reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Mamuska to koniecznie niech Ci sa skierowania. Kurcze szkoda tyle kasy placic.
Ja dostalam kiedys na wywolanie okresu LUTEINA ( jak dobrze pamietam), i okres dostalam po 5dniach. Bo ja dosc czesto mialam nie regularny i czesto zanikal mi nawet na 3mies :-(
Wpadaj do nas u nas pogoda sliczna, sloneczko ponad 20stopni :-D

reklama
Werka co ja bym oddała aby u nas było tak pięknie jak u Ciebie !!!!!!!!!!!! kurcze lipiec a tu takie coś za oknem, jak na jesień !!!!!!!
Wybłagam gin aby mi dała choć na wiekszość skierowań chodż u nas lekarze do 3 poronien uwazają ze to przypadki i dopiero po 3 poronieniach cos dają, - DURNIE !!! TYLE PORONIEN MOZNA BY BYLO UNIKNĄĆ JAKBY DAWALI OD RAZU !!!!!!
Malutka - ja to sie czuje strasznie, głowa to mnie dziś bardzo bolała, myslałam ze oszaleje, wczoraj cały dzien pod kocem przesiedziałam tak mi było zimno !!! Jeju gdzie to lato !!!??????

cześć laseczki
normalnie was nie nadrobię :/

malutka dzwoniłam do endo zalecił na 3 dni przerwać leczenie eutyroxem i następnie czwartego dnia zacząć od połowy dawki czyli 12,5mg a w poniedziałek mam ponownie zadzwonić jak się czuję

co do ruchów ja czuję małą codziennie, a ostatnio nawet bardziej hasa, czyli widać, że nie lubi upałów bo wtedy była mniej pobudzona
do dziś cieszyłam się brakiem bóli kości ogonowej i niestety dziś mi mała tak się na kości ułożyła że ledwo chodze, a boli jak nie wiem :/ i pomyśleć, że będzie gorzej :szok:

cześć laseczki
normalnie was nie nadrobię :/

malutka dzwoniłam do endo zalecił na 3 dni przerwać leczenie eutyroxem i następnie czwartego dnia zacząć od połowy dawki czyli 12,5mg a w poniedziałek mam ponownie zadzwonić jak się czuję

co do ruchów ja czuję małą codziennie, a ostatnio nawet bardziej hasa, czyli widać, że nie lubi upałów bo wtedy była mniej pobudzona
do dziś cieszyłam się brakiem bóli kości ogonowej i niestety dziś mi mała tak się na kości ułożyła że ledwo chodze, a boli jak nie wiem :/ i pomyśleć, że będzie gorzej :szok:
No i na takie wieści czekałam!!!

mamuśka lato to nam Werka zapier... ukradła :-D

Malutka - bardzo sliczne firanki niestety nie chcialabym miec taki firanek na swoim peknietym brzuszku, moze czyms innym zamaskujesz, bambusami???
A tak na powaznie ja nie cierpie firanek zaslon. Wole prosto rolety i tyle! Bez dywanow tez najlepiej/...
Ogrodka nie masZ? Hmmm to moze kwiatki na balkonie Ci posadze??

Juz odrazu ukradla? Ja go wam moge dmuchnac troche do kraju, bo za upalami szczegolnie nie przepadam i jeszcze w stanie blogoslawionym??

Ilona u umnie im starsza ciaza tym czuje sie gorzej. Plecy bola, juz sobie poszuaklam na necie jakas gimnastyke po i przed snem bede sobie cwiczyc bo nie chce by cale osiedle moje steki slyszeli, jak by mnie tarmosili...

reklama
Do góry