reklama
A
agamir
Gość
Bradzo fajne tylko bardzo taniooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
A
agamir
Gość
Wiem. Wiesz wiem ale tutaj biorę więcej za mniejsze mieszkanie . A Twoj maz ma rację. Teraz jak nie ma rodziców to wiem jakczasem ciezko chocby wyjscie do lekarza z jednym i trzeba zostawic gdzes drugiego.
Mieszkanko bardzo bardzo fajne tylko uwazaj na Maciusia i kominek
Mieszkanko bardzo bardzo fajne tylko uwazaj na Maciusia i kominek
malaulka
Podwójna mamusia
Haniu, Maciusiu, Kacperku i Maciusiu najlepsze życzenia urodzinowe dla Was!!!
Trina a mnie się bardzo ta chatka podoba, najważniejsze żeby śie Wam tam dobrze mieszkało
My wróciliśmy do domu M był w szpitalu bo coś ma z okiem i dostał lekarstwa a my z Lenką chodziłyśmy po sklepach, kupiłam jej do pokoju stolik z 2 krzesełkami Wooden Pencil Table and 2 Chairs – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
noi ubranko na halloween księżniczkowe.
A dziś po chorobie już ani śladu na szczęście
Trina a mnie się bardzo ta chatka podoba, najważniejsze żeby śie Wam tam dobrze mieszkało
My wróciliśmy do domu M był w szpitalu bo coś ma z okiem i dostał lekarstwa a my z Lenką chodziłyśmy po sklepach, kupiłam jej do pokoju stolik z 2 krzesełkami Wooden Pencil Table and 2 Chairs – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
noi ubranko na halloween księżniczkowe.
A dziś po chorobie już ani śladu na szczęście
wanilia79
Entuzjast(k)a
Heloł
spóźnione ale szczere życzonka dla wszystkich solenizantów!!!!
Kaka zdrówka dla Twojej Trzylatki i Ciebie.
Trini fajna chatka, oby się Wam dobrze mieszkało
Jak malutka rośnie???
My powoli wychodzimy na prostą, w niedziele spotkanie urodzinowe i tort nr 2 , strrrrrasznie nie chce mi sie szykować, ale babacia stanęla na wysokości zadania, gotuje bigos, nasmażyła kotletów, piecze karkówkę, ja tylko rosół, sałatka i suróweczka i ogarnięcie chałupki.
Moje łobuzy szaleją, Szymon dostał na urodziny ciągnik z turem, rozrzutnik,grubera i całe dnie "pracuje w polu" mój rolnik kochany , Staś śmiga na czworakach po całym domu, wspina się i staje przy wszystkim, a my musimy mieć oczy w du...ie. Poza tym Szymona teksty omawiamy wieczorem i pękamy ze smiechu, ostatnia akcja, Luk z Szymonem jada do sklepu nie tym samochodem co mały chciał i był ryk przez całą drogę a pod sklepem Szymon mówi, tata czy ty jestes mądry? jak ja mam iśc do sklepu cały popłakany, powycieraj mnie!!!
Za to w pracy wymyślili mi ciąg spotkań wyjazdowych z noclegami, a ja opracowuje strategię jak się wymiksować. Nie wiem po co Dyro-sztywniak, który z nikim nie przechodzi na Ty zabiera nas na dwódniówkę pewnie zakrapianą skoro będzie na maxa sztywno. Z poprzednim dyrektorem był zupełnie inny układ, traktował nas po partnersku, były imprezy o których nikt się nie dowiedział i był luz i pijaństwo, a teraz? szkoda gadać
poza tym ja mam w domu dwoch cycoli, które bez mamy nie zasną.
No i tyle
miłego wieczorku
spóźnione ale szczere życzonka dla wszystkich solenizantów!!!!
Kaka zdrówka dla Twojej Trzylatki i Ciebie.
Trini fajna chatka, oby się Wam dobrze mieszkało
Jak malutka rośnie???
My powoli wychodzimy na prostą, w niedziele spotkanie urodzinowe i tort nr 2 , strrrrrasznie nie chce mi sie szykować, ale babacia stanęla na wysokości zadania, gotuje bigos, nasmażyła kotletów, piecze karkówkę, ja tylko rosół, sałatka i suróweczka i ogarnięcie chałupki.
Moje łobuzy szaleją, Szymon dostał na urodziny ciągnik z turem, rozrzutnik,grubera i całe dnie "pracuje w polu" mój rolnik kochany , Staś śmiga na czworakach po całym domu, wspina się i staje przy wszystkim, a my musimy mieć oczy w du...ie. Poza tym Szymona teksty omawiamy wieczorem i pękamy ze smiechu, ostatnia akcja, Luk z Szymonem jada do sklepu nie tym samochodem co mały chciał i był ryk przez całą drogę a pod sklepem Szymon mówi, tata czy ty jestes mądry? jak ja mam iśc do sklepu cały popłakany, powycieraj mnie!!!
Za to w pracy wymyślili mi ciąg spotkań wyjazdowych z noclegami, a ja opracowuje strategię jak się wymiksować. Nie wiem po co Dyro-sztywniak, który z nikim nie przechodzi na Ty zabiera nas na dwódniówkę pewnie zakrapianą skoro będzie na maxa sztywno. Z poprzednim dyrektorem był zupełnie inny układ, traktował nas po partnersku, były imprezy o których nikt się nie dowiedział i był luz i pijaństwo, a teraz? szkoda gadać
poza tym ja mam w domu dwoch cycoli, które bez mamy nie zasną.
No i tyle
miłego wieczorku
hello
Ale dziś przymroziło
Wczoraj wieczorkiem gadałam z moją znajomą (poradnia onkolog.) pokazała moje wyniki dr i mam być spokojna widocznie mój organizm nie toleruje nawet minimalnych dawek hormonów (spiralka) i dlatego tworzą się torbiele. I jak nic nie bedzie bolało kontrola za rok no wiec luzik.
Agamir jesteś kofana dziękuje za sms-ka;-)
Evelajna wyściskaj swoją smerfetkę z okazji 3 urodzinek
Trina boski domek!!!! i GRATULACJE CÓRECZKI!!!! Lilianka piękne imię!!!!
Wiola dla mnie takie wyjazdy typowo % są bezsensu ja nie mówię ze omawianie strategii itp są potrzebne ale jechać tylko po by sobie wypić to przesada a jeszcze jak nie pojedziesz to krzywo patrzą że się nie integrujesz jakby stosunki w pracy były najważniejsze a rodzina to inna bajka
A prezenciki pierwsza klasa
Ulka bomba ja marze o stoliku dla dzieci tylko ku... nie mam gdzie postawić!!!!!!!!!!
i fajnie że po chorobie nie ma śladu;-)
Ale dziś przymroziło
Wczoraj wieczorkiem gadałam z moją znajomą (poradnia onkolog.) pokazała moje wyniki dr i mam być spokojna widocznie mój organizm nie toleruje nawet minimalnych dawek hormonów (spiralka) i dlatego tworzą się torbiele. I jak nic nie bedzie bolało kontrola za rok no wiec luzik.
Agamir jesteś kofana dziękuje za sms-ka;-)
Evelajna wyściskaj swoją smerfetkę z okazji 3 urodzinek
Kiedy masz Urodziny ja to dobrze wiem
więc dziś życzenia złożyć Ci chcę,
mnóstwo radości, słodkiej miłości,
pełnego szczęścia i wiecznej młodości
więc dziś życzenia złożyć Ci chcę,
mnóstwo radości, słodkiej miłości,
pełnego szczęścia i wiecznej młodości
ojjj widać pierwsze gratisy przedszkolne!!!!! zdrówka dla malutkiej i Ciebie!!!Dziękujemy za zyczonka. Dzisiejszym solenizantom naj naj....
u nas choróbsko. Młoda kaszle, ma stan podgoraczkowy i katar, a ja tez sie kiesko czuję.,...
Trina boski domek!!!! i GRATULACJE CÓRECZKI!!!! Lilianka piękne imię!!!!
Wiola dla mnie takie wyjazdy typowo % są bezsensu ja nie mówię ze omawianie strategii itp są potrzebne ale jechać tylko po by sobie wypić to przesada a jeszcze jak nie pojedziesz to krzywo patrzą że się nie integrujesz jakby stosunki w pracy były najważniejsze a rodzina to inna bajka
A prezenciki pierwsza klasa
Ulka bomba ja marze o stoliku dla dzieci tylko ku... nie mam gdzie postawić!!!!!!!!!!
i fajnie że po chorobie nie ma śladu;-)
reklama
malaulka
Podwójna mamusia
Evelajna dla Twojej Tusinki wszystkiego najlepszego w dniu jej urodzinek!!!
Czarna no to odetchnęłaś z ulgą;-) dostając takie informacje.
Kaka zdrówka dla Was
U nas pochmurno ale bardzo ciepło, całą noc okno otwarte i 21 stopni w pokoju a wczoraj w krótkich rękawach bo nie dało rady w czymś grubszym, pogoda zwariowała
Za chwilkę wybywamy do przedszkola, nie wiadomo jak będzie bo ostatni raz była w zeszły piątek, długa przerwa, ona nie płacze tylko nie chce się od mamy odkleić i najchętniej żebym tam z nią została i bawiła się
Czarna no to odetchnęłaś z ulgą;-) dostając takie informacje.
Kaka zdrówka dla Was
U nas pochmurno ale bardzo ciepło, całą noc okno otwarte i 21 stopni w pokoju a wczoraj w krótkich rękawach bo nie dało rady w czymś grubszym, pogoda zwariowała
Za chwilkę wybywamy do przedszkola, nie wiadomo jak będzie bo ostatni raz była w zeszły piątek, długa przerwa, ona nie płacze tylko nie chce się od mamy odkleić i najchętniej żebym tam z nią została i bawiła się
Podziel się: