reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Klementinka wszystkiego najlepszego dla synka :-)
Cc od 4 kg to może u Was bo moja znajoma rodziła prawie 5kg dziecko.To był jej pierwszy poród była cała porozcinana i popękana. Jak bym dorwała takiego lekarza co się na cc nie zgodził i tak ją wymęczył to kazałabym mu arbuza w tyłek wetknąć. dziewczyna długo do siebie dochodziła.

Ja sobie leżę i kaszl i, mam nadzieję, że niedługo wrócę do zdrowia i życia. Nie wiem co na obiad zrobić. Najchętniej to jadłabym same truskawki no ale coś dla dziecia muszę wymyślić. Ostatnio zrobiłam jej mięsko z warzywkami i śmietaną no i sraczka z tego wyszła. Teraz znowu bez mleczny detoks a pomysły mi się dawno skończyły.

ale mnie dziecie kopie po tym torcie, slodki maluch, po cukrze zaraz wariuje

jagmar kolezanka w UK rodzila 4,5 kg, tak ja nacpali morfina ze nie wiedziala po co w szpitalu jest ale urodzila naturalnie, jednak co przezyla ona i dziecko to katastrofa

Ostatnia edycja:
ale mnie dziecie kopie po tym torcie, slodki maluch, po cukrze zaraz wariuje

moja mała też tak ma po słodkim- ogólnie to normalne, że dziecko kiedy czuje słodki smak to się pobudza ale moja wręcz szaleje po słodyczach;) chyba po mamusi b ja uwielbiam wszystko co słodkie. A teraz właśnie pałaszuję świeżutki krupniczek- same warzywka mniam mniam, jeśli któaś z mam też coś teraz je to życzę smacznego

Witam! Klementinka również życzę wszystkiego Najlepszego dla Jasia :-) Dzisiaj u nas upal się zapowiada, ale już na bank nie chce mi się wychodzić. miałam się z koleżanką zobaczyć, ale ona jakaś mało domyślna jest i wyciąga mnie na zatłoczony targ by ubrania kupić... w taką pogodę... :szok:
jak coś napiszę to się uśmiejecie, ale mój synek zaczyna tańce i harce w brzuszku jak sobie włączę odgłosy natury (mnie to relaksuje) śpiew ptaków, las, strumyczek...
MAMA P nie ma sprawy. Powodzenia!

reklama
Do góry