reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Atram dobrze, że nic ci się nie stało, no z równowaga pod koniec ciąży bywa czasem kiepsko :eek: A ciacha z Lambertza jesz, to dobrze, bo u mnie je wytwarzają :-D

co do ciuszków u nas nie ma podane w szpitalu ile trzeba mieć i co, dają ciuszki tylko swoje po porodzie, a później przez resztę pobytu w szpitalu trzeba mieć swoje, jakbym miała siłę sama jechać do szpitala to bym pojechała, ale nie chce mi się tłuc autobusami przeszło 20km, a samochód dziś mi się popsuł więc dlatego pytałam was

reklama
kingolinka, ale fajnie, juz masz jakis znak przynajmniej, ze cos idzie do przodu :)

moj tez jest mniej aktywny niz zwylke, ale orpcz tego nic sie nie dzieje
jedynie to czesciej wkladki zmieniam, bo sluzu coraz wiecej, pewnie uciska bardziej
w srode mam wizyte u poloznej
ciekawe czy dojde czy bede wczesniej na porodowce

No wlasnie pełno oznak mam a rozwarcie na jeden jedyny palec :(:(:(

to maz sie pewnie cieszy, ze miejca na inne nie ma :D hahah

dobra koniec zartow :))

kochana, rozwarcie to sie moze w 2 godzi y zrobic, wiec nie martw sie na zapas ;)

WerkaMirek kochana moglabys napisac cos o porodzie tutaj w uk ??
jak wygladaja wizyty poloznej? codziennie przychodzi?

Atram to ty uwazaj jak schodzisz z tych schodow! dobrze ze sie nic nie stalo :)

Kingolinka to sie strachu najadlas - ciesze sie ze wszystko ok :)

sivi na jakie wywolywanie? ja tu stawiam ze ty nastepna ;)
A na powaznie juz jutro by cie zapisala? Mnie dopiero w 41 tygodniu :(

reklama
Hejj no i malutka rozpakowana :-) a do mnie dzisiaj dzwonili z przychodni zebym przyszla na wizyte dzien wczesniej i ,ze gin. która prowadziła moją ciążę ma wolne przynajmniej do konca mc. Hmmm mam nadzieje ze nowy gin. bedzie ok. Okaze się w czwartek :tak: Ze starą gin. chyba nie zdążę się już zobaczyć:-D

Do góry