Justyś1985
Fanka BB :)
Aha , ja czuję małego bardzo często i bardzo wyraźnie
Miłka - mam nadzieje że nie oznacza to cc ??
Miłka - mam nadzieje że nie oznacza to cc ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie kobietki
ja już byłam spuścić krew i oddać siuśki
miałam nie przyjemne zdarzenie na klatce schodowej. Sąsiedzi mają psa, młody chyba jest ale strasznie się na wszystkich rzuca i osoby które go wyprowadzają nie mają siły go utrzymać. pies zawsze jest bez kagańca i zaczął się na mnie rzucać, wcześniej nie zwracałam na to uwagi, ale teraz jak mam zostać matką nie wyobrażam sobie żeby się na mnie rzucił jak będę wychodziła z dzieckiem na spacer. powiedziałam tej dziewczynie która go wyprowadzała że jak jeszcze raz go zobaczę bez kagańca to wezwę policję!
czy wiecie jak wygląda prawo w takich sytuacjach, czy psy mają obowiązek mieć kagańce, czy też nie?
Rudson a mi się zgodzilo z tym kalendarzem chińskim
Wy tu o glukozie, a ja się boję już na samą myśl....:-)
justys mnie kluje tak bardziej podbrzusze własnie i też mam nadzieję ze to macica się rozciaga a nie szyjka się skraca boję się tego jak nie wiem :-(
no co Ty :-) jak dziecko będzie z Tobą współpracować do końca to czeka Cię SN![]()
nie denerwuj sie, lozysko na przedniej sciance macicy to nie przodujace,Witam ranne ptaszyny
Ja już po kawce i zastanawiam się co by tu zjeść??????
Może jajecznice???????? Nie mam pojęcia.
Od wczoraj mam takie dziwne ukłucia między szyjką macicy a pępkiem w tych okolicach, nie jest to przyjemne i zdarzyło mi się pierwszy raz( Przeczytałam jeszcze na moich wynikach badań : łożysko ułożone na przedniej ścianie. To dobrze czy to coś w rodzaju przodującego łożyska??
ja czasami tez panikuje jak cos gdzies zakluje ale przypominam sobie jak to z Jasiem bylo, wtedy ciagle cos mnie klulo, bolalo, ciagnelo itd. a nie mialam zadnego zagrozeniajustys mnie kluje tak bardziej podbrzusze własnie i też mam nadzieję ze to macica się rozciaga a nie szyjka się skraca boję się tego jak nie wiem :-(
no jak twoj synus bedzie rosl jak do tej pory to juz masz wskazanie, chyba od 4 kg robiasivi bo ja nie mam zadnych wskazan do cc wiec bede natiralnie rodzila
asionek31 a jak sie czujesz?? no to masz fajnie ze sie opalilas i po plywalas![]()