reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Gabriela - no to jesteś w ciąży :-)

Ja przed ciążą z Ignasiem uwielbiałam perfumy diamond a w ciąży jak tylko je poczułam to wymiotowałam i zostało mi to do dziś. Tak jak sok żurawinowy który zaleciła położna.
Zostało mi jeszcze jedno: jak byłam głodna to miałam straszne mdłości i po ciąży nie przeszło, musiałam jeść. Nawet nie piszę z jakiej wagi teraz startuję bo to wstyd.

Na zgagę jadłam RENNIE jak cukierki całą ciążę.

Ostatnia edycja:
reklama
ale to jest stres jak sie idzie siku i tylko sie patrzy zeby nie bylo jakiejs plamki na bieliznie zeby tylko nie przyszła @ jak się jeszcze nie ma pewności

ja mialam zgage ostatnio ze 4 dni temu trwała w sumie pelne 48 godzin i myślałam że mi przełyk wypali albo że mnie udusi okropnośc

ale to jest stres jak sie idzie siku i tylko sie patrzy zeby nie bylo jakiejs plamki na bieliznie zeby tylko nie przyszła @ jak się jeszcze nie ma pewności

ja mialam zgage ostatnio ze 4 dni temu trwała w sumie pelne 48 godzin i myślałam że mi przełyk wypali albo że mnie udusi okropnośc

Ojj, okropne to jest , mnie jak zakuje brzuch to juz w strachu siedze, a i w łazience tez obawy właśnie, w tamtym cyklu dostałam o 1 dzien wczesniej @, ale mam nadzieje ze teraz juz dłuuuuuuuugo nie bede miec :)

matko ja też tak mam!!! za kazdym razem jak robię siku to oglądam bieliznę dokładnie czy nie ma krwi :baffled:.
paranoja jakaś mnie dopadła. na jutro umówiłam się z koleżankami na gotowanie obiadu razem i one wymysliły krewetki. a ja na to że krewetek nie można w ciązy bo gdzieś tak wyczytałam i stanęło na kurczaku i przez to cały plan na spagetti z krewetkami legł w gruzach. a teraz czytam, że jednak krewetki można, ale muszą być ugotowane. nie wolno surowych i muszę wszystko odkręcić. chociaż sama nie wiem... boję się ich jeść nawet jak są ugotowane. zresztą ja się wszystkiego teraz boję...:no:

Skarbie nie popadaj w paranoje , wiem ze nie jest Ci łatwo po Twoich przejściach ale tak nie mozna ze ciagle sie czegoś boisz, bo to niekorzystnie wpływa na fasolke !!!!!!! Głowa do góry , ciesz sie ciąża!!!!!!!!!!!!!:)

reklama
a powiedzcie mi kochane czy tylko ja mam strachna myśl o przytulaniu z mężem????? szkoda mi go bo codziennie go odpycham od siebie. w poprzedniej ciązy nie miałam takich obaw a teraz....

Do góry