mileczka89
Mamita małego Mareczka
Mariolciaa luknij sobie na Galerie październikowych brzuszków str. 136 post 1355. Tam moderacja wszystko ładnie wyjaśniła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie do doswiadczonym mam...studiuje w Uk i jestem wlasnie po drugim roku studiow...zostal mi tylko rok zeby zakonczyc studia...
Jest to moja pierwsza ciaza a termin porodu mam na 16 pazdziernika...a rok akademicki rozpoczyna sie 3 pazdziernika...
Mojego meza mama jest w stanie pomoc mi z dzieckiem gdybym sie zdecydowala kontynuowac studia...ale ja nie jestem do tej decyzji przekonana i sklaniam sie raczej zeby wziasc rok przerwy i potem studia dokonczyc...Chcialabym poznac wasze opinie :-)
Mileczka u mnie jest różnie. Czasem mam wrażenie, że ciąża się dłuży a dzisiaj ze zdziwieniem stwierdziłam że to już 7 miesiąć się zaczął i już tak mało czasu zostało do porodu i, że na bank z wszystkim się nie wyrobię przed październikiem :-(Witam kobietki
Mariolciaa zastanawiałam się co z Tobą Powodzenia z nadrabianiem hehe
Dziś budzę się z nieodpartym wrażeniem, że ta ciąża trwa już z trzy lata.... A dwa już na pewno.... Też Wam się tak dłuży ?
Buziaki dla brzuszków :*