reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam niedzielnie;-)

Dali mi pospać do 9tej prawie, kawa zaliczona;-)

Trina miłego urlopu.

Chrzest...kiedy to było;-))

Dobrej niedzieli laski!

reklama
Witajcie - jak zwykle zabiegana i ciągle coś się dzieje.
Wczoraj wybraliśmy się rodzinką naszą na wyścig rowerowy, w którym uczestniczyliśmy WayPointRace 2011 - było super i mimo przedzierania się przez błotko i krzaki aby zdobyć odpowiednie punkty na kartach - było warto.
Ech lubię takie wyzwania a dodatkowo jazda całą rodzinką :-)
A dziś starcie z rzeczywistością i wykłady :eek::eek::eek:zaliczenia i .... ech.

A jeszcze dla wszystkich Magdalenek najlepszego.

Buźka spadam na relaksik.

:tak::tak:Hej hej hello:-) Witam sie i ja, widze ze wiekszosc mam korzysta z pogody (raz lepszej raz gorszej)i pustki tutaj;-)
U mnie tez sesja w toku, z dobrymi ocenami, jeden z ndst ale juz bylismy u pani dziekan bo facet przegina pale. Ktos kto wyklada etyke wyzywa od skur...stwa,zlodziejstwa itd itp, bezpodstawnie nas oskarza nie nadaje sie na pedagoga....
No ale nic to, jeszcze dwie psychologie przede mna i bede miala wolne....oby zdac juz nie wazna ocena:tak:

Poza tym Stasiulino ma juz tylko pampka na noc , i chociaz zakladamy mu go jak gdzies jedziemy to wola siku i pampoch zawsze suchy Moja Zocha konczy zerowke i od wrzesnia 1 klasa....masakra jak ten czas szybko minal. Nie mowiac juz ile teraz nas pochlonie ta 1 klasa:-D same ksiazki 300 zl, a reszta...panstwowa szkola w koncu;-)

Trina milego wypoczynku i nie wiesz jak ja ci zazdroszcze!!!!!
Magdziunia my przymierzamy sie do zakupu rowerow dla nas, mamy niedaleko las wiec nie moge sie doczekac takich wypadow rodzinnych.
Wanilia a robicie w domku chrzciny??

No to chyba na tyle. Dobrej nocki babeczki:tak::-)

ps. Madziuenia dziekuje za zyczonka ;-)

Witam sie poniedzialkowo.
U nas juz troszke lepiej. Chociaz mama wciaz w szpitalu i niewiadomo kiedy wyjdzie. grunt ze to nic powaznego tylko dlugo i mozolnie sie to leczy. ech...
U nas Macio tez z pampkiem tylko do spania. Poza tym bardzo sie ciesze bo dostał sie do przedszkola. Wciąż jednak martwi mnie sprawa jego zazdrosci o anie. niby ja kocha przytula itp ale z drugiej strony wsadza jej np palce w oczy. boje sie ich samych na chwile zostawic.
Wiolu my tez chrzciny mamy 26 czerwca. Mam juz nawet dla Ani sukienkę, trafiła sie śliczna za śmieszne pieniadze wiec nawet jak za miesiąc bedzie za mała to nie bedzie mi żal.
Trina wypoczywaj.
Spóźnione życzonka dla Magd :-)
Zmykam kochane.pa.
p.s. na fotkowy wrzucialam kilka aktualnych fotek dzieciaków. Ania skończyła w piatek 3 miesiace. ale ten czas leci.

Witam się z rana :) My po wspaniałym weekendzie. Muszę go odespać :p Przemo spisał się rewelacyjnie i w podruży i w gościach. Zero problemów, no może poza sobotnim dniem cycowym.... Dziś mam pierwszą wizytę ze starszakiem u dentysty. Zobaczymy jak będzie :p Mam nadzieję że nie pogryzie dentysty :p No i jestem wściekła bo wyłączyli nam wodę nie wiem dlaczego i jestem nie umyta bo jak zaczęłam się myć to akurat Przemo się obudził a jak wróciłam do łazienki to jej już nie było!!!!!!!!!!!! Mam stronki na włosach a muszę wyjść na miasto !!!!!!!grrrrrrrrrrrrr

Cześć
Asia, ale się zgrałyśmy terminami chrzcin :-):-) my robimy w lokalu, w domu za dużó zamieszania, no i ja wygodnicka jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

Magdziunie wszystkiego najlepszego. Ja zwykle celebrowałam imieniny Magdy w lipcu, bo moja przyjaciółka wtedy świętuje.

Magdasf strasznie nieetyczny ten profesor od etyki. Boshhh nawet jak to brzmi :-D:-D:-D

Daga szkoda ze to nie zima, strąki być pod czapką schowała :tak:.

A Szymon straszliwy płaczek się zrobił. Nie chce spać w południe - ryk, nie chce jeść - ryk i o wszystko ryk, a mnie uszy więdną. A Stasinek ma faze na niejedzenie i mleko wtykam na śpiocha. Jesssu ale to męczarnia jak dzieci nie chcą jeść :no::no:. Za to Staś już coraz więcej kuma, łapie mnie za ucho, nos, gada śmieje się ciągle i nieprzerwanie i zaczyna się przewracać na boki i na plecy z brzucha. Słodziak:-)

Wiola cierpliwości dużo Ci życzę i rzeczywiście to chyba jest niefajne jak dzieci nie mają ochoty na jedzenie:no:
Marma a to pech:-) udanej wizyty i oby jednak Kacper nie pogryzł doktora:tak:
Lilunia jeszcze trochę i pewnie ta zazdrość minie jak ręką odjął;-)
Magdasf to teraz już z górki na studiach a pan profesor powinien po dupie dostać

Spóznione życzenia wszystkim Magdalenom!!!

Mgdasf i Lilunia gratulacje dla synków za odpieluchowanie!!!

Dziendobry, u nas dziś słonko pięknie świeci, a my z Lenką wybieramy się do sklepu fryzjerskiego po zapasy bo się pokurczyły już, M juz pojechał do pracy, Karolinka do szkoły.

Rozmawiałam z Karoliny panią z polskiej szkoły przez telefon bo nie mogłam być na zebraniu i moja córka ma same piątki i jedną czwórkę i pani typuje ją do nagrody na koniec roku szkolnego, jestem z niej bardzo dumna:tak:

Apropo's odpieluchowania.
Chciałam Szymona odstawić od pieluchy na noc i zaczęłam od dupy strony. NIe założyłam pieluchy i myśłałam że dziecko inteligentnie się obudzi w nocy i się załatwi do kibelka, tymczasem nim nadeszła 22.00 on już zalał całe łóżko, bo przed zaśniecięm się opił herby:-D :-D:-D

Lilunia widziałam foty.
Ania to kopia Maciusia, są tacy do siebie podobni i do Twojego męża.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka
A My siedzimy w domku bo laura dostała wczoraj ospe!!! wiem ze było to nie do uniknięcia ale dlaczego teraz jak w tym tyg miała mieć wycieczkę i festyn rodzinny z występami:((( no ale mówi sie trudno teraz czekanie około 3 tyg czy małemu wyjdzie i taki pikny czerwiec bede miała:((

Dziękuję za zyczonka i Ja przesyłam pozostałym Magdaleną wszystkiego najjjjjjj

Wiola ehhh dla mnie niejadki to koszmar!!! wytrwałości!!!

Marma bo trza płacić za wodę:))

Magdasf i jak bolała ta szmata:))) GRATKI DLA STASIA!!!!!!!!

Lilunia mi sie wydaję ze takie wkładanie paluszków do oka itp to nie zazdrość tylko mały nie kuma ze jej krzywdę robi.

Pati a Ty jeszcze tutaj??? szyjki brak rozwarcie na 3 i nic??????????????? pewnie w dz. dziecka chcesz urodzić cwaniaro

Magdziunia super się czyta o tej Twojej/ Waszej aktywności. Sebcio od małego sport bedzie miał w krwi ciekawe jaką dyscyplinę sobie wybierze:))

Do góry