atram81
Fanka BB :)
wkasnie wstalam
'pol nocy sie budzilam-skurcze , ale nie byly na tyle czeste , przymajniej te odczowalne wiec nie panikowalam
teraz czuje wyrazniej jak mi brzuch twardniejce za kazdym razem
ale narazie myskle o tym zeby sobie zapodac cos dobrego na sniadanie
zobaczymy jak sie skonczy ta niedziela
sivi rozmawialam wczoraj z siora moja w nocy, bo do niej zazdzownilam
i mowila mi ze miala tak samo jak ja, skurczy wogole nie czula
pojechala do szpitala jak miala co 3 minuty , tylko dlatego, ze szwagier ja juz wyciagnal , bo ona twardo twierdzila ze to jeszcze nie to
pojechali i do 2 godzin urodzila
a z lukaszem tydzien miala skorcze wlasnie, raz mocniejsze, raz lzejsze ale przez calusienki tydzien
i bol krzyza jej sie przyplatal, po tyg porodowka i mowi ze takie porody oze miec jak miala z nim wlasnie
niby caly tydzien dyskomfortu a na porodowce tylko plum
takze tobie tez tak zycze, kurde kazdej z nas tak zycze, sobie tez oczywiscie heheheheh
Ewa nie rozuemiem troszke pytania, jak na ile %???
kasiadz, przykro mi bardzo , trzymaj sie dzielnie <tuli>
'pol nocy sie budzilam-skurcze , ale nie byly na tyle czeste , przymajniej te odczowalne wiec nie panikowalam
teraz czuje wyrazniej jak mi brzuch twardniejce za kazdym razem
ale narazie myskle o tym zeby sobie zapodac cos dobrego na sniadanie
zobaczymy jak sie skonczy ta niedziela
sivi rozmawialam wczoraj z siora moja w nocy, bo do niej zazdzownilam
i mowila mi ze miala tak samo jak ja, skurczy wogole nie czula
pojechala do szpitala jak miala co 3 minuty , tylko dlatego, ze szwagier ja juz wyciagnal , bo ona twardo twierdzila ze to jeszcze nie to
pojechali i do 2 godzin urodzila
a z lukaszem tydzien miala skorcze wlasnie, raz mocniejsze, raz lzejsze ale przez calusienki tydzien
i bol krzyza jej sie przyplatal, po tyg porodowka i mowi ze takie porody oze miec jak miala z nim wlasnie
niby caly tydzien dyskomfortu a na porodowce tylko plum
takze tobie tez tak zycze, kurde kazdej z nas tak zycze, sobie tez oczywiscie heheheheh
Ewa nie rozuemiem troszke pytania, jak na ile %???
kasiadz, przykro mi bardzo , trzymaj sie dzielnie <tuli>
Ostatnia edycja: