reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ulka to nie taka prosta decyzja bo rozsadek mowi nieeee ..i badz tu madry...mnie tez dziaslo nie konkretnie zab ale to od zeba bo sie pewnie jakies zapalenie zrobilo buuu..poczekam moze minie tym czasem apap dziala :)
karola a co robisz? na nowym super ale mase roboty dzis pomalowalam drzwi wejsciowe od wewnatrz na bialo bo byly brudne ..i blazerie w polowie bo zabawa z tym jak diabli i juz checi i sil zabraklo...jutro c.d malowania..

dorka wspolczuje z tym zebem..a jak wam sie uklada w zwiazku??

reklama
Hejka,
Tak tylko przelotem zaglądam. Sorki, że nie odpisuję, ale wszystkim moc pozdrowień wysyłam.
Takiego WIELKIEGO BUZIAKA :* :-)

U nas ok, mama wylatuje w środę, posprzątam, ogarnę się z krokodylimi łzami i zjawię na pewno:happy:

Czesc kobitki ciepło bardzoooooooooooooooooooooooooo

Minisia - podziwiam Cie ze malujesz . Co do kolejnego dziecka tez bym chciała ale rozum i zdrowie krzyczy nie

A moje chłopaki resoraki dalej chore

Dorotka moze warto pokazac sie do dentysty

Czarna prosze o zdjecia mieszkania po zmianach . Szukam inspiracj na salon , przejzałam chyba ze 100 gazet i dalej nie wiem

Witam rowniez goraco.
Ja od 4 juz nie spie bo latam od buczacej oliwki do placzacego alanka,oliwka lezy jakby chora byla,alan jeszcze spi.Oj mam nadzieje ze zas chorzy nie beda bo za tydzieen szpital z alanem i na opercje on musi byc zdrowy.

Z moim zebem ciut lepiej .Narazie nie ide do dentysty,moze sie bez niego obejdzie.
Milego dnia mamuski:-D

A u nas w nocy znowu burza i nie dała pospać, jedyny pozytyw to taki ze już mniej upalnie.

Półkolonie takie sobie, coś na zasadzie przechowalni dzieci - biegaja w samopas i chyba tylko pilnują co by sobie nikt nic nie zrobił. No ale to jeszcze kilka dni. Młoda nie do konca chetnie tam idzie:eek:

A co ja robię, wszystko co trzeba akurat zrobić i co nie jest dla mnie za cięzkie. Układam towar z kartonów itp

a ja dzis u dentysty bylam bo tak spuchlam jak chomik ..jestem zdolowana bo musze w piatek 13go do dentysty isc na wyrywanie a teraz antybiotyk biore i normalnie plakac mi sie chce tak sie boje i nie lubie dentysty ..za godzinke jade po mlodych do szkoly a czuje sie fatalnie ...maz zaraz do pracy jedzie i musze sama sobie radzic ..a jak zdrowia nie ma to checi i sil na nic...

Minisia będzie dobrze. Ja trafiłam na fajną dentystkę i strachu juz nie ma:tak: I Tobie takiej zyczę!

MINISIA wspolczuje,z moim zebe o wiele lepiej choc i takczeka mnie z innymi zebami wielokrotnie dentysta,musze sie zaniedlugo wziasc za te moje straszne zeby bo szczerbata bede:no:,a tez sie boje dentysty jak diabel swieconej wody:szok:.

Oliwka dostala biegunki ,mnie pol dnia zoladek boli:-(zaraz spac ide bo padam juzdzis.

karola dziekuje juz lepiej sie czuje tj samopoczucie troszke lepsze ale jakas placzliwa sie ostatnio zrobilam chyba zmeczenie tym remontem bierze gore bo kazdy weekend do 2 w nocy cos robimy a od 8 na nogach ale jeszcze z 2 tyg zeby wyjsc z malowania a potem jeden weekend kompletne lenistwo!!

dorka zdrowka wam zycze ja sie chetnie na ta biegunke zamienie:baffled:

ASKA jak synek HAAALLLLOOOOO

reklama
Czarna dzięki. Jak skorzystamy to zdam relację (ale to zapewne w przyszłym roku):-)

Dorcia wspłóczuję choróbska, a na co Alanek będzie miał operację?:confused:

Kaka taka jesteś, nic się nie zdradziłaś, że pracujesz:dry:
Zawsze to lepiej mieć parę groszy ale nie przemęczaj się kiobitko zanadto:tak:

Minisia to normalne, że jesteś zmęczona, ty nam się tu zacharowujesz. Ale dla siebie to inaczej się robi,chętniej. A jak już efekty widać to od razu energii przybywa. Jeszcze troszkę...:tak:

Co do dentysty to też się muszę wybrać. M chodzi regularnie ale mnie jakoś ciężko się zmobilizować. Ale jak coś zacznie boleć to pewnie się wybiorę.

A my wykupiliśmy wakacje na wrzesień i lecimy do Turcji. Już się doczekać nie mogę:tak:

Do góry