reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

czuje sie dobrze, młodego własnie sorzedałam M, bo jedzie po zaopatrzenie, wiec mam spokój by ogarnąć dół i wziąść się za obiad. U nas dzis odpoczynek od upału bo tylko 15 stopni.
czarna raczej nie

Powodzenia z pampkami

reklama
U nas w nocy dzisiaj było lekko popuszczone w pampersie, a rano duzo na nocnik, wiec mysle ze w krotkim czasie pampka na noc tez sie pozbedziemy.
Teraz tez na razie dzisiaj bez wpadki, ale kupka go cisnie i tu jest problem bo dalej sie boi, ale juz 3 ostatnie były na nocnik, wiec jestem dobrej mysli... U nas na razie słonce wiec zaraz sie zbieramy na plac zabaw w centrum na plaży :-)
A na obiad dzisiaj do tesciow :-)

Ostatnia edycja:
A u nas nauka toalety, podłogi osikane wczoraj, dzisiaj nie zapeszam jeszcze bez wpadki... Trzymac kciuki!!!!!!!!

No a my zaraz jemy, a potem wybywamy na plaze na chwilke :-)

Martyna ty to masz wieczne wakacje z tą plażą :-D:-D

u nas upał niemiłosierny, dzieci nie chcą jeść, ale nie dziwota przy takim upale. Szkoda tylko, że nie potrafię odpuścić i ciągle latam od jednego do drugiego i wtykam jedzenie.

Wczoraj miałam koszmarny ból głowy i w sumie samopoczucie fatalne i zdaje się, że pierwsza @ mnie dopadnie :baffled:

Hmmm...a co z Domi się dzieje, na FB się udziela a nas olała ;-):-p.

Patrycja nie zazdroszczę Tobie tej końcówki w upały, pamiętam zeszłe lato jak się umęczyłam.

No i dla naszych dzieciaczków milusiego świętowania i super prezentów.

Hej :-)
U nas wczoraj z siusianiem ani jednej wpadki :-) Nawet w centrum zrobił w toalecie na plaży, a potem w barze, u tesciow tez poszło na kibelek, wiec ok :-) Za to brudził majtki druga stroną, bo on dalej wstrzymuje kupy, wiec czasem troche popusci, no ale to z czasem tez opanujemy :-D hihi Dzisiaj po nocy pampers mokry, wiec ja sie na razie wstrzymuje z ich zdjeciem na noc, wole spac spokojnie i Rafał tez :-) No a w dzien juz majtki na całego,wiec super :-)

A my zaraz do zoo wybywamy do Gdańska :-D hihi
-------------------
Edit wieczorny:

A wy gdzie sie podziewacie?? My dzisiaj mielismy do zoo jechac, ale jakos nie wyszło, wiec zaliczylismy park i place zabaw, a do zoo chyba jutro jak ladnie bedzie.
Co do odpieluchowywania to u nas wczoraj i dzisiaj zero wpadek z sikaniem :-) Dzisiaj zaliczona toaleta w Mc donaldzie i krzaczki koło placu zabaw, wiec super :-)
Gorzej z kupą, bo dalej sie boi i wstrzymuje, nie mam już pomysłow jak go tego strachu kupy pozbyc... ehhh

Ostatnia edycja:
Martynka gratulacje dla Rafałka, a i kupek się w końcu nauczy...

Witam i do nas w końcu upały się doczłapały, ale grzeje:no: zimno zle- gorąco też niedobrze, ja to bym chciała żeby było tak 20 stopni, wtedy jest super:tak:
A my dziś z M sami w domku Karolina pojechała na wycieczkę zew szkoły i nie będzie jej cały dzień a mała w przedszkolu.
Trzeba trochę chatkę ogarnąć póki pomocników nie ma:tak:

Miłego dnia:)))

heloł
u nas dziś mocno remontowo. Właściwie eipa jest od poniedziałku ale dziś mają montować okno i 3 drzwi, w tym balkonowe. Szymonek u babci, a my ze Stasiem czekamy na rozpierduchę.

Wczoraj byliśmy na ważeniu i badaniu w przychodni. Chłopaki na oko zdrowe, ale obydwaj spadli w siatkach centylowych przez swoje niejedzenie. Staś tylko 300 g przybrał przez 3 tyg.:-( W przyszłym tyg. idziemy na pobranie krwi, żeby sprawdzić czy morfologia ok.

Asia a jak Anulka, lepiej teraz przybiera? Podajesz jakieś witaminki?

hejka ja po ginie, szyjka stoi w miejscu dalej 3, ktg ok, mały według usg ma 3750, więc boje się powtórki z rozrywki no i kulam sie dalej

Patka urodziłas??;-)

Czarna jak tam dzieci po ospie?

A u nas czyste lenistwo i tak mi dobrze;-) Szkoda tylko, że tak mało urlopu będę mieć w wakacje.

Witajcie - gorąco, gorąco i jeszcze raz gorąco.
Dopiero późnym wieczorkiem oddycham spokojnie.
Teraz nie tylko gorące dni przez upał, ale wiadomo końcówka roku szk.
A do tego jeszcze zjazdy na studiach - 3 weekendy pod rząd :no::baffled::baffled:
Zaliczenia, egzaminy, prace do napisania itp.
A dziś zdobyłam dwie 5,0 - dumna jestem z siebie :-p
Qrcze mam już dość powoli tej gonitwy i wierzę, że już niedługo odpocznę.

Jeszcze dziś miałam spotkanie z promotorką od seminarium i kobietka kazała się sprężać jeśli chodzi o pracę dyplomową.
Cóż ..... w wakacje mam nadzieję, że coś ruszę.

Dobra nie narzekam już.

Pati - tak patrzę na suwaczek twój i przypominam sobie swoje tygodnie ciąży - 39t4d to ja rodziłam.
Oby wszystko poszło gładko i sprawnie.

Madziu mam nadzieję, że z dziećmi wszystko dobrze i ospy uniknęły.

Kaka korzystaj z tych leniwych dni :tak:

Idę odsapnąć troszkę.
Buziaki :-)

reklama
hello
My dalej się bujamy z ospą ale w piątek bylam z małą u lekarza bo miała w przedszkolu festyn rodzinny i lekarka dała pozwolenie gdyż już ładnie jej schodzi. Ale to było tylko jednorazowe wyjście mam nadzieję ze za 2 góra 3 dni wyjdziemy na dobre zanim małego wysypie.
Na piątek chyba się umówię do fryzjera na kolejny etap z moimi włoskami:)))

Pati siedzi cicho i pewnie wpadnie za 2 dni z info i fotkami maluszka:))))

Do góry