reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witajcie.
I znów dni uciekają - poniedziałek - piątek a sobota i niedziela to już nie wspomnę.
Za to wczoraj naszło mnie na fasolową i nastawiłam wieczorkiem fasolę, aby napęczniała a dziś ugotowałam na wędzonce zupkę.
Właśnie małż się dobrał do niej :-p
Zobaczymy:tak:

Poza tym stara bida - i dobrze, że taka bo przynajmniej znajoma.

Ula no no dziareczka śliczna - mnie kusiło po zeszłorocznych wakacjach, ale odpuściłam.
W sumie to na całe życie już.

Dorcia pewnie, że wyrwiesz się z domu - taka odskocznia to dobra rzecz i dystans do wszystkiego złapiesz.
Ale są i minusy takiej pracy - chodzenie i o przeziębienie łatwo.
Trzymam kciuki aby się udało i tobie i M.

Czarna taki taniec to super sprawa a Zumba rewelacja - polecam i ja :-)

Jutro z rana jadę zmienić sobie oponki w samochodzie i może o myjnię zahaczę, bo aż strach tak jeździć takim brudasem :-p
Później zakupy drobne i luzik.
Miałam coś napisać jeszcze, ale już i wena uleciała.
Niech już będzie lato i dłuższe dni ... no chociaż wiosna i końcówka kwietnia.

reklama
MADZIU usmialam sie z tego Twojego zyczenia aby juz lato bylo bo jeszcze zima sie dobrze nie zaczela hihihi.

KAKA nie mow ze Twoj mysli juz o kolejnym dziecku????????No ja lubie takie dni jak dzis tzn dzis mi sie nic nie udalo wiec takich dni nie lubie ale chodzi mi ze lubie jak mam dzien zaplanowany a nie jak sie nudze itp bo wtedy serio glupie mysli do glowy wchodza:baffled:.

Ja mam dosc dzisiejszego dnia.Pol dnia latalam po urzedach i mopsach i szczerze to cycki mi opadaja i nic tylko siasc i plakac bo wszystko mam pod gorke,wszedzie mi problemy znajduja,nigdzie nic normalnie nie moge zalatwic,mowie wam jestem zalamana .Ehhh szkoda slow
unhappy.gif
.

Z praca tez dupa wyszla bo mam zajecie komornicze na moje nazwisko i ich to nie obchodzi ze place,jak mam komornika to lipa z tej pracy
unhappy.gif
.
Zla jestem dzis jak osa.Ide zaraz spac albo jakis film na necie zobacze na odstresowanie,ale najpierw musze napisac jedno pisemko i jutro i w piatek dalszy ciag urzedow i mopsow
unhappy.gif
.

Hej Dziewczyny!!!
Nie nadrobię wszystkiego:no:
Nie wiem jak się dotoczę chociaż do 37 hbd:no: Już zaczęło być wesoło, bo wylądowałam w szpitalu ze skurczami po 40% w 33 hbd, ale powsrzymali. Ledwo już się toczę. Z Wiktorem lepiej ciążę znosiłam i biegałam do samego końca.
Moja blizna po cesarce nie nadaje się do rodzenia sn.W sumie już bym chciała żeby było po...

Ciril - a co bedzie tym razem, bo nie pamietam czy pisalas :-)

A mi diabelek i aniolek siedza na ramieniu i jeden kusi, ze moze jeszcze jedno, a drugi wali przez leb, ze chyba zglupialam :sorry2:

Witam piątkowo. W środę byłąm z młodym na tym bilansie i tak mierzy 102 a waży prawie 16 czyli kurdupelka mam w domciu:-D:-D:-D reszta w jak najlepszym porządku:tak::tak::tak:
Ale kurde dziołchy mamy problem z przedszkolem chcą nam go sprywatyzować!!!! wczoraj mieliśmy pierwsze tajne spotkanie gdyż nie chcemy do tego dopuścić a od dziś zaczynamy działać. I tu mam prośbę czy znacie placówki które dokonały sprywatyzowania bądź też udało im się nie dopuścić do tego, to dajcie znać. Zależy mi na opinii rodziców. Jak to wygląda w praniu itp. Powiem tak sprawa jest na wczoraj czyli PILNA!!!!!

Dorotka
ehhhh przkichane jest z tą biurokracją!!!! a może udało by ci się dorawać jakąś dorywczą typu sprzątanie sklepu po zamknięciu itp?

Wiola ja całe swoje dzieciństwo miałam psiaki i to jest całkiem inny gatunek to okiełznania niżeli koty:tak::tak::tak: i dlatego zdecydowałam się na Yorka bo ma wlos nie sierść bo nie wiem czy potrafiłabym oddać jakby się okazało że jedno z mojego miotu ma alergie na sierść

Kaka dobrze ze masz ziemie na której mozecie dom postawić co by tak okazałą rodzinkę pomieścić:-D:-D Tylko ciekawi mnie jedno czy jakby M siedział wiecej w domku też byłby tak chętny na kolejne bobo:rofl2:

Magdziunia boziuuuu jak ja dawno nie jadłam fasolówki:szok::szok::szok::szok: a co do dni to faktycznie za szybko leca ale bynajmiej szybciej do lata:rofl2:

Trina ojjjj mnie diabełki też kuszą:rofl2::rofl2: dlatego wole sobie sprawić psa:-D:-D:-D

My tez po bilansie. 106 i 16. Chude to, z tylka mu wszystko spada.
czarna - wiem, ze w Gdansku, na Przymorzu sie przedszkole jedno sprywatyzowalo juz jakis czas temu, ale jest dalej w systemie miejskim. Zapisy sa jak do normalnego. Rodzice tez chyba tyle samo, albo prawie tyle samo placa. A przedszkole jest dofinansowane z miasta.

Ja nic nie słyszałam o sprywatyzowaniu żadnego przedszkola wiec nie pomogę.

Trina wiesz całe zycie przed nami to kto wie czy moze 3 przez przypadek nie wyjdzie...w koncu dzieci z miłości się rodzą;-)
Kocham swoje dzieci ale z 3 sobie wogóle nie wyobrażam heheheheh i zastanawiam sie nad anty...tylko jakos nic mi nie pasi do konca.
Czarna a to by tłumaczyło czemu mój M ziemie chciał kupic....tylko niech zacznie budować tą chatę jak juz produkcje rozpoczął;-)

Ostatnio na TLC oglądałam porodówkę i tam pastorostwo spodziewali się 8mego dziecka i jeśli dobrze pamiętam byli 10 lat po ślubie:szok:

Nic młoda coś stęka. Muszę pochwalić Hanię ze ładnie się z siostrą bawi tj. Ola śpi w foteliku samochodowym a ona jej czyta księżki (raz jej na głowe zrzuciła przez przypadek) albo dom jej buduje z klocków - obudowujac naokoło fotelik. Jest bardzo opiekuncza i chyba zazdrość poszła w las hurrrrrrrrrrrra

reklama
O matko 3 dzieci. Nie wyobrażam sobie. Mojej dwójki mam już serdecznie dość. Kacper tak dokazuje, że ostatnio wyję po nocach. Przedwczoraj p[obił dziewczynkę w przedszkolu. Latam z nim teraz po psychologach. Najchętniej zamknęłabym go w jakimś zakładzie zamkniętym co by się zresocjalizował. Nic do niego nie dociera. Groźby, prośby, kary, tłumaczenia, nagrody. Nic, kompletnie nic i jest coraz gorzej. Eh..... szkoda gadać. Mam tylko nadzieję, że Przemek nie będzie taki jak brat, choć martwi mnie to , że we wszystkim naśladuje tamtego.
Generalnie ostatnio u mnie trudny czas. Mam naprawdę serdecznie dość wszystkiego. Nawet przez to wszystko zaczęłam łapać deprechę.....

Do góry