reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hej laski ;)
Pisze z telefonu, bo male klopoty z laptopem mamy. U mnie w szkole prace zaliczeniowe, zaraz egzaminy, wiec czasu mało, w czerwcu końcowy egzamin zawodowy.
Z dzieciakami siedzę sama cały czas, bo mój m po pracy fuche robi i wraca kolo 23, wiec fajnie. Dzieciaki lobuzy straszne ostatnio, chwilami mam ochotę ich za uszy wywiesić na dworzu :D Rafał nerwus straszny, a Roksi zaczepialska i psotnica... Wesoło... Ehh
Idziemy jeść śniadanko :)
Buzka

Kaka dzięki za życzenia, tak to dziś.

reklama
Martynka najlepszego!!!

Kaka zdrówka dla Was

Evelajna to jestem ciekawa czy dostanę ten nowy numer???:-p

Natusia
[*], ale się Wam złych wypadków nazbierało:no:

Dorotka a Twój M ma tylko jednego synka w poprzedniej rodzinie czy Alanek ma więcej rodzeństwa? ( tak tylko z ciekawości pytam;-))

Witam się wieczorkiem, ale ten czas szybko leci...
Sie nazbierało po urlopie sporo pracy i teraz tak codziennie a potem w domu wszystko zrobić, dzieci i już na kompa czasu brak.
Ale muszę się pochwalić że kupiliśmy sobie tv do sypialni i M w wolnym czasie przerabia co nieco bo stare meble niezbyt tam pasowały:-) ale on ma teraz tyle roboty, że nie wiem kiedy to skończy:no: ważne, że tv już zamontowany na ścianie:-D

Wczoraj moja córcia skończyła 10 lat a w niedzielę był tort, szampan i mały prezencik, bo właściwy dostała trochę wcześniej, tzn. zrobiliśmy jej pokój...
Idę do spanka już, dobranoc:)))

Ostatnia edycja:
NATUSIA oj wspolczuje smierci babci i tego portfela:-(.No to nie fajnie sie u was dzialo:no:.

MARMA z tym posikiwaniem w dzien nie pomoge,moja Oliwka nie posikuje,moze przejdz sie z tym do pediatry??moze pediatra cos ci doradzi.Oliwka ma podobnie niestety w nocy,nadal spi w pampersie choc codziennie jest on suchy,bardzo zadko sie wysika w pampers w nocy:tak:,ale jak tylko niedawno probowalismy jej pampersa na noc nie zakladac to nocka byla koszmarna,caly czas jeczala i plakala i oczywiscie sie posikala.No nie wiem zaniedlugo zas bedziemy probowac bez pampersa:tak:.

EVELAJNA to zycze aby odkladanie poszerzania rodzinki nie bylo za daleko:-D

MARTYNA sto lat :-) i dolanczam sie do matek chcacych powiesic za uszy swoje dzieci :-D

KAKA zdrowka.

ULKA moj M ma 2 dzieci z poprzedniego malzenstwa:tak:4 letniego Dominika:tak:i Oliwie ktora w wakacje konczy 6 lat.Czyli mamy 2 oliwie ,dominika i alanka:tak:.
Sto lat dla Karolinki:tak:.

Witam sie z rana ,wczoraj nie zagladalam bo caly dzien mnie nie bylo a wieczorem juz na nic sil nie mialam.
Wczoraj pojechalam rano do szpitala okulistycznego do Katowic na kontrole po operacji alanka.My wczesniej mielismy miec kontrole ale wtedy alanek byl bardzo chory,szpital itp,wiec kazali mi przyjechac bez terminu od wtorku do piatku sa dzieci bez terminu.Ale nikt mi nie powiedzial ze przyjmuja tak pierwsza 40 dzieci i ze trzeba byc w rejestracji tak 7 lub troche po 7 ,Wiec ja bylam za pozno i na darmo tam pojechalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.W rejestracji kazala mi isc do lekarza,poszlam i wrecz blagalam ta lekarke abym mogla sie na dzis zarejestrowac a ta pinda sie nie zgodzila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:,az chcialo mi sie plakac z tej bezsilnosci.Moze jutro lub w piatek pojade zas rano .

Lece bo alan wsta;

Ula, Evelajna to pewnie będzie sie juz nawet w weekendy przd nami ukrywać;-)
I stooo lat dla mojej imienniczki:-D

Po nieprzespanej nocce podreptałam do apteki żeby mi cos na ten kaszel dali bo zwariuję. No i w sumie chcieli dać ten jedyny syrop dla kobiet w ciazy na bazie maliny i czosnku ale nie chciałam go bo wiem, ze za duzo nie daje. Nie był ytpowo na kaszel a ja po prostu płuca wypluwałam:wściekła/y: Inne się bali. No to zadzwoniłam do cioci farmaceutki z 20paro letnim stażem i poleciła kilka syropków. I w koncu ulga. Nie przeszło zupełnie ale da sie żyć.

Potem miało być juz miło...mama zaprosiła nas na obiad. Idę do samochodu a tam list miłosny za wycieraczką od streazy miesjkiej, za nie zachowanie odpowedniego przejscia dla pieszych przy parkowaniu. Babka wystawiła kwit o 8,30 a miałam się do nich zgłosić do 10,30 tymczasem była ...14,30. Nic, biorę młodą i zamiast na obiad jadę do straży miejskiej. I co sie okazuje. Czeka na mnie moje "ulubiona" strazniczka. Miałam juz z nią scyscje jak byłam z Hania w ciaży...Cisnienie mi się podniosło ale nic. Wysłuchałam co miała mi do powiedzenia i nie komentowałam niczego. Poinformowała mnie, ze będzie mandat 200 zł - wow ale dalej siedze cicho, stwierdziałam ze nie dam satysfakcji nie bede prosić i opowiadać o swojej sytuacji bo po co... Sprawdziła czy nie byłam karana w ciagu ostatniego roku przez nich hehehe, no i jak się okazało że nie to skonczyło sie na pouczeniu. No to podziekowałam i poszłam Uffff

A dzisiaj od rana leje az nic się nie chce.

Dorka tak juz jest, ze ludzie czasem bez serca, wcisneła by ot jedno dziecko i pewnie nic by się nie stało...

KAKA dobrze ze choc troche lepiejsie czujesz i dobrze ze tylko na pouczeniu sie skonczylo:tak:.

Oli w przedszkolu,ja dzis nie ruszam sie z domu,chyba ze po oliwke pojade ,choc nie wiem czy M po nia nie pojedzie.Dzis gary,sprzatnko i luz :tak:.Milego dnia

Stoooo lat dla Czarnej;-) Żeby się remonty same robiły:-D a Ty tylko palcem pokazywała co i jak!

Własnie sprawdziłam, ze młoda dostała się do przedszkola. Toż to szok. Myślałam, ze będzie tak jak w zeszłym roku:sorry2:

CZARNA sto lat:tak:
KAKA super ze Hania dostala sie do przedszkola:tak:.A ona chodzi teraz do przedszkola prawda?to do jakiegos innego sie dostala????

Ja juz na dzis wszystko porobione,o obiedzie juz prawie zapomnialam ze go jadlam:-D i ju glodna jestem,mieszkanie ogarniete,pranie sie suszy,gary pozmywane wiec odpoczywam:tak:.

wiem ze nabor jest co roku i wiem ze co roku trzeba dokumenty skladac ale myslalam ze dzieci ktore juz chodza jama wieksze szanse aby na nastepny rok si dostac i nie mylilam sie .Hania sie dostala:tak:.

M po Oliwke pojechal,alanek spi wiec mam chwile luzu.Dzis juz tylko zabawa z dziecmi i szykowanie do spania;-)

reklama
Hello witam się , mała mi zasnęła zresztą ja też przymknęłam oko na kanapie, wczoraj też spała po południu< ale wieczorem też zasnęła trochę pózniej niż zwykle ale jednak nie o północy, może jej teraz potrzeba snu w ciągu dnia???
Byłam dziś na zakupach w hurtowni, musiałam pokupić trochę nowych farb bo już zapasy się kurczyły, potem do Tesco noi portfel się dziwnie pusty zrobił:no:

Kaka gratki dla przedszkolaka:tak:

Kaka i Dorotka dziękuję za życzenia dla Karolinki:tak:

Czarna wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!

Do góry