reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
U nas w nocy dzisiaj było lekko popuszczone w pampersie, a rano duzo na nocnik, wiec mysle ze w krotkim czasie pampka na noc tez sie pozbedziemy.
Teraz tez na razie dzisiaj bez wpadki, ale kupka go cisnie i tu jest problem bo dalej sie boi, ale juz 3 ostatnie były na nocnik, wiec jestem dobrej mysli... U nas na razie słonce wiec zaraz sie zbieramy na plac zabaw w centrum na plaży :-)
A na obiad dzisiaj do tesciow :-)
Teraz tez na razie dzisiaj bez wpadki, ale kupka go cisnie i tu jest problem bo dalej sie boi, ale juz 3 ostatnie były na nocnik, wiec jestem dobrej mysli... U nas na razie słonce wiec zaraz sie zbieramy na plac zabaw w centrum na plaży :-)
A na obiad dzisiaj do tesciow :-)
Ostatnia edycja:
wanilia79
Entuzjast(k)a
A u nas nauka toalety, podłogi osikane wczoraj, dzisiaj nie zapeszam jeszcze bez wpadki... Trzymac kciuki!!!!!!!!
No a my zaraz jemy, a potem wybywamy na plaze na chwilke :-)
Martyna ty to masz wieczne wakacje z tą plażą
u nas upał niemiłosierny, dzieci nie chcą jeść, ale nie dziwota przy takim upale. Szkoda tylko, że nie potrafię odpuścić i ciągle latam od jednego do drugiego i wtykam jedzenie.
Wczoraj miałam koszmarny ból głowy i w sumie samopoczucie fatalne i zdaje się, że pierwsza @ mnie dopadnie
Hmmm...a co z Domi się dzieje, na FB się udziela a nas olała ;-).
Patrycja nie zazdroszczę Tobie tej końcówki w upały, pamiętam zeszłe lato jak się umęczyłam.
No i dla naszych dzieciaczków milusiego świętowania i super prezentów.
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Hej :-)
U nas wczoraj z siusianiem ani jednej wpadki :-) Nawet w centrum zrobił w toalecie na plaży, a potem w barze, u tesciow tez poszło na kibelek, wiec ok :-) Za to brudził majtki druga stroną, bo on dalej wstrzymuje kupy, wiec czasem troche popusci, no ale to z czasem tez opanujemy hihi Dzisiaj po nocy pampers mokry, wiec ja sie na razie wstrzymuje z ich zdjeciem na noc, wole spac spokojnie i Rafał tez :-) No a w dzien juz majtki na całego,wiec super :-)
A my zaraz do zoo wybywamy do Gdańska hihi
-------------------
Edit wieczorny:
A wy gdzie sie podziewacie?? My dzisiaj mielismy do zoo jechac, ale jakos nie wyszło, wiec zaliczylismy park i place zabaw, a do zoo chyba jutro jak ladnie bedzie.
Co do odpieluchowywania to u nas wczoraj i dzisiaj zero wpadek z sikaniem :-) Dzisiaj zaliczona toaleta w Mc donaldzie i krzaczki koło placu zabaw, wiec super :-)
Gorzej z kupą, bo dalej sie boi i wstrzymuje, nie mam już pomysłow jak go tego strachu kupy pozbyc... ehhh
U nas wczoraj z siusianiem ani jednej wpadki :-) Nawet w centrum zrobił w toalecie na plaży, a potem w barze, u tesciow tez poszło na kibelek, wiec ok :-) Za to brudził majtki druga stroną, bo on dalej wstrzymuje kupy, wiec czasem troche popusci, no ale to z czasem tez opanujemy hihi Dzisiaj po nocy pampers mokry, wiec ja sie na razie wstrzymuje z ich zdjeciem na noc, wole spac spokojnie i Rafał tez :-) No a w dzien juz majtki na całego,wiec super :-)
A my zaraz do zoo wybywamy do Gdańska hihi
-------------------
Edit wieczorny:
A wy gdzie sie podziewacie?? My dzisiaj mielismy do zoo jechac, ale jakos nie wyszło, wiec zaliczylismy park i place zabaw, a do zoo chyba jutro jak ladnie bedzie.
Co do odpieluchowywania to u nas wczoraj i dzisiaj zero wpadek z sikaniem :-) Dzisiaj zaliczona toaleta w Mc donaldzie i krzaczki koło placu zabaw, wiec super :-)
Gorzej z kupą, bo dalej sie boi i wstrzymuje, nie mam już pomysłow jak go tego strachu kupy pozbyc... ehhh
Ostatnia edycja:
malaulka
Podwójna mamusia
Martynka gratulacje dla Rafałka, a i kupek się w końcu nauczy...
Witam i do nas w końcu upały się doczłapały, ale grzeje zimno zle- gorąco też niedobrze, ja to bym chciała żeby było tak 20 stopni, wtedy jest super
A my dziś z M sami w domku Karolina pojechała na wycieczkę zew szkoły i nie będzie jej cały dzień a mała w przedszkolu.
Trzeba trochę chatkę ogarnąć póki pomocników nie ma
Miłego dnia))
Witam i do nas w końcu upały się doczłapały, ale grzeje zimno zle- gorąco też niedobrze, ja to bym chciała żeby było tak 20 stopni, wtedy jest super
A my dziś z M sami w domku Karolina pojechała na wycieczkę zew szkoły i nie będzie jej cały dzień a mała w przedszkolu.
Trzeba trochę chatkę ogarnąć póki pomocników nie ma
Miłego dnia))
wanilia79
Entuzjast(k)a
heloł
u nas dziś mocno remontowo. Właściwie eipa jest od poniedziałku ale dziś mają montować okno i 3 drzwi, w tym balkonowe. Szymonek u babci, a my ze Stasiem czekamy na rozpierduchę.
Wczoraj byliśmy na ważeniu i badaniu w przychodni. Chłopaki na oko zdrowe, ale obydwaj spadli w siatkach centylowych przez swoje niejedzenie. Staś tylko 300 g przybrał przez 3 tyg.:-( W przyszłym tyg. idziemy na pobranie krwi, żeby sprawdzić czy morfologia ok.
Asia a jak Anulka, lepiej teraz przybiera? Podajesz jakieś witaminki?
u nas dziś mocno remontowo. Właściwie eipa jest od poniedziałku ale dziś mają montować okno i 3 drzwi, w tym balkonowe. Szymonek u babci, a my ze Stasiem czekamy na rozpierduchę.
Wczoraj byliśmy na ważeniu i badaniu w przychodni. Chłopaki na oko zdrowe, ale obydwaj spadli w siatkach centylowych przez swoje niejedzenie. Staś tylko 300 g przybrał przez 3 tyg.:-( W przyszłym tyg. idziemy na pobranie krwi, żeby sprawdzić czy morfologia ok.
Asia a jak Anulka, lepiej teraz przybiera? Podajesz jakieś witaminki?
magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie - gorąco, gorąco i jeszcze raz gorąco.
Dopiero późnym wieczorkiem oddycham spokojnie.
Teraz nie tylko gorące dni przez upał, ale wiadomo końcówka roku szk.
A do tego jeszcze zjazdy na studiach - 3 weekendy pod rząd
Zaliczenia, egzaminy, prace do napisania itp.
A dziś zdobyłam dwie 5,0 - dumna jestem z siebie
Qrcze mam już dość powoli tej gonitwy i wierzę, że już niedługo odpocznę.
Jeszcze dziś miałam spotkanie z promotorką od seminarium i kobietka kazała się sprężać jeśli chodzi o pracę dyplomową.
Cóż ..... w wakacje mam nadzieję, że coś ruszę.
Dobra nie narzekam już.
Pati - tak patrzę na suwaczek twój i przypominam sobie swoje tygodnie ciąży - 39t4d to ja rodziłam.
Oby wszystko poszło gładko i sprawnie.
Madziu mam nadzieję, że z dziećmi wszystko dobrze i ospy uniknęły.
Kaka korzystaj z tych leniwych dni
Idę odsapnąć troszkę.
Buziaki :-)
Dopiero późnym wieczorkiem oddycham spokojnie.
Teraz nie tylko gorące dni przez upał, ale wiadomo końcówka roku szk.
A do tego jeszcze zjazdy na studiach - 3 weekendy pod rząd
Zaliczenia, egzaminy, prace do napisania itp.
A dziś zdobyłam dwie 5,0 - dumna jestem z siebie
Qrcze mam już dość powoli tej gonitwy i wierzę, że już niedługo odpocznę.
Jeszcze dziś miałam spotkanie z promotorką od seminarium i kobietka kazała się sprężać jeśli chodzi o pracę dyplomową.
Cóż ..... w wakacje mam nadzieję, że coś ruszę.
Dobra nie narzekam już.
Pati - tak patrzę na suwaczek twój i przypominam sobie swoje tygodnie ciąży - 39t4d to ja rodziłam.
Oby wszystko poszło gładko i sprawnie.
Madziu mam nadzieję, że z dziećmi wszystko dobrze i ospy uniknęły.
Kaka korzystaj z tych leniwych dni
Idę odsapnąć troszkę.
Buziaki :-)
reklama
hello
My dalej się bujamy z ospą ale w piątek bylam z małą u lekarza bo miała w przedszkolu festyn rodzinny i lekarka dała pozwolenie gdyż już ładnie jej schodzi. Ale to było tylko jednorazowe wyjście mam nadzieję ze za 2 góra 3 dni wyjdziemy na dobre zanim małego wysypie.
Na piątek chyba się umówię do fryzjera na kolejny etap z moimi włoskami))
Pati siedzi cicho i pewnie wpadnie za 2 dni z info i fotkami maluszka)))
My dalej się bujamy z ospą ale w piątek bylam z małą u lekarza bo miała w przedszkolu festyn rodzinny i lekarka dała pozwolenie gdyż już ładnie jej schodzi. Ale to było tylko jednorazowe wyjście mam nadzieję ze za 2 góra 3 dni wyjdziemy na dobre zanim małego wysypie.
Na piątek chyba się umówię do fryzjera na kolejny etap z moimi włoskami))
Pati siedzi cicho i pewnie wpadnie za 2 dni z info i fotkami maluszka)))
Podziel się: