reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
właśnie nie wiem jak wstawić zdjęcie a chciałabym ktoś pomoże?

Ja moge pomoc:tak: tam gdzie piszesz posta pod spodem masz zarzadzaj zalacznikami,klikasz na to i wyskakuje ci okienko u gory masz napis dodaj pliki klikasz tam szukasz zdjecie wstawiasz ono sie laduje zatwierdzasz i powinnas zobaczyc ze pliki sa wgrane i pod tym musisz zatwierdzic odpowiedz...

Matko mam nadzieje ze zrozumiesz :-p

Mamuska Jasko spi ??

i weszło?

Załączniki

• DSC00065.jpg
    DSC00065.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00064.jpg
    DSC00064.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 29
czesc dziewczyny :) melduje sie tutaj , bo wczoraj zrobilam test no i wyszedl pozytywnie !!!

Edyta ja juz swoj wklejalam na staraczkach ;) a dzisiaj patrze na niego i juz nie dziala :wściekła/y:
dobrze , ze mam jeszcze zwyklaka to sobie zrobie na pamiatke :)

no i dolaczam do zon zawodowych kucharzy :) tylko , ze u nas to ja raczej w kuchni siedze hehe

reklama
asionek nie myśl, że mój kucharz w domu gotuje...:no: czasem jak go wybłagam to mi coś zrobi pysznego. w sumie to mu sie nie dziwię bo pracuje biedaczysko po 10 godzin dziennie :-(, ale odkąd jestem znowu w ciąży coraz częściej mnie rozpieszcza :rofl2:

Do góry