reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witajcie.
Ja mega zmęczona. Ze środy na czwartek w nocy pisałam swoją pracę zaliczeniową z języka polskiego.
Babeczka dość ambitnie podeszła do swojego przedmiotu i .... ciężko było znaleźć książki.
Jej zdaniem to sprawa drugorzędna, że ich nigdzie nie ma.
Ale znalazłam niektóre pozycje z literatury i napisałam pracę - ile przy tym nerwów było i straconego czasu na szukanie książek.
Ale jak to się mówi DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO - a ja ambitna jestem więc zobaczymy co z moich wypocin wyjdzie :-p

A tak poza tym, to dni uciekają strasznie szybko.
Pogoda się zepsuła i mamy pochmurno i chłodno - w sumie to taki przerywnik od upału fajny jest.
A dziś pojechałam z dziećmi na wycieczkę - zaliczyliśmy kino, ZOO i MC Donadl`s.
Było fajnie, ale jak dla mnie za długo - głowa rozbolała i bez proszka się nie obyło.
A jutro ostatni (to już 3 pod rząd weekend na studiach) - przez to zmęczona strasznie, bo sesje i zaliczenia.
Doba za krótka jak dla mnie.

No dobra nie narzekam już - wpadłam tylko tak w telegraficznym skrócie napisać co u mnie.
Buziaczki i trzymajcie kciuki za moje zaliczenia.

P.S. Pati szybkiego i bezbolesnego porodu. Trzymam kciuki :tak:

Pa :-)

reklama
cichutenko i spokojnie tutaj:))

My korzystamy z przerwy w kwarantannie i buszujemy na zew choć pogoda nas nie rozpieszcza i znając życie Samika wysypie i znów będzie pięknie!!!!
Dziś dokończyłam dzieło na mojej głowie i tak jakos mi dziwnie :)))
Pati jedz Ty do innego lekarza bo przy takich wynikach szyjki i rozwarcia juz dawno powinnaś tulić syneczka:)))
Ulka zdrówka kobito
Magdziunia ojjj na pewno zostaniesz doceniona za swoją pracę!!!

Patrycja chce jeszcze Strzegom zaliczyć, to w sobotę za dwa tygodnie :p

Żarty żartami a kciuki trzymamy żeby szybko i łatwo poszło :)

Hi.

Piękna pogoda to trzeba korzystać. Niestety tez trzeba uważać, wczoraj znalazłam kleszcxza u Hani w uchu:wściekła/y: Wlazl w te zagięcia w uchu i znalazłam go przez przypadek.Hania położyła głowe mi na kolana jak oglądała bajkę i zastanowiło mnie co takie czarne ma w uchu. Jeszcze nie zdążył się dobrze wbić bo go wyjełam bez problemu, przemyłam miejsce wodą utleniona i mam nadzieje ze będzie dobrze. Masakra:wściekła/y:

Kaka jezusie, aż mi się włos zjeżył :szok::szok:

Magdziunia ale z Ciebie zawzięta uczennica, a tak w ogóle to chyba Twój suwaczek dietkowy baaardzo nieaktualny ;-)

Czarna a zdjęcie włosków gdzie?!;-);-) pokazuj nam się tu ino szybciutko:tak:

Pati my tu odliczamy razem z Tobą i czekamy na Kamilkowego braciszka ;-)

Ulka zdrówka zasmarkańce:-).

My też zasmarkani. Szymon zaczął we czwartek, w piątek Luk zaczął kwękać na ból gardła, a w sobotę, żeby nie było że wekend rozchorował się biedny Stasinek. Z objawów tylko katar, ale szukamy dr, żeby go obejrzał bo do jutra to jeszcze dużo czasu i żeby mu tam gdzie nie wlazło.
A swoją drogą Ci lekarze w przychodni to są ok w tygodniu a w wekend nikt nie odbierze telefonu. A dzieci zwykle się rozchorują w weekend:wściekła/y:. W ostatecznności na ip pojedziem.

Ostatnia edycja:
Dzien doberek, witam sie w koncu i ja. U mnie stara bida, nic nowego sie nie dzieje. Chalupine robimy, tynki sa juz polozone, teraz ogrzewanie i wylewki no i potem najgorsze wykonczenie. Mam juz prawie wakacje w sumie jeszcze tylko 19 ide na egz i freeeeeeeeeeeeee:tak:
Szukam nowej pracy, troche sie z szefem scielam, bo ciagle mam grafik zmieniany, a nie moge tak z dnia na dzien ciagle planow swoich i tesciowej;-)zmieniac.

Marma my przechodzilismy ospe jak malutki mial 4 miesiace...teraz mam juz z glowy:tak:

Zmykam na dworek bo robactwo juz szaleje, slonko dzisiaj ladne wiec zal w domu siedziec.

reklama
Mój kochany bidulek obsypany od czubka głowy po podeszwy na stopach. A najwięcej na dupsku i siusiaku... Gorzej bo właśnie odmówił siadania na nocnik i tylko pieluch wchodzą w rachubę.

Czarna jak długo twoje dzieciaczki przechodziły to świństwo i czym smarowałaś krosty?

Kurde a tak chciałam zdać w tym tygodniu ten egzamin i pojeździć po wpisy żeby mieć z głowy...jak nie urok to sraczka... ciekawa jestem czy Przemo złapie....

Do góry