magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie.
I znów dni uciekają - poniedziałek - piątek a sobota i niedziela to już nie wspomnę.
Za to wczoraj naszło mnie na fasolową i nastawiłam wieczorkiem fasolę, aby napęczniała a dziś ugotowałam na wędzonce zupkę.
Właśnie małż się dobrał do niej
Zobaczymy
Poza tym stara bida - i dobrze, że taka bo przynajmniej znajoma.
Ula no no dziareczka śliczna - mnie kusiło po zeszłorocznych wakacjach, ale odpuściłam.
W sumie to na całe życie już.
Dorcia pewnie, że wyrwiesz się z domu - taka odskocznia to dobra rzecz i dystans do wszystkiego złapiesz.
Ale są i minusy takiej pracy - chodzenie i o przeziębienie łatwo.
Trzymam kciuki aby się udało i tobie i M.
Czarna taki taniec to super sprawa a Zumba rewelacja - polecam i ja :-)
Jutro z rana jadę zmienić sobie oponki w samochodzie i może o myjnię zahaczę, bo aż strach tak jeździć takim brudasem
Później zakupy drobne i luzik.
Miałam coś napisać jeszcze, ale już i wena uleciała.
Niech już będzie lato i dłuższe dni ... no chociaż wiosna i końcówka kwietnia.
I znów dni uciekają - poniedziałek - piątek a sobota i niedziela to już nie wspomnę.
Za to wczoraj naszło mnie na fasolową i nastawiłam wieczorkiem fasolę, aby napęczniała a dziś ugotowałam na wędzonce zupkę.
Właśnie małż się dobrał do niej
Zobaczymy
Poza tym stara bida - i dobrze, że taka bo przynajmniej znajoma.
Ula no no dziareczka śliczna - mnie kusiło po zeszłorocznych wakacjach, ale odpuściłam.
W sumie to na całe życie już.
Dorcia pewnie, że wyrwiesz się z domu - taka odskocznia to dobra rzecz i dystans do wszystkiego złapiesz.
Ale są i minusy takiej pracy - chodzenie i o przeziębienie łatwo.
Trzymam kciuki aby się udało i tobie i M.
Czarna taki taniec to super sprawa a Zumba rewelacja - polecam i ja :-)
Jutro z rana jadę zmienić sobie oponki w samochodzie i może o myjnię zahaczę, bo aż strach tak jeździć takim brudasem
Później zakupy drobne i luzik.
Miałam coś napisać jeszcze, ale już i wena uleciała.
Niech już będzie lato i dłuższe dni ... no chociaż wiosna i końcówka kwietnia.