reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

evelajna dziekuje w imieniu Wiki ale suwaczek zle pokazuje skonczyla 11 lat :) (poprawilam juz)
no i zobaczymy jak to bedzie dalej czy m sie postara a ja wybacze..wlasnie te dzieci dla nich staram sie jednak jakos poskladac to do kupy bo wiem ze bylo wspaniale i warto wrocic do tego..

Ostatnia edycja:
reklama
Hello:)
Wpadlam sie przywitac:) i pogratulowac Karoli zafasolowania bo dopiero teraz jakos na fb to ujrzalam :)tak wiec gratuluje i oby szybko minelo:)
Danusia wspolczuje:(
Dominika i sto lat dla Wiki:)

widze ze w miedzyczasie towarzystwo sie prawie podwoilo:)wszystkim gratuluje chociaz widze ze juz taakie duze dzieciaczki a ja o nich pojecia nie mialam:zawstydzona/y:
ja sie tez w czerwcu bede znowu rozdwajac:)bedzie drugi synek wiec bedzie wesolo hehe. marzenia o rozowych sukienusiach poszly w odstawke ale strasze wszystkich ze na tym nie koniec:cool: chociaz pewnie podczas porodu zmienie zdanie bardzo szybko;)

pozdrawiam wszystkie baaaardzo mocno:tak:

Asia kogo moje oczy widzą:-D Miło że wpadłaś. A właśnie niedawno się zastanawiałam co tam się u Ciebie urodzi:tak:. Faktycznie laski się tu porozmnażały, a my to niedobitki ostatnie heheheh
Mi się po nocy synuś śni ale pewnie znowu będzie dziewucha:-D

Karola no widzisz ciezko parke sobie machnac hihi:D teraz na czerwcu oczywiscie pisze, i tam chyba tylko jednym sie parka udala a reszta ma podwojnie, jak miala corke to teraz tez corke.jak syna to teraz syna. juz nie mowa o blizniakach bo mamy chyba 3 blizniakowe i tez same chlopaki :baffled: a podobno ich mniej na swiecie...hmmm..ja Ci zycze jednak chlopaczka:)
widzisz a niedawno jeszcze pisalysmy na fb o tym tancu z wozkami hihi. no i co? i bedziesz musiala znowu z wozkiem jednak jezdzic :D

dziekuje w imieniu Wiki!!!!!
hej Aska no zaskoczylas mnie ja nic nie wiedzialam o Twojej ciazy!!! gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ktos wie co u naszej Dorki????

Czesc laseczki.

BLONDI WITAJ> DWA SYBECZKI TEZ FAJNIE APRZY DWOCH ŁOBUZACH ODECHCE CI SIE DZIEWCZYNKI CHYBA ZE RAFAŁEK SPOKOJNY CHŁOPAK.

KAKA - POSWIADOMOSC WIELKA SPRAWA I PEWNIE BEDZIE SYN

A JA DZIS OD SYNECZKÓW DOSTAŁAM KWIATY PREZENTY. ANTOS OBDAROWAŁ SWOJA CIOCIE W PRZEDSZKOLU SŁODKOSCIAMI I POWIEDZIAŁ TAK W DNIU SWIETA KOBIET SŁODKOSCI NA KAZDY DZIEN BEZ CUKRU :-D U NIEGO NAWET MYDŁO JEST BEZ CUKRU TAKA FAZA. . ROSNIE MI PRZYSTOJNIAK NA CAŁEGO DZIEWCZYNY PROWADZAJA SIE Z NIM ZA RECE ALE MOJ TYGRYS NA ETAPIE ZABAW:-D

reklama
Aśka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się też śmiałam, że do 3 razy sztuka a za czwartym adoptuję :p No ale życie zmienia plany i na kolejne dzidzi to ja sobie pozwolić nie mogę :( No ewentualnie zaadoptuję sobie jakiegoś chłopca po 20 co by się na stare lata odmłodzić :p:D ( żart :p:D)

Do góry