reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

hey kochane moje :*
Po dłuższej przerwie melduję się. Wyprawiłam małża na obóz na 10 dni a sama wyjechałam do rodziców na d.śląsk. Właśnie udało mi sie co nieco nadrobić na BB :)
U mnie wsio OK, w przyszłym tygodniu nareszcie i ja pojadę po jakąś wyprawkę dla didka.
Miałyscie rację, że jeszcze trochę i też ujrze falujący brzuszek. Od 3 dni zdarza mi sie przyłapac Emilkę na harcach aż mi się cały brzuszek trzęsie, ale to zależy jak się ułoży. Dziś to się prawie popłakałam jak czułam jak się przesuwa pod skórą i jak wystawia (prawdopodobnie) nóżki i sie wyciąga!
Jestem przeszczęśliwa jak czuję te ruchy...
Poszłam do fryzjera i ścięłam włosy na "boba". Mąż zachwycony i ciągle pyta czemu wczesniej tak nie obcięłam... ( jakby zapomniał że nigdy nie pozwolił mi ściąć bo mówił że mi ładnie w długich...faceci...)

mariolcia
to super że sie tak zawziełaś, warto było, skoro zadziałało!! :) naprawdę tlyko gratulować odwagi i wytrwałości. Teraz tylko bądź twarda i zdecydowana, napewno Ci to popłaca...
A ja chyba kupie sobie tą książkę o tych zołzach :p...

ilona
smutno sie zrobiło że piszesz, że mamy swoje sprawy. Mnie się wydaje że każda z nas czuje sie z Tobą związana i jeszcze mamy nadzieję nacieszyć się Twoja ciążą zanim urodzimy, więc fajnie by było gdybyś została... może wydawać Ci się czasem że brak odzewu- ale ja wiem że każda to czyta, tlyko nie zawsze jest coś do powiedzenia...

rabbit
ledwo zwlokła się z łóżka, a już hula :p zakupy itd. OSZCZĘDZAJ się bo znowu Cie przykują do łóżka!

Bożenka
szczere wyrazy współczucia takiego męża. Ale kieruj sie bardziej rozsądkiem niż sercem... Nie wierz w chwilowe opanowanie bo jeśli on miewa te ataki to znowu go cos napadnie... może lepiej niech się gościu leczy;/ jest świetnym manipulantem!

A ja byłam w czwartek i też ścięłam z długich na boba :) Musisz zdjątko pokazać :) O dziwo Robertowi też sie bardziej podoba ta wersja, ale obecnie to mało istotne bo mnie wczoraj tak wkurzył, aż myślałam, że go pobije :) Pokrzyczałam, tupłam nóżką, zabrałam dziecko i poszłam spać.

A tak by the way - bardzo przyjemnej soboty życzę :)!

reklama
witam się. muszę oznajmić że przytyłam kilogram, ale to wszystko przez babcię... bo mi ciągle o jedeniu gada, a ja ciągle jem... a po za tym siara mi się pojawiła.:-)
Ale cicho, witam i również życzę dobrej nocki, ja zbieram się uprasować koszulę małżowi, i pedicure jakoś zrobić.. nie wiem jak hehe.. jutro bawimy na weselu więc odezwę się w niedzielę wieczorem. :-)
no to życzę udanej zabawy:-)

Bez flaszki nie wracaj na BB!!
no ja tak myślę, że jakąś flaszkę i ciacho przyniesie:-D

hejka dziewczyny....ja już wyspana:) dzisiaj zaczyna mi się remont kuchni...nareszcie:D

elifit....baw się dobrze na weselu...ale ci zazdroszczę tego jedzonka...mniam...ciacha...tort....mięsa....mniam :D jak jak zawsze o jedzeniu....a już mam 15kg na plusie.....a w pasie 115cm.....masakra...pół pensji idzie na moje zachcianki....hihih

Mariolcia fajnie tak u babci...ja byłam ostatnio u mamy i też we mnie non stop pchała jedzenie...ale przecież nie odmówię ;)

dziewczyny nie wiecie co może powodować że język staję się popękany po bokach i boli?? nie wiem jak sobie z tym poradzić...wrrr....czy to ma jakiś związek z ciążą??

Dobry :tak:

Dziś mam wizytę o 13.30 trzymajcie kciuki zdam relację po......., narazie po śniadanku z kawusią czytam BB

dziewczyny nie wiecie co może powodować że język staję się popękany po bokach i boli?? nie wiem jak sobie z tym poradzić...wrrr....czy to ma jakiś związek z ciążą??

wiesz co może to brak witaminy B tak mi przyszło do głowy:dry:

dzięki....może właśnie mało witamin

dziewczyny z jakiej firmy kupujecie kosmetyki dla maluszków?? ja się zastanawiam nad Niveą albo nad Hippem i sama nie wiem...

reklama
witam się i ja

po nocnych ekscesach Igi ledwo żyję, tak mnie cały dzień i noc kopała, że skończyło się nospą :/ ale przeszło
a pępek to myślałam, że mi pogryza bo tak kuł i bolał :-D

rabbit zazdroszczę remontu kuchni, mój mąż to wszystkim remontuje, a u nas doprosić się go o nic nie mogę :-(
takie popękania na języku ja też mam, ale u mnie to z uczulenia na kwaśne

elifit udanej zabawy

Madzia z owoców to najbardziej musisz ograniczyć: banany, mango, melon, pomarańcze i grejfrut, ale myślę, że jak z umiarem będziesz jadła to będzie git

co do kosmetyków ja się zastanawiam nad Nivea, babydream albo hippem

Do góry