reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej dziewczyny, witam się wieczorkiem, jakos tak ostatnio tylko chwilke fb i już dalej się nie chce, pogoda fajna to chodzimy na spacery, na działke noi praca wiec mało czasu zostaje............... Dziewczynki fajne, ostatni weekend wyjazdowy z racji Karoli urodzin, 2 dni w aqua parku, super:tak: My już czynimy przygotowania do szkoły to znaczy zakupiliśmy Lence plecak +piornik do szkoły i w tym tyg dostałam paczke, Lenka cala szczesliwa i już doczekać się nie może kiedy będzie pierwszy dzień szkoły. Poza tym wszystko u nas dobrze wiosna przyszla na całego wreszcie:-D Buziaczki:-)

reklama
Ula takim to dobrze:) Uwielbiałam jak mi mama kupowała nowe przybory szkolnem a teraz juz nie chce tego robić:-D

Jaki odplamiacz polecacie. Leje wanisha litrami i jak plamy po marchewce są tak są:wściekła/y:

No podobno tylko te z pierwszej polowy 2008 obowiazkowo, reszta ma wybor. Tak powiedzial premier na konferencji, obok dluzszych macierzynskich i nizszych oplat za przedszkole :-)

No podobno tylko te z pierwszej polowy 2008 obowiazkowo, reszta ma wybor. Tak powiedzial premier na konferencji, obok dluzszych macierzynskich i nizszych oplat za przedszkole :-)

oooo a ja nie słyszałam muszę poszukać tej wypowiedzi bo jezeli chodzi o opłaty za przedszkole to jestem zadowolona:)))

Natusia u nas jezeli chodzi o wzmocnienie to tran + bioaronC i ja sobie chwale:tak::tak::tak:

Dorotka wow to ci sie porobiło!!!!!!!! trzymaj sie i daj znac kiedy idziesz się hospitalizować
Ulka wow juz do szkoły???? Ja w tym roku mam dwie I-wszo klasistki:)))
Trinia a ja nie wiedziałam ze Casting robisz na nianie bo bym sie zgłosiła:))) no i Gratki dla żłobkowej Liliki

Helo a u nas leci jesień za oknem więc nic się niechce. W naszym rejonie wiosna tylko nas szczuje i zaraz ucieka:crazy: co do dzieciaków to niestety młody to już kawaler i stwierdzam ze już nie mam maluszka w domciu:((( do brze że jest Kaki Oleńka:))))
A ja od 2 tyg dietkuje(norma) i na razie się trzymam i dalej z kaka tworzymy:)))

Jutro wracam do pracy. Mam stresa i nie chce mi sie. Majowka kiepska przez pogode. Bylismy na dzialce. Poza tym ok. Mloda biega, do zlobka sie przyzwyczaila. Coraz wiecej gadac probuje. Ostatnie nowe slowko to "bawo/babo" czyli brawo. Mam na ipadzie sciagniety programik z obrazkami zwierzatek i odglosami jakie wydaja i maly mistrz elektronik potrafi znalezc odpowiedni ekran i na nim ikonke i sobie go wlaczyc Cwaniara

Danusia powodzenia w pracy.nie bedzie źle. Lilka coraz wieksza az trudno uwierzyc ze juz roczniak:)
Ola załapała z jedzeniem i idzie coraz lepiej:)

reklama
Daniusiu jak w pracy, jak Lilka.

Laski a Wy gdzie??

U nas nic nowego. Laski wmiarę zdorwe ale długo kaszel się u nas utrzymywał. I marzą mi się wakacje.:cool2:

Do góry