reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
No to Pysia duzo sie nie dzialo jak sobie kime ucielas;)
No wlasnie z ta nagoscia to ciut kontrowersyjna sprawa, wiadomo ze bez sensu uciekac przed maluszkiem tylko dlatego zeby nie mogl podgladnac tego czy owego, ale w koncu przyjdzie moment, zeby nauczyc poszanowania cudzej prywatnosci, intymnosci.... szczerze mowiac nie wiem jeszcze jak to zalatwimy, ale ja sie staram przynajmniej zeby dziecka nie oszukiwac, nie zbywac pytan..... Ale staram sie tez to robic taktownie i mam nadzieje ze uda mi sie wychowac przyzwoicie dzieci, a jednoczesnie nie zakompleksione i szanujace siebie takze w sensie cielesnym...
No i trzeba przyznac ze bycie rodzicem czasem bywa trudne:)

Marti, zeby moj sie tak wspanialomyslny okazal i taki prezent sprawil;-) A mimo sporego lozka, zaraza nie chce odstapic czesci swojego terytorium nawet poduszce:/ Nawet do tego sie wredota posuwa, ze twierdzi ze i tak juz mi duzo nie zostalo do konca ciazy to po co mi ta poduszka(?)
A ja odkrylam ze w sumie nawet bym jej nie potrzebowala o ile moglabym sie przeniesc do salonu na sofe, bo tam mi tak wygodnieeee, tylko ze sie nie chce na grozbe rozwodu narazac:-D

Mariolcia, to forum i tak tetni zyciem, bo nasz watek Grudniowek juz praktycznie zamarl zupelnie:( Ale sie w sumie nie dziwie, bo latem czesto tak bywalo ze wolalo sie czas poza domem spedzic;) Ja w weekendy tez rzadko przesiaduje na bb, bo jak wszyscy maja wolne, to tyle jest do roboty i zamieszania, ze sie nawet skupic nie da;-)
mam nadzieje ze mimo tej meczacej pogody pozalatwialas to co trzeba:D

A ja na porawe humoru pojechalam na spontana do centrum handlowego i kupila dla malej pare rzeczy .Duzego wyboru nie bylo bo wszystko letnie ,ale sie uparlam i pieniadze wydalam:-D
Chociaz tak naprawde nie powinnam ,bo w tym miesiacu cienko piszczymy.
Ja mam juz prawie wszystko dla malej.

No witam :)
Ja już w domku, wizyta trochę się przeciągneła i weszłam godzinę później ale to nic najważniejsze że mam zdrowego SYNUSIA!!!!!!
Oszalałam ze szczęścia :D:D:D:D:D:D

justyś suuper....gratuluję.....

dziewczyny czy wy też tyle jecie?? to jest jakaś masakra....ja nie mam zachcianek....mnie po prostu burczy w brzuchu...

reklama
Ja ma kiepski apetyt ,kompletnie mnie od miesa odrzucilo .Jak piszecie o czyms dobrym to mi sie zachciewa dopiero.Piszcie prosze w poludnie ,bo wieczorem nie mam gdzie dostac produktow.
Moje dzieci byly w mc dzisiaj ,a ja siedzialam i patrzylam jak jedza ,bo na nic nie mialam ochoty.Najchetniej jem bulki i chleb z pasta z lososia.

Do góry