reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

evelajna dziekuje w imieniu Wiki ale suwaczek zle pokazuje skonczyla 11 lat :) (poprawilam juz)
no i zobaczymy jak to bedzie dalej czy m sie postara a ja wybacze..wlasnie te dzieci dla nich staram sie jednak jakos poskladac to do kupy bo wiem ze bylo wspaniale i warto wrocic do tego..

Ostatnia edycja:
reklama
Hello:)
Wpadlam sie przywitac:) i pogratulowac Karoli zafasolowania bo dopiero teraz jakos na fb to ujrzalam :)tak wiec gratuluje i oby szybko minelo:)
Danusia wspolczuje:(
Dominika i sto lat dla Wiki:)

widze ze w miedzyczasie towarzystwo sie prawie podwoilo:)wszystkim gratuluje chociaz widze ze juz taakie duze dzieciaczki a ja o nich pojecia nie mialam:zawstydzona/y:
ja sie tez w czerwcu bede znowu rozdwajac:)bedzie drugi synek wiec bedzie wesolo hehe. marzenia o rozowych sukienusiach poszly w odstawke ale strasze wszystkich ze na tym nie koniec:cool: chociaz pewnie podczas porodu zmienie zdanie bardzo szybko;)

pozdrawiam wszystkie baaaardzo mocno:tak:

Asia kogo moje oczy widzą:-D Miło że wpadłaś. A właśnie niedawno się zastanawiałam co tam się u Ciebie urodzi:tak:. Faktycznie laski się tu porozmnażały, a my to niedobitki ostatnie heheheh
Mi się po nocy synuś śni ale pewnie znowu będzie dziewucha:-D

Karola no widzisz ciezko parke sobie machnac hihi:D teraz na czerwcu oczywiscie pisze, i tam chyba tylko jednym sie parka udala a reszta ma podwojnie, jak miala corke to teraz tez corke.jak syna to teraz syna. juz nie mowa o blizniakach bo mamy chyba 3 blizniakowe i tez same chlopaki :baffled: a podobno ich mniej na swiecie...hmmm..ja Ci zycze jednak chlopaczka:)
widzisz a niedawno jeszcze pisalysmy na fb o tym tancu z wozkami hihi. no i co? i bedziesz musiala znowu z wozkiem jednak jezdzic :D

dziekuje w imieniu Wiki!!!!!
hej Aska no zaskoczylas mnie ja nic nie wiedzialam o Twojej ciazy!!! gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ktos wie co u naszej Dorki????

Czesc laseczki.

BLONDI WITAJ> DWA SYBECZKI TEZ FAJNIE APRZY DWOCH ŁOBUZACH ODECHCE CI SIE DZIEWCZYNKI CHYBA ZE RAFAŁEK SPOKOJNY CHŁOPAK.

KAKA - POSWIADOMOSC WIELKA SPRAWA I PEWNIE BEDZIE SYN

A JA DZIS OD SYNECZKÓW DOSTAŁAM KWIATY PREZENTY. ANTOS OBDAROWAŁ SWOJA CIOCIE W PRZEDSZKOLU SŁODKOSCIAMI I POWIEDZIAŁ TAK W DNIU SWIETA KOBIET SŁODKOSCI NA KAZDY DZIEN BEZ CUKRU :-D U NIEGO NAWET MYDŁO JEST BEZ CUKRU TAKA FAZA. . ROSNIE MI PRZYSTOJNIAK NA CAŁEGO DZIEWCZYNY PROWADZAJA SIE Z NIM ZA RECE ALE MOJ TYGRYS NA ETAPIE ZABAW:-D

reklama
Aśka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się też śmiałam, że do 3 razy sztuka a za czwartym adoptuję :p No ale życie zmienia plany i na kolejne dzidzi to ja sobie pozwolić nie mogę :( No ewentualnie zaadoptuję sobie jakiegoś chłopca po 20 co by się na stare lata odmłodzić :p:D ( żart :p:D)

Do góry