reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
No to mam nadzieje ze sie posypią następne fasolki niedługo !!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D jakbym miala test w domu to bym jutro rano chyba robiła hahahha :) rano było ok a teraz znow sie zaczyna :szok: Jakie to męczące, Edyta ja nie wiem jak TY wytrzymasz do czwartku:szok:Ale Ty to jestes w konfortowej sytuacji bo juz 2 dni nie masz @ wiec masz bardzo duże szanse ze Wam sie udało ,a Ja ???? Masakra ocipieje poważnie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale dlaczego w tym cyklu jest mi tak cięzko a w poprzednich nie myslałam w ogóle o tym, !!!!!
A poza tym boli mnie jajnik prawy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny gdzie sie podziewacie ??????????????

Mamuska no niby jestem juz dzien po terminie,ale moglo mi sie cos poprzestawaic :dry:
A brzuch juz mnie nie boli,jajniki nie ciagna,doslownie nic....

Ostatnia edycja:
Jak mialas regularne to raczej nie mogło sie poprzestawiać!!! ja tam wiem ze jest juz u Ciebie Fasolka wiec rób test razem ze mną w niedziele
Do czwartku to ja ocipieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No przeciez ja jestem kochanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-) heheheh

Tak wiem mamuska slepemu po oczach
wow.gif
8p.gif

Mialam co 30-34 dni ale to dopiero 3 @ od czasu porodu...

Ostatnia edycja:
ale produkujecie nie nadążam :)

dziewczyny co do testów to czasami jak się zrobi za wcześnie to jest wielkie rozczarowanie ponieważ zdażają się ciąze biochemiczne, tzn do zapłodnienia dochodzi ale jajeczko się nie zagnieżdza . Bardzo często dochodzi do poronień o których kobieta nawet nie wie bo wszystko schodzi wraz z @. Czasem gdy @ spuźnia się o 1-2 dni kobieta to zauważy zrobi test a za dzień czy dwa przychodzi @. Ja robiłam test 4 dni po @. Poprzednim razem robiłam w terminie @ i też już były 2 krechy.

Vileyka - nie teraz to następnyn razem. za dwa tyg znowu szansa i oczywiście wspaniałe namiętne przytulanki

agnieszkaw1985 - z jakiegoś konkretnego powodu bieżesz luteinę?

rabbit -gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! a są u ciebie albo u męża w rodznie bliźniaki?

reklama
Icarium na kiedy masz termin?

Linnea jak minal dzionek?

Jaka cisza,maly spi a ja moge odpoczac ufffff jak ja lubie wieczory:-D

Do góry