reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Wiolu fajny wózeczek i udanego powrotu do pracy
Czarna główka bolec przestanie, grunt ze spotkanie sie udalo a z maciusiem odpukac juz widze poprawe
Agamir zdrówka dla maksia

Mi dzien sie strasznie dłuzy. młody stale budzi anie i juz mi pomysłów na zabawienie go brakuje. K wraca jutro. oby szybko.

reklama
hejka
Wczoraj dostaliśmy zaproszonko od Kaki na winko i z "lekkim:zawstydzona/y:" szumem wróciłam do domku a poranny ból głowy niedoopisania:szok::-D:-D:-D ale wart wczorajszego spotkanka:)))

Wiola nie wiem dlaczego ale właśnie przypuszczałam ze taki wózeczek kupiłaś:tak::tak: i udanego weekendu

Lilunia z dnia na dzień bedzie lepiej;-);-) z Maciusiową przygodą przedszkolną

Marma zdrówko kobieto!!!

Agamir biedny Maksiu oby szybko mu mineło a inhalacje robicie?

A myślałam, ze tylko ja cierpiaca będe;-)

Zdrówka chorowitkom. My chyba wyszlismy na prostą.

Dobry wieczór:-)

Muszę się pochwalić, że wczoraj dostałam od męża bieżnię i mam nadzieję, że teraz wrócę do lepszej formy:tak:

U nas niedziela zapowiada się leniwie w domku bo pogoda nie fajna chmury i leje więc nie będziemy nigdzie chodzić...

Czarna, Kaka to miałyście udany wieczorek z winkiem, a głowa boleć przestanie...

Wiola wózeczek fajny i nie stresuj się tak, choć wiem, że to nie łatwe;-)

Agamir zdrówka dla synka

I u nas leniwie
nawet do kościoła nie pojechaliśmy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Daga za 1200 na allegro nowy, ale ze starej kolekcji kolor pomarańczowo-szary,z oryginalnym pałąkiem, który notabene mi nie odpowiada bo jest baaardzo "ruchomy". Tez szperałam za używką, ale to nigdy nie wiadomo co jest na zdjęciu a co w realu, no i ceny jak za porządną używkę kosmiczne, wiec kupiłam nowy z zamiarem odsprzedania.

Lilunia Ty to masz te samotne weekendy :no::no::no:

Ula super prezent, ciekawe jak u Ciebie z zapałem, oby tylko maszyna nie stała się nie kurzyła ;-):-p:tak:

Aga jak Maksio???

Czesc dziewczyny miłej niedzieli.

Maksio niestety nie najlepiej bez inhalacji dostaje dusznosci do tego doszła biegunka i nie wiem jak się to skonczy. Antos tez był dzis z tata rano u lekarza i tez antybiotyk.

Za 9 dni urodziny Antosia. Nie mam pomysłu na prezent. A jakie wy macie pomysły na prezent? Na razie zamówiłam klauna który organizuje 2 godzinne imprezy wraz przedstawieniem do przedszkola .

Dużo się dzieje i jakoś tak wpadam na FB a BB to tylko podczytuję :zawstydzona/y:.
Poza tym zaganiana jestem już od samego początku roku szkolnego.
Młody już drugi raz przeziębiony, ale tym razem mocniej - jutro z rańca lecę po numerek i z nim do lekarza.
Zła jestem, bo rodzice puszczają do przedszkola dziaciaczki zakatarzone.
Z drugiej strony jak nie mają wyjścia (boją się brać zwolnienia lekarskie) - to co mają zrobić.
Ech ... jak nie urok to przemarsz wojsk.
Poza tym ja też jakaś taka zmęczona i jakby mnie ktoś obuchem w głowę dał.
To chyba pogoda i zbliżająca się jesień tak oddziałuje.

Dodatkowo zbyt duża ilość obowiązków na głowie i mam karuzelę zamiast mózgu :baffled:

zdrówka dla chorowitków

Ja dostałam @ i jestem troche zdziwiona i zawiedziona ze już, poprzednio dostałam dopiero jak skończyłam cycolić. Pozatym mały aniołek, a mlody to diabeł wcielony. Wczoraj zaliczyliśmy targi Michała- trafiliśmy na super pogode, a dziś coż kalosze, płaszcz i kałuże a potem basen, ale to już tylko moje chłopy, a ja troche odetchnełam bo akurat mały dziś zaliczył piękne drzemki. Pozatym kopiuj wklej. A za tydzień chrzciny- cóż kiedyś trzeba

reklama
Witam sie poniedziałkowo. Miłego dzioka i miłego tygodnia.

U nas bez zmian dzis jeszcze wizyta z Antosiem neurologa.

Patrycja nie ciesz sie tak ze mały aniołek Maksio tez był aniołkiem do 7 miesiacy a teraz wszyscy a niego wołaja słodkie tornado narzekałam na Antosia ze jest pedziwiatr ale Maks to tornato .

Wczoraj jechalismy samochodem przez Warszawe i w pewnym omencie mówie do Antasia ze tutaj mama mieszkała jak Ciebie nie było a Antos na to "a gdzie ja byłem" to mu odpowiadam ze czekała w chmrkach az mama z tata go zaprosza do siebie a on na to :a czekałem w samolocie"

Drugie antos oglada film przyrodniczy i dziadek mowi o krówka to ta która daje ci mleczko a antos odpwiada dziadkowi nie dziadzia mleczko przywozi Pan -efekt robienia zakupów spozywczych przez internet

Do góry