Marti_1984
Fanka BB :)
rabbit - a jak tam twoja parka szaleje w brzuszku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
werka- a co za antybiotyki brałaś ? ginek ci przepisał czy ten clotrimazol brałaś?
a mnie coś gardło pobolewa myśliscie ze tamtum verde do ssania moge sobie zapodać?
Cześć dziołchy,
Siostra przyjechała nanananai mi weselej. Zrobiłyśmy ptasie mleczko z kulinarnego wątku i czekamy aż się zsiądzie
Zaraz będziemy włosy mi robić... mierzyłam sukienke, huraaaa jeszcze się mieszczę w sukienkę z cywilnego, a ślub siorki za 2 tygodnie! Czas leci!!
Wreszcie przepatrzyłam ubranka dla dida, już wiem co mam a co mam pokupować
Justyś współczuję, tulę :*
dziewczyny mam takie problemy jelitowetakie że aż mi wstyd z ludźmi przebywać, znacie jakieś sposoby jak się pozbyć wzdęć i gazów??
monika moja koleżanka rodziła sn z użyciem próżniociągu i z jej synkiem jest wszystko ok, myślę, że używa się tego raczej w ostateczności jak dziecko ugrzęźnie w kanale czy cuś, więc mam nadzieje, że nas ominie, a stan dziecka tak w zasadzie w tych metodach zależy od doświadczenia i umiejętności lekarza, więc panie Boże broń przed konowałami!!!
kasia tak jak pisałam wcześniej użycie próżniociągu jest ostatecznością jak dziecko się zakleszczy w kanale to jedyna opcja, bo na cc w takim wypadku jest już za późno i masz do wyboru albo próźniociąg albo śmierć dziecka, więc myślę, ze raczej odmówienie nie wchodziłoby w grę
na zakażenia grzybiczne i bakteryjne dobra jest nystatyna w tabletkach dopochwowych....ona jest bezpieczna...działa miejscowo...także nie przenika do łożyska...a poza tym jest skuteczna.....clotrimazol wchłania się w głąb skóry więc mniej bezpieczny i mniej skuteczny.....
a mnie coś gardło pobolewa myśliscie ze tamtum verde do ssania moge sobie zapodać?
jak jest w kanale rodnym to juz za pozno na cesarkea nie można odmówić tego próżnociągu i zamiast tego zrobić cesarkę?
jezeli ginek planuje uzycie proznociagu to wybralabym cesarke, vacum to ostatecznosc kiedy naprawde trzeba dziecko wyciagacteraz Rudson to mnie przerazilas.. ja w zasadzie powinnma miec cc,ale wolalabym naturalnie..lekarz zaproponowal,ze moge rodzic proznociagiem..zaczelam szperac w necie i sie przerazilam!!! moze juz lepiej ta cesarka... :/
miescisz sie w normalna sukienke? wowCześć dziołchy,
Siostra przyjechała nanananai mi weselej. Zrobiłyśmy ptasie mleczko z kulinarnego wątku i czekamy aż się zsiądzie
Zaraz będziemy włosy mi robić... mierzyłam sukienke, huraaaa jeszcze się mieszczę w sukienkę z cywilnego, a ślub siorki za 2 tygodnie! Czas leci!!
Wreszcie przepatrzyłam ubranka dla dida, już wiem co mam a co mam pokupować
Justyś współczuję, tulę :*
dziewczyny mam takie problemy jelitowetakie że aż mi wstyd z ludźmi przebywać, znacie jakieś sposoby jak się pozbyć wzdęć i gazów??