reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam Was wieczorowa pora:-) super, ze dzieciaczki sie zaklimatyzowaly w przedszkolach.

U nas tez jak narazie w szkole super, pani bardzo fajna, kolezanki z przedszkola, wiec znajome, Karolina do niej zachodzi na przerwie I rano przed szkola, bawi sie z maluchami wiec dumna ze ma starsza siostre w 6 klasie I wszystkim sie chwali :-D

Po szkole zawsze duzo opowiada co bylo, wiec mamusia szczesliwa, jeszcze tylko jutro do 12 tej a juz od czwartku normalnie bedzie do 14 tej czyli ja mam az 5 godzin dla siebie:tak:...

A tak po za tym to po staremu...

Kaka piekna jest ta wasza Olenka I rosnie jak na drozdzach:) Gratuluje powiekszenia rodziny;-)

Magda gratulacje ukonczenia studiow:tak:

Evelajna nooo do roboty:tak: I znow minal rok I musze sie z Toba umowic niedlugo:tak:

reklama
Do roboty... toś mi Ula pożyczyla... :D Od zeszłej środy po 14 h rozliczenia trzaskam i vaciki liczę... ale jutro ostatni dzień i nareszcie wakacje!!!
My chyba mamy czas do stycznia... ale sprawdzę jak wrócę. Po 24 września:)

A z klimatów szkolnych, to właśnie dziś, po raz pierwszy, choć zupełnie zwyczajnie i bez echa, zadałam to sakramentalne niemalże pytanie... "zadanie odrobione?" :D:D
Normalnie przyszło mi to tak naturalnie, że aż strach ...haha. Zorientowałam się dopiero pod prysznicem, że oto tworzy się szkolna historia:-)

Evelajna to byl zarcik oczywiscie:tak:

No my mamy do konca pazdziernika sie rozliczyc to bede u Ciebie wczesniej niz Ci sie wydaje:-D

A gdzie na wakacje sie wybieracie?

Unas jeszcze nie ma zadania domowego dopiero od pazdziernika bedzie:)

Milego dnia:-)

Dorotko...jakąś niespodziankę nam szykujesz dzidizusiową??

Dajecie swoje dzieciaczki od przyszłego roku do szkoły??

KAKA no nie wiem nie wiem hihihi,moze i cos szykuje ihihihih ale to się zobaczy :-D.

Jeśli chodzi o szkole to chodzi ci o 1 klase,ja sama nie wiem ale chyba wolalabym jeszcze raz zerowke,chyba ze zas zarzadzania będą inne bo ponoc do końca nie jest jeszcze decyzja co z 2008 rokiem ?

Ja kupilam zestaw do robienia wlosow tj. szczotki, suszarka, prostownica, spinki,
gumki to oczywiscie zabawkowe Barbie do tego perfumy Barbie.:tak:

Do tego party urodzinowe w takim jakby krytym placu zabaw poloczonym z wesolym miasteczkiem.

Mysle,ze bedzie zadowolona, zreszta Lenka umie sie cieszyc z kazdej malutkiej *******ki:-)

reklama
Hej
a u nas już po imprezce urodzinowej. Był tort w kształcie piłki i prezentyyyyyyyy. :-) My kupiliśmy remizę strażacką, dziadki wóz strażacki, z playmobill, no i jeszcze różne drobiazgi od drugich dziadków, chrzestnego. Część zabawek starych tym samym powędrowała na strych, bo pokój niby duży, ale nie ma się już jak w nim poruszać :baffled:.

w przyszłym tygodniu planujemy urlop nr 2, bo pierwszy był w trybie przyspieszonym, odhaczonym więc zamierzamy zaliczyć góry. Tylko nie wiem czy wypali, bo chłopaki się pochorowali :no::no:

Dorotka nie trzymaj nas w napięciu, co tam się u Was szykuje? kolejna rewolucja pieluchowa?;-)

Kaka nie wiem czy miałam okazję pochwalić, ale Wasza pościel jest szałowa!!! śliczności, podziwiam tu i ówdzie. ;-)

Ula czyżbyś próbowała zaszczepić w swoich córciach miłość do fryzjerstwa;-), super!!!

Evelajna jak tam Twoje Vaciki, uporałaś się czy nadal noce zarywasz??? A może jakaś pauza i czas na nr 2 :rofl2::rofl2:

Do góry