reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam Was wieczorowa pora:-) super, ze dzieciaczki sie zaklimatyzowaly w przedszkolach.

U nas tez jak narazie w szkole super, pani bardzo fajna, kolezanki z przedszkola, wiec znajome, Karolina do niej zachodzi na przerwie I rano przed szkola, bawi sie z maluchami wiec dumna ze ma starsza siostre w 6 klasie I wszystkim sie chwali :-D

Po szkole zawsze duzo opowiada co bylo, wiec mamusia szczesliwa, jeszcze tylko jutro do 12 tej a juz od czwartku normalnie bedzie do 14 tej czyli ja mam az 5 godzin dla siebie:tak:...

A tak po za tym to po staremu...

Kaka piekna jest ta wasza Olenka I rosnie jak na drozdzach:) Gratuluje powiekszenia rodziny;-)

Magda gratulacje ukonczenia studiow:tak:

Evelajna nooo do roboty:tak: I znow minal rok I musze sie z Toba umowic niedlugo:tak:

reklama
Do roboty... toś mi Ula pożyczyla... :D Od zeszłej środy po 14 h rozliczenia trzaskam i vaciki liczę... ale jutro ostatni dzień i nareszcie wakacje!!!
My chyba mamy czas do stycznia... ale sprawdzę jak wrócę. Po 24 września:)

A z klimatów szkolnych, to właśnie dziś, po raz pierwszy, choć zupełnie zwyczajnie i bez echa, zadałam to sakramentalne niemalże pytanie... "zadanie odrobione?" :D:D
Normalnie przyszło mi to tak naturalnie, że aż strach ...haha. Zorientowałam się dopiero pod prysznicem, że oto tworzy się szkolna historia:-)

Evelajna to byl zarcik oczywiscie:tak:

No my mamy do konca pazdziernika sie rozliczyc to bede u Ciebie wczesniej niz Ci sie wydaje:-D

A gdzie na wakacje sie wybieracie?

Unas jeszcze nie ma zadania domowego dopiero od pazdziernika bedzie:)

Milego dnia:-)

Dorotko...jakąś niespodziankę nam szykujesz dzidizusiową??

Dajecie swoje dzieciaczki od przyszłego roku do szkoły??

KAKA no nie wiem nie wiem hihihi,moze i cos szykuje ihihihih ale to się zobaczy :-D.

Jeśli chodzi o szkole to chodzi ci o 1 klase,ja sama nie wiem ale chyba wolalabym jeszcze raz zerowke,chyba ze zas zarzadzania będą inne bo ponoc do końca nie jest jeszcze decyzja co z 2008 rokiem ?

Ja kupilam zestaw do robienia wlosow tj. szczotki, suszarka, prostownica, spinki,
gumki to oczywiscie zabawkowe Barbie do tego perfumy Barbie.:tak:

Do tego party urodzinowe w takim jakby krytym placu zabaw poloczonym z wesolym miasteczkiem.

Mysle,ze bedzie zadowolona, zreszta Lenka umie sie cieszyc z kazdej malutkiej *******ki:-)

reklama
Hej
a u nas już po imprezce urodzinowej. Był tort w kształcie piłki i prezentyyyyyyyy. :-) My kupiliśmy remizę strażacką, dziadki wóz strażacki, z playmobill, no i jeszcze różne drobiazgi od drugich dziadków, chrzestnego. Część zabawek starych tym samym powędrowała na strych, bo pokój niby duży, ale nie ma się już jak w nim poruszać :baffled:.

w przyszłym tygodniu planujemy urlop nr 2, bo pierwszy był w trybie przyspieszonym, odhaczonym więc zamierzamy zaliczyć góry. Tylko nie wiem czy wypali, bo chłopaki się pochorowali :no::no:

Dorotka nie trzymaj nas w napięciu, co tam się u Was szykuje? kolejna rewolucja pieluchowa?;-)

Kaka nie wiem czy miałam okazję pochwalić, ale Wasza pościel jest szałowa!!! śliczności, podziwiam tu i ówdzie. ;-)

Ula czyżbyś próbowała zaszczepić w swoich córciach miłość do fryzjerstwa;-), super!!!

Evelajna jak tam Twoje Vaciki, uporałaś się czy nadal noce zarywasz??? A może jakaś pauza i czas na nr 2 :rofl2::rofl2:

Do góry