reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hej mamusie
Wpadłam złożyć wam NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE mnóstwo prezentów pod choinką, rodzinnej atmosfery i aby brzuszki was nie bolały od obżarstwa:-p
choinki_www.gif

U nas wszystko się kićka:-:)-( dzieciaki znów coś mają z oczkami:wściekła/y: Jak Laura miała jasełki zauważyłam że jedna z dziewczynek ma strasznie przekrwione i zaropiałe oczy więc mówie do jej mamy że jej mała ma zapalenie a ta mi wmawia że to od przewiania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i ze czesto tak ma:szok::wściekła/y::wściekła/y: teraz wiem skąd moja mała łapie:dry::dry: do tego mały dostał wieczorem temp:dry: wiec jutro mam typowy armagedon i nie zdziwie się jak zostaniemy w domku na święta przy pustym stole:nerd:
Ehhh mam chyba dość:-:)-(

Koniec trucia BUZIAM WAS MOCNO i nie wiem czy dam rade wejść do świąt dlatego już składam życzenia

reklama
Hej my troszke zabiegani, na szczescie Patryk juz jutro wolne, z prezentow na jutro nam zostal Patryka brat w sumie tylko i ja musze cos Patrykowi dokupic. No a mały wczoraj spał niespokojnie i juz czulam ze cos nie tak, a teraz poplakuje, mowi ze gardlo boli i sie kreci, wiec rano Patryk do apteki po lekarstwa dla niego, bo jeszcze mi tego brakuje zeby sie na Swieta rozłozył.
My Wigilia u tesciow na 15, bo mama na nocke idzie, a wieczorem do mojej mamuski. Na jutro mam jeszcze ful roboty, a nic mi sie nie chce... Mam nadzieje ze Patryka zagonie :biggrin2: hihi No i choinke jutro trzeba przystroic w koncu ;-)

A na USG ogolnie wszystko ok. Dostałam pełno zdjec i płytke na pamiatke, niby na 100% dziewczynka, było ładnie widac wargi sromowe. Patryk stwierdzil sam ze dokladnie widac (taaa chłop to sie dopatrzy takich rzeczy, hihi) Ogolnie ta przyjemnosc kosztowała mnie 200zł, ale mała przebadana od stop do głow, wszystkie pomiary, przepływy krwi, serduszko itd, wiec jestem zadowolona. Jedyna mała wada to jakies drobne 2 zwapnienia na serduszku, niby przyczyna jest infekcja w 1 trymestrze ciązy (a faktycznie po tym nieszczesnym spływie kajakowym byłam przeziebiona, a to byl jakis 5-6t.c., no ale takie zwapnienia nie są niby niebezpieczne i powinny same zaniknac w 3 trymestrze, wiec mam nadzieje ze tak bedzie.
No a ja znowu od ponad tygodnia mam mdlosci i juz pare razy przytulałam kibelek. Do tego ciagla ochota na slodycze i coca-cole... Co smieszniejsze ja praktycznie od ciazy z Rafałem czyli prawie 3 lata nie piłam gazowanego, a teraz pepsi mnie ciagle kusi... ehh

No nic zdrówka dla wszystkich chorowitków, no i Wesołych Świąt juz tak wstępnie :biggrin2:

Ostatnia edycja:
Martyna córa powinna być już wystarczającym prezentem na swięta;-)

Ja dizs ostatni dzien w pracy. I jakos mi dziwnie bo pierwszy raz w zyciu pracuje tak długo przed swietami, zwykle miałam juz wolny 22 i 23...Ja dzisiaj ide polowac na prezent dla siebie ale jakos pomysłu brak. Moze jakies dziny z wyzszym stanem uda mi sie kupic bo nie lubie biodrówek!

Czarna przepis na szybkie swięta: pierogi z tacki, barszcz z kartona, mrożone uszka, placki kupne - zreszta pierniczki masz swoje;-), bigosik pewnie odmrozisz z zamrażalki (zawsze masz tam zapasy), niestetyn tylko karpia z puszki brak a paluszki rybne to nie to samo;-)

A tak poważnie to duuużo zdrówka!

Dzien doberek:-) Dzien przed wigilia...ale ten czas zapiernicza...zaraz sylwester i...jestesmy znowu rok starsze;-)
Zaraz zabieram sie za ostatnie porzadki, potem upieke makowca i wolne, tzn teoretycznie bo jutro jeszcze ide do pracy 9.30-15.30 wiec musze przygotowac ubrania dla mojej trojki dzieci:-D
Na fotkowym wrzuce zdjatka naszego domku juz z oknami, drzwi narazie nie wstawialismy zeby jak beda fachowcy robic nie zniszczyli, dzisiaj jacek ma jakies stare zamontowac:tak:
Milego dnia babeczki

ps. mam pytanie do korzysajacych ze skypa, czy macie jakies problemy z polaczeniem sie?? Bo a od wczoraj nie moge sie zalogowac...

W ten wigilijny dzień zaśnieżony, kiedy w kościele uderzają dzwony, przyjmijcie życzenia pełne radości, a w Nowym Roku szczęścia i pomyślności.
Wesołych Świąt życzy Ulka z rodzinką.

Radosnych świat bozego narodzenia.niech sie spełnią swiateczne zyczenia łatwe i trudne do spełnienia , duze i małe, mowione głosno i wcale. Niech sie spełnia krok po kroku w nowym roku . Agnieszka z rodzinka

Hello .... wszyscy już śpią a ja skończyłam porządki i gotowanie w kuchni.
Mały i szybki relaks przy kompie a za chwilę lulu, bo rano wstaję aby popiec mięsko.
Choinkę ubraliśmy wieczorkiem i młody szalał strasznie - stoi pięknie wystrojona.
Sernik i piernik upiekłam rano a w domu pachnie cały czas - ach .... jak ja lubię tą krzątaninę świąteczną.

Pewnikiem zajrzę w święta tutaj - ale dziś w ten wigilijny czas chciałabym złożyć Wam życzenia:

Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem.
Każdy z nas ma na tyle cieple serce, ze może przyjąć nowo narodzona Miłość.
Do tego wystarczy tylko wiara i nadzieja a miłość przyjdzie sama...

Radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzą: Magdalena, Sebcio i Artur

Jest taki czas, co łzy w śmiech zmienia,
jest taka moc, co smutek w radość przemienia,
jest taka siła, co spełnia marzenia...
To właśnie magia Świąt Bożego Narodzenia

500pxJohansen_Viggo__Radosne_Boze_Narodzenie.jpg

carteneige002.gif

Niech te Święta tak wspaniałe,
Będą całe jakby z bajek,

Niechaj gwiazda z nieba leci,
Niech Mikołaj tuli dzieci,

Biały puch niech z nieba spada,
Niechaj piesek w nocy gada,

Niech choinka pachnie pięknie,
no i radość będzie wszędzie.

Życzy Danka z Rodziną

reklama
Najserdeczniejsze życzenia,
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia,
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach,
wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.
Dla Was i Waszych rodzin życzy Asia z rodzinką.

Do góry