reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Edytko mój to juz zdążył sie wyspać :) ale i tak jestem wsiekła bo spał by napewno nadal to zadzwonił listonosz do drzwi i lipa Jasko na nogach !!!On zawsze sie budzi jak usłyszy dzwonek :(

Moj ma bardzo lekki sen,i tez go takie dzwieki wybudzaja...

Moj T poszedl do ksiegowej rozliczenie zrobic,jestem ciekawa ile wezmie za nie :dry: ale cos czuje ze ok £100...

reklama
Moj ma bardzo lekki sen,i tez go takie dzwieki wybudzaja...

Moj T poszedl do ksiegowej rozliczenie zrobic,jestem ciekawa ile wezmie za nie :dry: ale cos czuje ze ok £100...

Nie znam sie kochana, a ile to na polskie wyjdzie ??? My to będziemy miec za Jasia 1200zł prawie, i ciekawe czy cos jeszcze bedzie czy tylko tyle, mam nadzieje ze bedzie wiecej :) bo remoncik czeka nas na wiosne pokoju dziecinnego :)

Nie znam sie kochana, a ile to na polskie wyjdzie ??? My to będziemy miec za Jasia 1200zł prawie, i ciekawe czy cos jeszcze bedzie czy tylko tyle, mam nadzieje ze bedzie wiecej :) bo remoncik czeka nas na wiosne pokoju dziecinnego :)

Ok £100 wezmie ksiegowa za rozlicznie,a my zwrotu dostaniemy jakies £600,ale to z innej instytucji,teraz moj maz poszedl sie rozliczyc bo mial wlasna firme i to za nia musi sie teraz rozliczyc a to co innego ;-)

A £100 to mniej wiecej 450zl

Edytko a powiedz mi skarbie jak to jest u Ciebie np z ciuszkami, łózeczkiem, wózkiem?? Jak będzie synek teraz to napewno ciuszki masz jakies po Natanku prawda??

Mamuska mowisz z ubrankami hmmm wszystkie pooddawalam,wozek z fotelikiem samochodowym mam ale chce go sprzedac bo maly jezdzi juz w spacerowce,a gdyby malenstwo sie urodzilo to chyba bym kupila podwojny,co do lozeczka to nie ma problemu bo na samym poczatku malenstwo by spalo ze mna dla mojej wygody :-p

Mezus wrocil od ksiegowej tak jak myslalm wezmie £100 ale mowila ze z tego co widzi to bedziemy mieli duzy zwrot,wiec dodatkowa kasa bedzie :-)

W kwesti kasy to super kochanie bo kasa zawsze sie przyda :):) Co do ciuchów to ja miałam pożyczane prawie większość tych mniejszych a te wieksze juz to sama zbierałam pomalutku, wózek mam ( wielofunkcyjny Coneco V3 ) też co prawda pożyczyłam znajomej ale na wiosne go odzyskam wiec sprzedam bo jak dla mnie wkurzają mnie w nim małe koła, jednak wole duże pompowane, Jasio ma inną juz spacerówke, a podoba mi sie taki wózeczek ANMAR-wielofunkcynyMIRAGE200 megapromocja NOWOŚĆ (1421639742) - Aukcje internetowe Allegro
:):) Jak myślisz może być??? Ten zielony co jest zdjęcie główne :)
no a łózeczko to po Jasiu bo na wiosne remont pokoju wiec i łózko bedzie miec nowe :)
Boże jak ja bym juz chciala wiedziec czy sie udalo z tą fasolką !!!!!!:szok:

Mamuska slyszalam ze te wozki sa bardzo dobre,a pompowane kola to super sprawa,jak Alan byl maly to kupilam z wozek z takimi kolami i w sniegu sprawdzil sie rewelacyjnie inne matki nie mogly przejechac przez snieg a ja nie mialam z tym zadnego problemu,choc minusem jest to ze takie wozki sa bardzo ciezkie.

Co do fasolki to i ja chcialabym juz wiedziec,ale niestety trzeba jeszcze troche poczekac :zawstydzona/y:

hej dziewczyny....jak już mówicie o wózeczkach to my z mężusiem mamy wybrany x-lander xt tylko nie wiemy jaki kolorek...:) już nie mogę się doczekać jak będe takim śmigać...:)

Mamuska slyszalam ze te wozki sa bardzo dobre,a pompowane kola to super sprawa,jak Alan byl maly to kupilam z wozek z takimi kolami i w sniegu sprawdzil sie rewelacyjnie inne matki nie mogly przejechac przez snieg a ja nie mialam z tym zadnego problemu,choc minusem jest to ze takie wozki sa bardzo ciezkie.

Co do fasolki to i ja chcialabym juz wiedziec,ale niestety trzeba jeszcze troche poczekac :zawstydzona/y:

Dokładnie, ja w zime nie dawałam sama rady, to był koszmar jakiś, wiec juz powiedzialam po co mi taki nowoczesny bajerancki wózek jak najważniejsza jest wygoda!! Ten Coneco mój w cale nie jest lekki, bo wazy 14 kg wiec nawet cięższy od tego co bym chciala kupić, a poza tym mieszkam nisko wiec nie musialabym wciągać go na piętra :)

reklama
Cześć dziewczyny.

Właśnie zdążyłam nadrobić to co w ciągu dnia napisałyście.

Mamuśka23 moja Hania też pierwszy rok życia chorowała często, potem w drugim dawałam jej tran i cały sezon obeszło się bez chorób. Teraz poszła do przedszkola i po 3 m-cach raz miała zapalenie oskrzeli dostała antybiotyk i się zaczeło - w ciągu 1,5 m-cy miała 2 razy zapalenie oskrzeli i raz zapalenie opłucnej. Ale antybiotyk doałam jej tylko raz przy tym pierwszym, potem udało się wyleczyć homeoptią, a drugi raz inhalatorem (w ciągu 3 dni ) - polecam - super sprawa przy katarze kaszlu, można uniknąć antybiotyków.

A co do wózka - ja mam też x-landera po Hani, super się sprawował, ale trochę dostał w kość,więc w gondolce jeszcze maleństwo powożę, ale spacerówkę raczej już kupię nową - podoba mi się k-art. Aha i jak mogę coś podpowiedzieć - szczególnie Rabbitowi:-), to nie ma co się z zakupem wózka śpieszyć, bo ja kupiłam jakieś 3 m-ce przed porodem, gwarancja była podbita i w sumie potem przy eksploatacji gwarancją był objęty przez 8 m-cy. Na szczęście nic się nie wydarzyło...

Tak się zastanawiam kiedy się na pierwsze usg umówić? Chyba do 7 tygodnia poczekam, żeby już serduszko usłyszeć.

Do góry