reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Ja się melduje szybko że żyję. Cały dzień na dworze. Korzystamy a młody w tedy przynajmniej w wózku a nie na rękach... :) Wczoraj go sczepiłam tą szczepionką 6 w 1 i rota i wczoraj mi cały czas wymiotowała noc i dzisiejszy dzień bardzo niespokojne. Ciągle płacze i marudzi... Gorączki i innych objawów brak zastanawiam się czy nie podać paracetamolu... Dziś o 13 w przedszkolu u Kacperka jest piknik rodzinny a jutro jedzie na wycieczkę :) Muszę się zebrać, puki maluszek zasnął, i lecieć zakupy zrobić.

MARMA jak nie ma gorączki, to moze nie dawaj paracetamolu tylko VIBURCOL - nam tak lekarz przykazał przy Michałku. Oby szybko Przemuś doszedł do siebie.

hej, młody wczoraj złapał katar, chyba przez tą zmienna pogodę. Mnie dziś boli brzuch- ale mam za swoje- tzn za czereśnie. M dalej walczy z polbrukiem. A tak pozatym cały dzień siedzimy na dworze, młody już dostał prezenty na DD od tesciów, nasz też bo był przy tym jak kurier przywiózł, a moich rodziców znalazł, wieć jak nie patrzeć ma przyspieszony DD.

Hej!
Młody wczoraj zaliczył po raz drugi w życiu dentystę. Nawet pięknie buzię otworzył i pokazał ząbki. Wszystkie sa zdrowe, zaliczylismy tez fluorowanie, następna wizyta za parę miesięcy. Jestem mega szczęśliwa, że żadnej próchnicy nie ma, bo leczenia zebów u młodego sobie kompletnie nie wyobrażam :no:
A w domku odlicznie przed godzina 0. Przedwczoraj miałam wolne od Maćka i byłam u fryzjera (wstyd sie przyznać, ale po rocznej przerwie :zawstydzona/y:) oraz zajrzałam do dwóch sklepów i przymierzyłam kilka sukienek. I sprawiło mi to mega frajde. Brałam po 4 rozmiary jednego fasonu, bo za cholere nie wiem teraz jaki mam rozmiar. I wszystko było pieknie, bo najlepiej mi było w 36 :-D, a w dwóch sukienkach nawet lepiej bym wygladała w 34, ale nie mogłam znaleźć tego rozmiaru. Faktem jest, że wszystkie sukienki miały szerokie doły, wiec rozmiar dotyczy raczej mojej góry (z biustem w fazie zaniku :-( niestety), ale mimo to miałam dobry humorek, jak nigdy w przymierzalni ;-)
dobra, przepraszam za to rozwodzenie sie nad sobą. :zawstydzona/y: buziaki!

Wszystkim mamusiom sto lat;-)

Trina ja się prawie popłakałam jak mogłam dopiąc długie kozaki heheheheh Cudowe uczucie;-) Wrzuc jakas swoja fotę bo Cię nie poznam jeszcze;-)

Patka uważaj na siebie. Zdrówka dla Kamilka.

My też zyjemy jakby co;-)

Kaka - jak sie juz spalę na wakacjach na mahoń to strzele sesję i wtedy beda zdjęcia :-)
Witam z ranka!
my dziś do 3miasta wieczorkiem wybywamy, a w niedziele na wakacje!!! :rofl2: musze dzis sie wczesniej z pracy wyrwać, bo wstyd powiedziec, ale sie jeszcze nie spakowałam :zawstydzona/y: buziaki i do zobaczenia za 2 tygodnie (Pati sie juz pewnie rozpakuje - powodzenia!), bo nie wiem czy bede miała jeszcze dzis mozliwość sie udzielać!

Trina udanego urlopu , wypocznij sobie:tak:

Witam, w Polsce chyba ciepełko bo nasze panie rzadko tu zaglądają;-)

U nas leci po staremu, Karolina miała chore gardło i antybiotyk ale właśnie go kończy i już od wtorku chodzi do szkoły, Lenka narazie super, pani ją chwali, że się w przedszkolu rozgadała i rozśpiewała, M dziś wraca do domu bo od wtorku go nie ma bo w pracy, noi to chyba tyle.

Udanego weekendu:tak::tak:

hejka, u nas mlody z katarkiem lata. Ja po wizycie u gina, ktg ok, bez skurczy, w poniedziałek mam przyjść do szpitala na dyżur na badanko- szyjki brak, rozwarcie na 3, ale to samo, alo bede tak smigać, albo cos ruszy

reklama
Cześć

my korzystamy z ładnej pogody i praktycznie ciągle na dworzu siedzimy. Dziś lekkie załamanie, w nocy padało, ale i tak już Szymon poszedł z dziadkiem w piłę rżnąć :-D.

Zaplanowaliśmy chrzest na 26 czerwca i powoli się przygotowujemy do imprezy.

Poza tym wszystko ok:-).

Trina udanego wypoczynku!!!!!

Do góry