Hej Kobitki!
My po urlopie i sama nie wiem w co ręce wsadzić. Póki co pranie zrobiłam
Natusia gratulacje! Dużo zdrówka dla Was!
Ula mój m jak wybierałam kompa mówił "żadnych cudów nie potrzebujesz. byle bb chodziło
" Szkoda, że tak mało mam czasu na przyjemności ;-)
Jak się Karolinka nauczy riverdance to wpadam na lekcje do niej! Mi się to okrutnie podoba, ale szkoła dla dorosłych przerażająco droga
;-)
Magdasf kurcze, może zaczarujesz naszą budowę coby równie rychło szła:-)
Super. Czekam na zdjęcia!!
A z tymi nadgodzinami... Nie wiem jak u Ciebie. Moja mama miała podobną sytuację. Z nikim nie gadała, poszła do pip'y (tak się to zwie?) i oni za nią te nadgodziny wszystkie odzyskali ekstra szybko. I mówili, że bardzo lubią takie sprawy
Może tędy ich podejść? A potem L4
Kaka może to jakaś chwilówka czy co. Tuśka też dostała takich plamek na obu kolanach. Wyglądało jak odciśnięte dziurki z krzesła, i na to stawiałam, bo klęczała na metalowej ławce w dziurki, ale trzymało ją cały dzień. A potem dostała takich samych plamek centralnie na splocie słonecznym. Wyglądało nie teges. Puściło po 2 dniach, a lekarza na wakacjach nie miałam więc się z deka stresowałam.
A mi skóra złazi z pleców. Opaliłam się patologicznie. Skórę płatami zdzieram i nawet żadnej galanterii z tego nie będzie. Wszystko na marne
Jedynie Tusia nie spalona. Krem z filtrem 50+ zdziałał cuda.
Cały pobyt był wspaniały i tylko w dzień powrotu był płacz... I nasz i jej. Było super! :-)