Cześć dziewczynki...Mnie dzisiaj zaczęły boleć jajniki...To może onzaczać wszystko albo nic...Boli mnie zwłaszcza prawy jak chodzę, tak kłuje...Normalnie to brzuch mni boli dopiero w dzień @ i to na środku...Więc może, może...? Jeżeli chodzi o śluz to jest biały i płynny, ale nie ma go bardzo dużo...Też jestem dzisiaj senna, ale to chyba raczej taki dzień, bo z kim bym nie rozmawiała, to jest senny...Edyta, Mamuska, Gabi trzymam &&&&&&&&&&
reklama
Asionek31
Fanka BB :)
kochutka ja tak mialam wlasnie i stad ciaze podejrzewalam
a bole mam zawsze tylko wtedy jak juz okres dostane , nigdy wczesniej
wiec moze to to .... &&&&&&&&&&&&&&&
Gabi no to jak wysoko to dobrze podobno tak ma byc
kochutka ja tak mialam wlasnie i stad ciaze podejrzewalam
No super by było gdyby to było TO:-) Normalnie jajniki przed @ mnie nie bolą...A teraz pokłówają, raz jeden, raz drugi, z tym że bardziej prawy...W sobotę ma przyjść @ więc zobaczymy...Jeszcze 4 dni i się okaże co i jak, bo ja mam @ jak w zegarku
Asionek31
No super by było gdyby to było TO:-) Normalnie jajniki przed @ mnie nie bolą...A teraz pokłówają, raz jeden, raz drugi, z tym że bardziej prawy...W sobotę ma przyjść @ więc zobaczymy...Jeszcze 4 dni i się okaże co i jak, bo ja mam @ jak w zegarku
moze bedziesz miec podobnie do mnie ,a pozniej tescik pozytywny
&&&&&&&&&
i dla reszty tez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
M
mamuśka23
Gość
Edytko a Ty masz długie włoski jak na naszej klasie na fotkach ?????????????????
reklama
Asionek31
widziayscie to ?? https://docs.google.com/present/view?skipauth=true&id=dftgr74_25fs46kfgw
jakie prawdziwe ... ehh to byly czasy :-)
jakie prawdziwe ... ehh to byly czasy :-)