reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Minisia no nareszcie się odezwałaś fajnie ze daliscie sobie szanse trzymam kciuki. I gratki dla córci za osiągnięcie wieku nastolatki a tobie teraz dużo cierpliwosci życzę:-D:-D:-D:-D

Agamir jak jakieś sobie strzele to wkleje:tak::tak:

Asia witaj a to Ci niespodzianka!!!! GRATULACJĘ i wpadaj tutaj częściej!!! a co więcej u Was jak Rafałek nasza czekoladka!!!!

Karolka i Ja coś czuje ze będzie u Ciebie synuś:tak::tak: a jak tam zakupki??? oglądasz już coś tam kupujesz????

Ehhh i mnie jutro czeka pogrzeb cioci:(((

reklama
helloo
Ja tez mysle ze u karoli bedzie chlopak :)
czarna (*)...no zobaczymy co bedzie latwo wszystko przekreslic ostatni rok byl baaardzo burzowy dla nas ale moze to co zle minelo i teraz bedzie jeszcze lepiej oby sobie z tego godzenia nie zrobic "cin cin" haha ..zartuje nie ma mowy ...

a moja mala dama przeziebila sie wczoraj i cala noc krecila sie poplakiwala masakra jakas normalnie :dry:

dzis wieczorkiem mamy gosci z okazji Wiktorii urodzin :) maz wstanie jedziemy na zakupy potem bede robila torcik i jedzonko :) :tak:

milego dnia kochane

Hello
:-)

Minisia najlepszego dla Wiktorii:-) i cieszę się że jednak składacie tą swoją rodzinkę:-)

Asia gratulacje drugiego syneczka!!

Czarna (*)

Ja trochę nie wyspana bo wczoraj z okazji dnia kobiet spotkałyśmy się wszystkie Polki z naszego miasteczka, jest nas 10 sztuk,:-) tylko jedna była w pracy i w sumie było nas 9, miałyśmy babską imprezę a tatusiowie z dzieciakami byli, posiedziałyśmy, wina trochę wypiłyśmy:tak: ach... super...
Mamy plan żeby raz w miesiącu takie spotkania robić:tak:

A dziś ogarnęłam chatkę i teraz się byczę jeszcze godzinka zanim pójdę po Lenkę.

Wynalazłam na necie radio złote przeboje, super!!!

Ok aby nie było ze ściemniam:))) ale bądźcie szczere:cool2: na żywca prezentuje się fryzurka o wiele lepiej:tak::tak: no niestety na zmiane mordy mnie jeszcze nie stać:-D:-D
DSC05551.jpgDSC05552.jpgDSC05553.jpg

NIe no czarna co Ty narzekasz, jest gitesss!!!! :tak: naprawdę, tak odmłodniałaś , ale ja myślałam, że Ty blondi jesteś :-D:-D:-D:-D

CZARNA SUPER ALE ODMŁODNIAŁASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

MINISIA NAJLEPSZEGO DLA WIKTORII

:tak:$

U NAS JAK ZWYKLE W WEEKEND ZACZYNA SIE CZARNA SERIA. ANTEK BIEGUNKA, MOJ TATA CHORY , TESCIOWA W SZPITALU BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

ALA ODNIESLISMY SUKCES ANTOS JE W PRZEDSZKOLU JESTEM DUMNA SZCZESLIWA :-D

A CO DO NOWEJ PRACY TO CHOLERA STOJE W ROZKROKU DO PONIEDZIAŁKU MUSZE PODJAC DECYZJE I SAMA NIE WIEM CO ROBIC. :-(

reklama
heja!!
wow! ale się dzieje u Was ! Blondi witaj na nowo !
Agamir - hehe..mi się nie odechciało 3-go :-) zawsze chciałam 2 lub 3, więc będzie 3 :-) a to że chłopaki grzeczne, szczególnie Adam spokojny, więc.....
W czwartek mam operacje kolana !! !! !! grrrrrrrr boję się !! !! !! !!:szok::szok::szok: boję się samej operacji i tego co będzie po.... 3-4 miesiące noga w stabilizatorze + 4-5 tygodni o kulach :-(

Pozatym wsio OK... 9kg mniej, więc jakieś pozytywy są....
Adam się opieprza i jedynie umie z pleców na brzuch się obrócić, i nawet jeszcze nie siedzi ...do tego ma alergię... na pewno na mleko, a na co jeszcze tonie wiem.... muszę do alergologa z nim iść..... :-/ tyle, że dalej nocki przesypia i budzi się radosny, bez płaczu..więc nawet jak nie śpi rano to da się drzemać...
Z Szymkiem wczoraj byłam na 1 zajęciach angielskiego hELEN DORN...nie wiem czy słusznie, aczkolwiekon tak szybko łapie słówka, że chciałabym to wykorzystać... Do przedszkola chętnie chodzi, choć ciężko mu się ze mną rozstawać... na szczęście wraca w skowronkach ....

tyle u nas..... pozatym nudy..nudy..nudy....

Do góry