Ewa u mojego małego były identyczne objawy, tylko jakoś to szybciej minęło. Ja też odstaławiłam wsio co krowie i nie było poprawy. Spróbuj podawać delicol i biogaję. Nam to polecił dobry pediatra i było dużo lepiej. Jak tylko był krzyk też zawsze pomagałam rurką. A delicol do tej pory podaję.
reklama
Witam !!!
to ja bardzo chciałam ale Rafał twierdzi że nie damy rady finansowo i że jego mama nie da rady utrzymać się sama ...
ja myślę że nie byłoby łatwo ale każda ze stron by sobie poradziła ...
jak dobrze że już jest lepiej ... i oby nie wróciło ... ;-)
ja już dawno mam obiadek zrobiony, Młoda kolejną nockę mi zapodała ...
teraz też tylko drzemki malućkie :-( a u moich rodziców spała jak suseł ...
nawet wczoraj u koleżanki spała 2h ...
monysia nie od tesciowej, cos tam pisalas o kims ze sie wyprowadza i ze ma juz ludzi na swoje mieszkanie, myslalam ze moze wy chcieliscie sie tam wyprowadzic.
to ja bardzo chciałam ale Rafał twierdzi że nie damy rady finansowo i że jego mama nie da rady utrzymać się sama ...
ja myślę że nie byłoby łatwo ale każda ze stron by sobie poradziła ...
halo halo :-)
melduję się po krótkiej nieobecności
U nas niestety Hela zaliczyła zapalenie oskrzeli i niestety zastrzyki 2 razy dziennie :-( ale już jest OK byłyśmy dziś na kontroli i jest cud malina
jak dobrze że już jest lepiej ... i oby nie wróciło ... ;-)
ja już dawno mam obiadek zrobiony, Młoda kolejną nockę mi zapodała ...
teraz też tylko drzemki malućkie :-( a u moich rodziców spała jak suseł ...
nawet wczoraj u koleżanki spała 2h ...
NabAwe
mamusia Emilki :)
monysia
jak ja ci słońce współczuję z tą teściową... masakra poprostu...szkoda też że jestescie tak "przyciśnięci" do muru że ani ona sobie może nie poradzić, ani wy, chociaż to akurat rozumiem bo sama nie mam za ciekawie finansowo i mieszkam w mieszaniu służbowym bo na własne nas nie stać...
magnusik
ja podaje sab simplex, ale działa tak jak widać. A jesteś już drugą osobą która poleca mi delicol i chyba sie przerzucę i wypróbuję, może akurat... to jest na bazie innej substancji czynnej, wiec warto spróbować. A podawałam dicoflor i biogaja i o d**e rozbić;/
od rana oczywiście znowu koncert i powiem, pierwszy raz sie popłakałam bo nie mogłam małej uspokoić... i wiecie co? w tym momencie zadzwoniła do drzwi położna nasza, akurat była w okolicy i wpadła pogadać... dała mi namiar na jakiegoś super lekarza pediatre i już sie umówiłam na jutro. Troche mnie podniosła na duchu i dała kilka cennych rad. I faktycznie postanowiłam że odstawiam nabiał i będę odciągała to mleczko pierwsze i zobaczymy... a jutro kupie jeszcze ten delicol.... małe sie uspookoiło i śpi, a jak wstanie to zjemy i idziemy na spacer, musze odreagować...
a do tego położna zastała mnie w stanie krytycznym- nieumalowana, gęba jak pole minowe- po oczyszczaniu twarzy wyglądam okropnie, i włosy nieumyte heh... nie mialam kiedy sie zając sobą niestety
jak ja ci słońce współczuję z tą teściową... masakra poprostu...szkoda też że jestescie tak "przyciśnięci" do muru że ani ona sobie może nie poradzić, ani wy, chociaż to akurat rozumiem bo sama nie mam za ciekawie finansowo i mieszkam w mieszaniu służbowym bo na własne nas nie stać...
ok dzieki kochana!!kochana nie duzo, moze z dyche
magnusik
ja podaje sab simplex, ale działa tak jak widać. A jesteś już drugą osobą która poleca mi delicol i chyba sie przerzucę i wypróbuję, może akurat... to jest na bazie innej substancji czynnej, wiec warto spróbować. A podawałam dicoflor i biogaja i o d**e rozbić;/
od rana oczywiście znowu koncert i powiem, pierwszy raz sie popłakałam bo nie mogłam małej uspokoić... i wiecie co? w tym momencie zadzwoniła do drzwi położna nasza, akurat była w okolicy i wpadła pogadać... dała mi namiar na jakiegoś super lekarza pediatre i już sie umówiłam na jutro. Troche mnie podniosła na duchu i dała kilka cennych rad. I faktycznie postanowiłam że odstawiam nabiał i będę odciągała to mleczko pierwsze i zobaczymy... a jutro kupie jeszcze ten delicol.... małe sie uspookoiło i śpi, a jak wstanie to zjemy i idziemy na spacer, musze odreagować...
a do tego położna zastała mnie w stanie krytycznym- nieumalowana, gęba jak pole minowe- po oczyszczaniu twarzy wyglądam okropnie, i włosy nieumyte heh... nie mialam kiedy sie zając sobą niestety
Ewa powiem Ci że ja daję jeszcze sab simplex raz dziennie. A ty jakie dawki dajesz? bo ja jak było bardzo źle czyli przez pierwsze 2 miesiące dawałam 15 kropli przed każdym posiłkiem, teraz już tylko 7 kropli raz dziennie na noc a delicol rano. Delicol jest właśnie na kolki wywołane nietolerancją laktozy. A jakie Emilka robi kupy?
dziewczyny a czym się bawią teraz wasze dzieci? może możecie polecić coś fajnego tak juz na najbliższe 2 miesiące?
dziewczyny a czym się bawią teraz wasze dzieci? może możecie polecić coś fajnego tak juz na najbliższe 2 miesiące?
NabAwe
mamusia Emilki :)
jak bylo lepiej to podawałam 7 do każdego karmienia, teraz podaje 15 do każdego, raz próowałam podawać co drugie karmienie to mialam masakryczny tydzień... a te krople mozna łączyć? ja już sie ubieram i jade do apteki po ten delicol...Ewa powiem Ci że ja daję jeszcze sab simplex raz dziennie. A ty jakie dawki dajesz? bo ja jak było bardzo źle czyli przez pierwsze 2 miesiące dawałam 15 kropli przed każdym posiłkiem, teraz już tylko 7 kropli raz dziennie na noc a delicol rano. Delicol jest właśnie na kolki wywołane nietolerancją laktozy. A jakie Emilka robi kupy?
maggie9
Fanka BB :)
ja tez dzis zaliczylam mega placz i sama znow sie poryczalam
Po drzemce porannej obudzil sie juz nie w sosie. Kolo poludnia probowalam podac mu lyzeczke jablka i sie zaczelo. Nie mogl sie uspokoic nawet na rekach i tak strasznie wyl, ze nie wiedzialam juz co robic. Po takich akcjach mam wszystkiego dosc. A wiedzialam, ze tak bedzie bo wczoraj u dziadkow podobno byl grzeczny jak nigdy dotad. Mam zrabany humor, a takie akcje wyprowadzaja mnie calkiem z rownowagi. Znow nas pol bloku slyszalo
Po drzemce porannej obudzil sie juz nie w sosie. Kolo poludnia probowalam podac mu lyzeczke jablka i sie zaczelo. Nie mogl sie uspokoic nawet na rekach i tak strasznie wyl, ze nie wiedzialam juz co robic. Po takich akcjach mam wszystkiego dosc. A wiedzialam, ze tak bedzie bo wczoraj u dziadkow podobno byl grzeczny jak nigdy dotad. Mam zrabany humor, a takie akcje wyprowadzaja mnie calkiem z rownowagi. Znow nas pol bloku slyszalo
19ania90
Fanka BB :)
mojej dzisiaj się coś odmieniło.... chyba pomyliła dzień z nocą bo ciągle śpi wstaje tylko na jedzenie.... no może pobawiła się z dwa razy przez jakieś 30min. a tak to normalnie dziecka nie ma.... aż strach pomyśleć jaka będzie noc
reklama