reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

witam kobietki!
ja dzisiaj tylko na chwilę wpadłam
chłopcy z pracy zaprosili mnie na imprezę - więc jadę, swoją drogą od 4 mies. już jestem na l4 to myślałam że o mnie zapomnieli, ciekawe czy zaprosili też laskę która mnie zastępuje? impreza zaczyna się po pracy o 15.30, ale jadę szybciej bo może jakieś sklepy obejdę:)

reklama
Ivi wspolczuje ze musialas przez cos takiego przechodzic<tuli>, ale moze dzieki temu ,ze sama cos takiego przezylas i ulozylas sobie zycie na nowo, z osoba ktora sprawila ze jestes teraz naprawde szczesliwa bedziesz przykladem dla takich wlasnie osob jak Bozenka

trzymajcie sie kochane, zycze duzo sily :blink:
Ja kazdego dnia ciesze sie z podjetej decyzji, chociaz na poczatku nie bylo tak kolorowo... Uwazam jednak ze nic nie dzieje sie bez powodu, i ze to co przeszlam sprawia, ze doceniam dobroc obecnego ukochanego i nie zamienilabym go na innego za zadne skarby swiata, a pamietam, ze kiedys nie spojrzalabym nawet na takiego grzeczniaczka i dobrzaczka, bo za szara myszka by dla mnie byla... Tak ze mialam ciezka szkole, ale nauczyla mnie wiele...:tak:

Bozena dziewczyny juz wszystko napisaly, ja trzymam kciuki zebys wytrwala w swoim postanowieniu i zebys byla silna.

Ja juz sie wylezakowalam i ide z kolezanka na jakies dzieciaczkowe zakupy.

Cześć dziewczyny,
ja dzisiaj się popłakałam bo grzmot mnie wystraszył...i rycałam jak dziecko....
oj mnie jak coś wystraszy to też tak mam, w ogóle zdarza mi się płakać bez powodu heh

Bożenka boże jak to przeczytałam to aż mnie roznosiło.. cieszę się że sie wyprowadzasz ae nie czekaj do po weekendzie! I tak jak dziewczyny napisały nie zmieniaj zdania!!! Ja bym takiego c.huja za jaja powiesiła nie wspominając o policji, uciekaj szybko, napewno ci rodzina pomoże.. tulę mocno :**

aha i klucze wyrabiają w 2 godz ekspresem ;)

hej :)
ja juz po zakupach przed przyjazdem siorki :)
pranie juz robie , jutro sprzatanie , a o 22 ide po nich na dworzec :)
takze od niedzieli bedze mne bardzo malo ... i znowu masa nadrabiania mnie czeka :)

Bozenka dziewczyny wszystko c napisaly juz
ja dodam tylko od siebe , ze z tego co piszesz to on juz sobie cebe dobrze omotal :/ stad strach przed odejsciem , milosc do niego i jeszcze zastanawiasz sie czy dobra decyzje podjelas ....
podjelas najlepsza decyzje i jej sie trzymaj !! uwerz mi tacy ludzie sie ne zmieniaja !! mloda jestes ,szkoda zycia na takiego drania
z czasem bedzie tylko gorzej , a chyba nie chcesz zeby twoja coreczka ogladala takie sceny w domu ??
rodzina c pomoze , a jak boisz sie sama spakowac i wyprowadzic zrob to z bratem , tata i jakims znajomym , wtedy koles nie bedzie podskakiwal :/
trzymaj sie dzielnie !! bedzie dobrze , od traz tylko lepiej spokojniej :)

właśnie zrobiłam sobie pedicure i manicure. Namęczyłam się jak nie wiem z malowaniem nóg i chyba ostatni raz to robiłam. Schylanie jakoś mi już nie wychodzi. Kurd tyle wydatków teraz mam, że żal mi wydać sianko na kosmetyczkę, może będę musiała sobie chociaż raz fundnąć.

l]

no teraz zrobienie stop to nie lada wyczyn :) ja czekam na siorke mi zrobie ,a poznej to juz chyba tylko u kosmetyczki :)
jak brzuszek dzisiaj ?? mam nadzieje , ze juz ok
mnie tez wczoraj bolal jakos dziwnie i cala noc tak ...

cytryna o kociaki pytasz? słodziaste śliczniaste aksamitne ślepaczki :-D przenieśliśmy je do naszego pokoju bo córe budziły. Ja nie wiem jak ja będę w stanie ich oddać...serce mi chyba pęknie.

oj tak poznej oddac takie slodziaki to ciezko jest ...

Dziewczyny super news własnie moja najlepsza przyjaciółka się pchwaliła ze jest w 9 tyg ciąży jupiiiii ale się cieszę :-D

super wiadomosc :)))

Dziewczyny super news własnie moja najlepsza przyjaciółka się pchwaliła ze jest w 9 tyg ciąży jupiiiii ale się cieszę :-D
no to gratki dla koleżanki

a moja dzisiaj o 8:50 urodziła synka :) przenosiła tylko 5 dni :)

Bożenka
nie daj się nabrać na ciepłe słówka męża, chwilkę jest dobrze, a za moment znowu będzie się wytrząchał, tacy ludzie się nie zmieniają. Ja bym się spakowała i odeszła, wiem że będzie ci na początku na pewno ciężko, ale masz wsparcie w najbliższych, wiec to duży plus. Nie każda kobieta ma wsparcie, więc uszka do góry będzie dobrze!!

hey kochane moje :*
Po dłuższej przerwie melduję się. Wyprawiłam małża na obóz na 10 dni a sama wyjechałam do rodziców na d.śląsk. Właśnie udało mi sie co nieco nadrobić na BB :)
U mnie wsio OK, w przyszłym tygodniu nareszcie i ja pojadę po jakąś wyprawkę dla didka.
Miałyscie rację, że jeszcze trochę i też ujrze falujący brzuszek. Od 3 dni zdarza mi sie przyłapac Emilkę na harcach aż mi się cały brzuszek trzęsie, ale to zależy jak się ułoży. Dziś to się prawie popłakałam jak czułam jak się przesuwa pod skórą i jak wystawia (prawdopodobnie) nóżki i sie wyciąga!
Jestem przeszczęśliwa jak czuję te ruchy...
Poszłam do fryzjera i ścięłam włosy na "boba". Mąż zachwycony i ciągle pyta czemu wczesniej tak nie obcięłam... ( jakby zapomniał że nigdy nie pozwolił mi ściąć bo mówił że mi ładnie w długich...faceci...)

mariolcia
to super że sie tak zawziełaś, warto było, skoro zadziałało!! :) naprawdę tlyko gratulować odwagi i wytrwałości. Teraz tylko bądź twarda i zdecydowana, napewno Ci to popłaca...
A ja chyba kupie sobie tą książkę o tych zołzach :p...

ilona
smutno sie zrobiło że piszesz, że mamy swoje sprawy. Mnie się wydaje że każda z nas czuje sie z Tobą związana i jeszcze mamy nadzieję nacieszyć się Twoja ciążą zanim urodzimy, więc fajnie by było gdybyś została... może wydawać Ci się czasem że brak odzewu- ale ja wiem że każda to czyta, tlyko nie zawsze jest coś do powiedzenia...

rabbit
ledwo zwlokła się z łóżka, a już hula :p zakupy itd. OSZCZĘDZAJ się bo znowu Cie przykują do łóżka!

Bożenka
szczere wyrazy współczucia takiego męża. Ale kieruj sie bardziej rozsądkiem niż sercem... Nie wierz w chwilowe opanowanie bo jeśli on miewa te ataki to znowu go cos napadnie... może lepiej niech się gościu leczy;/ jest świetnym manipulantem!

Cześć Dziewczyny,
u mnie dzieciaczki dziś jakoś spokojne aż dziwnie.

Mariolcia trzymam kciuki a teraz na pewno będzie już tylko lepiej:)

Bożena trzymam kciuki bo podjęta decyzja mimo iż trudna wydaję się najlepsza z możliwych.

Dzięki cytryna termin cc powiedzieli że jak się zacznie poród lub po skończonym 39tc:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry