Marti_1984
Fanka BB :)
sylwia- spakowana już? na ile jedziesz do PL?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w Rudzie Śląskiejilonka - a gdzie Ty mieszkasz?
Czesc kobitki!! bardzo przepraszam że Was tak zaniedbuje... Sama siebie nie poznaje nie wiem co sie ze mna dzieje, lapie jakas depreche i nie chce zatruwac Wam tu głow... leżałabym tylko w łóżku albo oglądała tv, nic nie idzie po mojej myśli... mam zero mobilizacji... Nawet nie wiecie jaki mamy syf w domu, co sie za niego zabieram to po pol godziny trace zapal i macham na to reka" zrobie jutro".. wszystko mnie drazni... a drugi trymestr zawsze jest lepszy a tu ja mam odwrotnie... pierwszy byl lepszy...
Jesteśmy już tu troche ze sobą, znamy sie, jest inaczej niz wtedy kiedy wybieralismy moderatorów, proponuje kogos dac na moje miejsce, kogos kto jest tu dziennie i sie udziela a nie tak jak ja z doskoku bo to bez sensu nie na tym to polega, Asionek jest super i ona naprawde daje rade ale ja sama widac nie bardzo pasuje do tej roli.... Moja propozycja to Miłka, jest niezawodna, czujna i zawsze służy pomocą... mysle ze w odpowiednim watku mozemy zaglosowac..
A wracajac do mnie, to w miedzy czasie zaliczyłam wizyte o gina(bez usg) ale jest wszystko ok, szyja dluga, macica wysoko, córunia ma dużo miejsca i rośnie pieknie(wstawie foty w odpowiednim watku mojego brzucha).. martwilam sie troche bo stawial mi sie przez weekend brzuch i bolał mnie cały dół ale to chyba nerwy i stres...
buziaki dziewczynki
ps. przeczuwałam że z tą niunią to coś na rzeczy jest, dobrze ze mamy czujnych modów ktorzy maja nosa
Moja gromada rozrabiakow![]()
a ja szperam oferty pracy szukam dla męża czegoś nowego......... a wieczorkiem idziemy do teatru bilety kupiłam na gruponie fajnie zniżki tam mają już nie raz korzystałam
Ja jestem i kociara i psiaraAle w ostateczności postawiliśmy na psiaka i nie żałuję bo ona to jak nasza córeczka
Zobacz załącznik 364176Zobacz załącznik 364177Zobacz załącznik 364178Zobacz załącznik 364179
I jak tu takiej żałować na fryzjera??Potem wstawię aktualne zdjęcie po fryzjerze ;-)
taką jak do owiec![]()
powróciłam z przedszkola...panie z nieukrywana radością powiedziały że odpoczną wreszcie od mojego łobuza
...teraz mnie będzie "dręczył"
Anulka śliczne te psiaczki![]()
ja tam za psami nie przepadam. Pies sąsiadów który nie był duży - kundel jakiś pierw pogrysł mocno moją mamę a jakiś tydzień po mnie zaatakował i ugryzł w nogę z tyłu kolana i od tej pory od psów trzymam się z daleka. Sąsiedzi teściów mają jorka i jest straszny, cały czas szczeka, nie można otworzyć okna ani w ogrodzie posiedzieć bo jest masakra.
za to kocham koty. Sama mam brytyjskiego.
to nasz pluszak:
Zobacz załącznik 364230Zobacz załącznik 364232
a ja wstawiłam już drugie pranie.
zaraz zmykam na zakupy
na obiad dzisiaj jajka sadzone, ziemniaczki i mizeria,
no i mam zamiar ciasto z rabarbarem upiec![]()
Marti ja na 2 miechy lece wiec wyslalam w poniedzialek 2 paczki po 30kg do Polski bo do samolotu bym sie nie spakowala poza tym kto by to dzwigal bo my z mloda lecimy.Maz na tydzien przyleci po nas w sierpniu.
Ilonka raz na 2 tyg przytyc kolo to jeszcze nic mi to duuuzo wiecej i szybciej przybywaa ja to mam takiego *******ca na punkcie wagi mojej ze mam z tego powodu ciagle dola glupia jestem ale nie poradze.