reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

.....ja bardzo długo brałam tabletki anty....bez przerw...i szybko po nich zaszłam w ciąże...w 4 cyklu...więc zawsze jest prawdopodobieństwo że to bliźnięta.....hihih śmiesznie by było....
Jak długo brałas tabletki ????Ja prawie 3 lata :) i po 3 cyklach zaszłam :) Teraz po ciąży nie brałam a nadal nic :( Moze ten cykl trzeci będzie owocny :)
Ale słyszałam ze sa wieksze szanse na ciąże własnie bliźniaczą po długim braniu tabletek, ale czy to faktycznie prawda !! To nie wiem :p

reklama
Wiecie pytam, bo mieszkam w małej miejscowości i znam 5 dziewczyn którym ostatnio urodziły się bliźnięta...;-) Może jest coś w wodzie...:-)

hihih...ja brałam prawie 7 lat...także bardzo długoooooooo.....

a to że mogą być bliźnieta po anty to prawda....bo w czasie brania tabletek nie jajeczkujemy....a jak już nie bierzemy to mogą naraz 2 jajniki ruszyć...:) a nawet 3 jajeczka się uwolnić....dlatego teraz coraz więcej bliźniąt widzimy....

Moja najbliższa przyjaciółka ma córeczki - bliźniaczki. Pamiętam jak jechałyśmy do sklepu, a ona kupowała kilka puszek mleka, dziesiątki słoików i mnóstwo paczek chusteczek i pampów. Nie jest lekko...:laugh2:

reklama
Moja najbliższa przyjaciółka ma córeczki - bliźniaczki. Pamiętam jak jechałyśmy do sklepu, a ona kupowała kilka puszek mleka, dziesiątki słoików i mnóstwo paczek chusteczek i pampów. Nie jest lekko...:laugh2:

No niestety trzeba miec w takiej sytuacji podwójną ilość kasy niż na jedno dziecko !! Czasami to i z jednym są problemy finansowe a juz nie wspomne o dwójce maluszków, powiem szczerze ze sobie tego nie wyobrazam:) bo co innego miec najpierw bliźniaki a co innego jak ma sie juz dziecko :)

Do góry