reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

hejka dziewczyny ja na sekundę z prośbą o trzymacie kciukasów o 12....mam egzamin na technika....wrrrrr ale się boję!!!!

reklama
Hej Kobitki

Oczywiście nie nadrobię weekendowego pisania...norma :zawstydzona/y:

My z Domisiem aktywni bylismy :tak::tak: na wekend przyjechała chrzestna mojego bąbla więc szaleliśmy w parku, nad jeziorkiem ...były lody w Mcdonaldzie ( dla mojego dziecka to szok bo Mc donalda zna z reklamy tylko hihihi- zawsze omijany łukiem w naszym mieście)

Wczorajszy dzień cały w Bałtowie na pikniku jurajskim w Jura Parku - było fantastycznie, szaleństwo na wesołym miasteczku, koniki, zwierzątka, dzinusie i pokazy garncarzy, wikliniarzy, kowala i rzexbiarzy i dodatkowa atrakcja - zabawy prowadzone przez Muzeum Zabawek zKielc. :-D:-D:-D

A ja mam takie małe pytanie dla ogółu. Czy to prawda, że szczepionki dla niemowlaków wynoszą rzędu 3 tysiące? Wczoraj widzieliśmy się ze znajomą znajomej, która ma 2 letniego chłopca i tak twierdziła. A wyprawka kosztowała ją 10 tyś... złotych...Ja się normalnie załamałam...

Kinga
ło Matko trochę ktoś przegina chyba...fakt szczepionki jak kobitki piszą...wcale wszystkiego nie trzeba brać...a nawet jeśli to nie cała kwota od razu tylko w ciągu ponad roku. Ale jak twoja mam jest pielęgniarką to może będziesz miała szczepionki w cenach hurtowych :tak::tak::tak: ja tak mam.

Z wyprawka to tez się zgodze z dziewczynami - 10 000zł to jak najwyższą pułę zapodasz i to miliony gadgetów - nadroższy wózek, najdroższa kołyska, laktatory medeli itd itp :baffled:

Witam poniedziałkowo :-D

Femka - czytałam o tym w jakiejś gazecie, że podobno od kwietnia są nowe standardy obsługi ciężarnych ale jak na razie jeszcze się z nimi nie spotkałam :dry:

elifit - rotawirus to nie angina :tak: a skojarzona szczepionka to kosz około 200,00 PLN koszyk podbijają pneumokoki koszt około 1000,00 - w zależności kiedy zaczniesz szczepić i rotwirusy około 300,00 :dry: ja nie szczepiłam na rotawirusy natomiast pneumokoki zafundowało nam miasto :-D

u mnie młoda zaczęła edukację od żłobka i nigdy anginy nie miała

rabbit - ściskam i zaciskam :-D

co do wyprawki jak ma się kasę to i za 50 000,00 można zrobić a jak się podejdzie do wszystkiego z główką to można rozsądnie po kupować i zmieścić się w 3000,00 - dla chcącego nic trudnego ;-)

Ostatnia edycja:
ja na rota nie szczepiłam bo w USA nie ma takiej szczepionki a jak do Polski przyjechaliśmy było już za późno...i żałowałam bo DOmel strasznie przechodził rota...odwodnienie, szpital itp.

Pneumokoki miał tylko jedną dawkę w Polsce za którą musiałam zapłacić bo 2 poprzednie wziął jeszcze w USA.

W tym roku chcę go jeszcze zaszczepic na meningokoki

Rudson ja własnie juz rozmawiałam z mama na ten temat i mi powiedziała, że szczepionki są bezpłatne!! A ta dupa co mnie tak nastraszyła to na głowę chyba upadła albo chciała przycwaniakować ile to kasy nie mają pfff luzie są beznadziejni pfff

reklama
Do góry