reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Madziunia dobrze,że jesteś:)

Najlepszego dla dzieciaczków:)

A ja jakoś tak ostartnio Ślesin wspominam.To jak laski, spotkamy się jeszcze gdzies??

reklama
Nikt nigdzie jechać nie chce?? A macie jakies plany na wakacje??

Halllooooooooooooooooo jest tam kto????????????????

Jutro koniec roku w przedszkolu, i od września mam starszaka. Do złobka się nie dostaliśmy;/

A jak tam dietki, u mnie wagowo kiepsko za to trochę w cm:)

Heloł
ale tu ciszaaaaa!

nie wiem czy jako pierwsza, ale rozpoczynam sezon urlopowy. My już prawie PO! Dzisiaj wróciliśmy z Jastarni, i gdyby nie pogoda :baffled::baffled::baffled::baffled: byłoby całkiem fajnie. dzieciaczki trochę poszalały, ja zaczęłam odpoczywać dopiero 3 dnia, bo wcześniej jeszcze przeróżne demony mną szarpały, ale najważniejsze, że w ogromie różnych przeciwności udało nam się wyjechać choć na 5 dni.
Luk między chemiami, w domu babcia z nogą w gipsie, w pracy napięcie, żeby zamknąć półrocze na plusie i z decyzją praktycznie na ostatnią chwilę. Bo mimo, że planowaliśmy urlop kilkanaście dni wcześniej, to teściowa złamała nogę i musieliśmy się sporo nagimnastykować żeby zorganizować opiekę teściowej i pomoc dla teścia w gospodarstwie.

No ale słonko nas troszkę musnęło, brzuszki odżywione, dzieci w piasku wypaprane, sterta prania w łazience leży, zatem wakacje można uznać za zaliczone :-):-);-)

A co tam u Was? cisza jak makiem zasiał. Każda zarobiona, jutro zakończenie roku szkolnego a do tego pogoda iście nie domowa.
Zaglądajcie tu czasem kochane, aby forum nie umarło śmiercią naturalną. Bo choć nasze paździochy to już prawdziwe starszaki to szkoda by było zmarnować tyle myśli przelanych na klawiaturę, tyle znajomości, które tutaj się zrodziło oraz tyle godzin spędzonych na : babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-październiku-2008..........

Pozdrowionka :-)

Czesc!!!
Jestem I ja,

U nas juz od zeszlego piatku wakacje, narazie pogoda nam dopisuje wiec dzieciaki do samej nocy biegaja a potem to tylko do wanny I prosto do lozka.
My juz zakonczylismy przedszkole I od wrzesnia witaj szkolo....
Karolina na swiadectwie same piatki, wiec dumna jestem z niej bardzo I oby tak dalej, bo teraz do szostej klasy a potem juz gimnazjum, o matko czemu ten czas tak zapieprza????
Wakacje w tym roku w domku bo mielismy troche innych wydatkow I nie da rady, a tak to czasem pojedziemy do kina, na basen I jakos to bedzie mam nadzieje...

Wiola ciesze sie bardzo ze wypoczeliscie choc troche nad morzem, a jak sie ogolnie L czuje, z tego co piszesz to chyba jest dobrze?

Karolina ja sie nie pisze na wakacje niestety, szkoda ze Olenka nie dostala sie do zlobka.

Dobrej nocki:tak:

Ja róznież mama nadzieje, ze nam forum nie umrze smiercia natrualną.

My już tez wakacjowaliśmy - kilka dni u teściowej. Było pracowicie bo odstawiłam Olę od cyca. Nie cycamy juz ponad tydzień. Ciekawe jak Dorotka i jej cycowanie?

innych wakacji raczej nie planujemy. Moze na weekeend do Łodzi do Magdy wyskoczymy. Chciałambym bardzo ale nie wiem jeszcze jak się to wszystko ułoży.

Wanilka fajnie , ze choc na chwilę się udało CI oderwać od rzeczywistosci. A z COP Piła cisza;/

Ula, bo my Karoliny takie zdolne dziewczyny:) Wakacje w domu mogę byc całkiem fajne, byle je razem spędzić.

Kaka a do kiedy była w COP rekrutacja? Do kiedy jakaś odpowiedź?

Ulka ja dzisiaj też byłam dumna z mojego przedszkolaka, choćby z samego faktu, ze przeżywał samo zakończenie roku szkolnego. Byliśmy w kościółku, sam pomodlił się o dobre, zdrowe wakacje ...:-)

Luk czuje się całkiem dobrze, czasem go mdli, jest osłabiony, ale byle tak dalej i najważniejsze, żeby dziadostwo się nie przerzuciło.

A co do wakacji, w domu też może być fajnie. Ja właśnie szukam na allegro fotela plażowego coby w wolnej chwili troszkę poleżeć na słonku :-D

A jak tam Kaka Twój biznesik z Czarną się kręci? sprzedajecie coś?

Wanilia oby dziadostwo poszlo w zapomnienie!!!

Kaka dlugo cycolilyscie, tyle samo co my, ojej kiedy to bylo:-)

Ale u nas jest piekna pogoda, normalnie slonce, slonce I slonce, cieplusio, dzieciaki od rana do wieczora na dworze, na placu zabaw, moze jutro pojedziemy na jagody I pierogi zrobimy???:tak:

Milej niedzieli:-D

Wanilka powolutku ale do przodu:)

Ula uwielbiam pierogi z jagodami. Ostatnio pierwszy raz jadłam ze szpinakiem i były niezłe.

Laski rzucam hasło. Weekend nad morzem :piątek - niedziela. Kto za, kto przeciw:)

reklama
hej, hej i my żyjemy Właśnie wróciliśmy z urlopu w Jastrzębiej Górze. W sumie byliśmy całe 8 dni, ale nerwy puściły dopiero w przedostatni dzień, także z tydzień by się jeszcze przydał. Pogodę mieliśmy cudną. Tak więc wyplażowani, wykąpani i szczęśliwi. Kacper od sierpnia z powrotem do przedszkola, a Przemek swój debiut będzie miał we wrześniu. Poza tym żyjemy w próżni, bo do września nie wiem co będzie z moją pracą, tzn, kiedy jak, gdzie i ile będę jej miała. A zaczynam od października nowe studia. Tym razem logopedia kliniczna. Może uda się gdzieś w szpitalu zahaczyć.......

Do góry