Czesc i czolem dziewczynki:-)W koncu sie pojawiam, troche was czytam ale jakos weny brak na jakiekoliek pisanie...len ze mnie straszny ;-) U mnie male zmiany, mam nadzieje ze na lepsze. W szkole OK, czekam juz tylko zeby zatwierdzili mi praktyki ale na to musze niestety czekac do sierpnia, bo ciagle cos im nie pasowalao, i biegalam od zkoly zosi do przedszkla stasia, bo ta pieczatka krzywo, tamta nie w tym miejscu...mam nadzieje ze w koncu mi zalicza.
W piatek zawozimy dzieciaki do moich rodzicow...trohe sie boje, stasiu nie byl jeszcze sam baz mamy i taty...no ale kiedys musi byc ten pierwszy raz. Oficjalnie maja tam zostac na 2 tygodnie, a jak wyjdzie to zobaczymy.
Malaulka oj znam ten bol, moj kamien tez ma 2 cm, ale boje sie strasznie szpitala i poki mnie pogotowie nie wywiezie do szpitala nie pojde(lekarz w maju chcial mi dac skierowanie, ale ja mam takie sposoby ze jak boli to tylko na chwile;-))
Minisia, ja pomalowalam caly dom sama, bylam mega zmeczona (rano dom, potem praca potem znowu dom) ale i z siebie mega dumna, A naklejki suuuper, ja zamowilam dla zosi,stasia i dla nas do sypialni ale mamy taka dziwna farbe i nie chcialy sie kleic...tak wiec 300 zl poszly sie...
Dorotka powodzenia i trzymam kciuki zeby wzystko poszlo szybko i gladko
No i nie wiem co komu mialam odpisac...stara juz jestem (tak tez sie czuje;-))
Dobranoc babeczki:-)
W piatek zawozimy dzieciaki do moich rodzicow...trohe sie boje, stasiu nie byl jeszcze sam baz mamy i taty...no ale kiedys musi byc ten pierwszy raz. Oficjalnie maja tam zostac na 2 tygodnie, a jak wyjdzie to zobaczymy.
Malaulka oj znam ten bol, moj kamien tez ma 2 cm, ale boje sie strasznie szpitala i poki mnie pogotowie nie wywiezie do szpitala nie pojde(lekarz w maju chcial mi dac skierowanie, ale ja mam takie sposoby ze jak boli to tylko na chwile;-))
Minisia, ja pomalowalam caly dom sama, bylam mega zmeczona (rano dom, potem praca potem znowu dom) ale i z siebie mega dumna, A naklejki suuuper, ja zamowilam dla zosi,stasia i dla nas do sypialni ale mamy taka dziwna farbe i nie chcialy sie kleic...tak wiec 300 zl poszly sie...
Dorotka powodzenia i trzymam kciuki zeby wzystko poszlo szybko i gladko
No i nie wiem co komu mialam odpisac...stara juz jestem (tak tez sie czuje;-))
Dobranoc babeczki:-)