reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

karola mój podłapał od babci ' o boże" i stękanie

U mnie sniegu tylko ciut, ale młody już drugi dzień z dziadkiem sanki zalicza, bo my uziemieni w domu, mnie boli gardło- i jak zwykle leki tylko do d... moge brać, wiec faszeruje się czosnkiem- fuuuuu. Krzyś angina na całego. Młody ok, ale wieczorem wyskakuje mu pokrzywka, swędząca, która trzyma się 10 min i znika, i pojawia sie w innym miejscu, lub wcale. I to zawsze wieczorem- wiec podejrzewam ze cos u dziadków, bo tam lubi siedzieć wieczorem, ale ani u nas ani u nich nic nowego, płyny do mycia, proszki te same, z jedzenia nic nowego dla mojego niejadka nie wprowadzalam bo i tak poza kilkoma rzeczami niechce nic jeść, nawet firmy te same- i niewiem czy gdzieś jakiegoś swinstwa nie dodali czy cooooo????? spodkała się któraś was z taka pojawiającą i znikającą pokrzywką???????????

reklama
pati niee niewiem co to :(
zdrowka dla was!!!

karola to twoja mama do taty wola opa??? :DD fajnie to musi wygladac hahaha zartuje rozumiem co napisalas mala jest niezla!!
a gdzie filmik jak rozmawia??

Problem w tym ze jak widzie kamere to cisza;-)

Właśnie doczytałam w necie, ze się adwent zaczął. W zeszłym roku wytrzymałam 3 tygodnie bez słodyczy. Dziś juz żarłam ciacha więc dupa ale ze nie wiedziałam to się rozgrzeszam i zaczynam od jutra. Myślałam ze adwent zaczyna sie 1 grudnia...

karola mój podłapał od babci ' o boże" i stękanie

U mnie sniegu tylko ciut, ale młody już drugi dzień z dziadkiem sanki zalicza, bo my uziemieni w domu, mnie boli gardło- i jak zwykle leki tylko do d... moge brać, wiec faszeruje się czosnkiem- fuuuuu. Krzyś angina na całego. Młody ok, ale wieczorem wyskakuje mu pokrzywka, swędząca, która trzyma się 10 min i znika, i pojawia sie w innym miejscu, lub wcale. I to zawsze wieczorem- wiec podejrzewam ze cos u dziadków, bo tam lubi siedzieć wieczorem, ale ani u nas ani u nich nic nowego, płyny do mycia, proszki te same, z jedzenia nic nowego dla mojego niejadka nie wprowadzalam bo i tak poza kilkoma rzeczami niechce nic jeść, nawet firmy te same- i niewiem czy gdzieś jakiegoś swinstwa nie dodali czy cooooo????? spodkała się któraś was z taka pojawiającą i znikającą pokrzywką???????????

obserwuj. U Kacpra tak właśnie zaczynała się ta cała alergia. Odkąd bierze leki jest ok.

Problem w tym ze jak widzie kamere to cisza;-)

Właśnie doczytałam w necie, ze się adwent zaczął. W zeszłym roku wytrzymałam 3 tygodnie bez słodyczy. Dziś juz żarłam ciacha więc dupa ale ze nie wiedziałam to się rozgrzeszam i zaczynam od jutra. Myślałam ze adwent zaczyna sie 1 grudnia...
Ja też nie widziałam :)

Teraz z tym śniegiem zrobiło się tak świątecznie :) Może jutro zabiorę się za produkcję pierników :) Wczoraj w Ikei kupiłam fajne foremki :p

Witam wieczornie.
Nogi nap.... czyli imprezka się udała:rofl2::-D:-D:-D:-D naprawde już dawno się tak nie bawiłam i chyba się starzeję bo wole takie potańcówki (przy orkiestrze) niż zwykłe Dyskoteki:rofl2::rofl2::rofl2:
Niki w jak najlepszym porządku DZIĘKI ZA TROSKĘ!!!
Ok muszę przeglądnąć fotki moze coś wrzuce;-)

Evelaja kobieto bo naukowcem zostaniesz:))))

Marma kurde ale masz supcio teściową, a może tak w zartach rzuć do M szkoda że nie wdałeś się w mame:))))

Wiola a na jaki film idziecie????

Kaka ja chyba sobie w tym roku zapisze swoje postanowienia bo zeszło rocznych nie pamiętam wiem na pewno ze chciałam schudnąć:-D:-D:-D

Pati moja Niki przechodziła pokrzywkę w zerówce ojawialo sie i znikało trwało chyba to około 5 dni moja sis w tym roku też to miała.

Heloł:-)

Czarna no to super, że impreza udana noi że z Niki wszystko dobrze:tak:
Kaka fajna Haneczka:-D
Minisia ja płacę 10 euro za dzień, do nas też nikt na święta nie przyleci i jakoś wcale się tym nie przejmuję;-)
Marma no to Ty masz skarb a nie teściową, ;-)
Evelajna ucz się ucz i powodzenia na egzaminach:tak:
Ppatqa zdrówka dla Was!!

Witam się wieczornie, moje maleństwo wreszcie zdrowe!!! Byłyśmy już dziś na dworze, bo my też mamy śnieg:baffled: i tak się cieszyła, biegała i szpagaty nawet na ulicy robiła, od Karoliny umie:-D
Dziś rano było -4 st. a teraz już jest tyle samo, więc nie wiadomo ile będzie na rano:szok:
Niedziela upłynęła pod znakiem błogiego lenistwa, tylko obiad i rano trochę ogarnęłam dom.
Dobrej nocki;-)

Hej :biggrin2:

Pogoda boska. Śniegu pełno i cały czas pada :biggrin2: Młody jak się obudził siedział przy oknie i tylko wołał woow :-D Aż mam ochotę zabrać się za świąteczne porządki i może pierniczki upiekę :biggrin2:

Dziewczyny polećcie coś na kaszel. Mam tak mocny że raz nie śpię a dwa normalnie dostaje skurczy i popuszczam :zawstydzona/y: Boję się że coś może się przez to stać... A syrop który mam mi nie pomaga. I nic poza tym cholernym kaszlem się nie dzieje. A dodam że jestem uczulona na czosnek a po syropie z cebuli od razu wymiotuje...:-(

No i du.a z kina, pożarłam się z m :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, mieliśmy jechać na sniadanie do łóżka, ale oczywiście wielka łaska teściów żeby z Szymonkiem zostać, moi starzy jak zwykle czasu nie mają a jak mają to niekoniecznie mi pasuje. Tylko się wkur....,

Dzisiaj nastrój ...wiadomo :sorry:

marma ja dostałam teraz tantum , a w zeszłej ciąży Isla Cassis, do tego rytynoskorbin, czyli tyle co nic, więc ja jade na czosnku i na takich herbatkach ziołowych z niemiec

Dziś dziadka brak, wiec jak przestanie wiać i sypać wyjde ja z mlodym, bo mój M jeszcze się nie nadaje do wyjscia. Wczoraj u młodego nie było wysypki:-), jadł to samo co zwykle, ale przetrzymalismy go na górze by do dziadków nie leciał ( podejrzewam sierść psów). Jejku wiecie co mam strasznie wywalony brzuchol a to dopiero początek.

reklama
Hejka
U nas wieje ze ho ho więc poczekam na porę drzemkową małego i dopiero wtedy z nim wyjde, bo mam kilka spraw do załatwienia i mam nadzieje ze zaśnie w wózku:tak::tak:

Marma ty wyrzuć te myśli o porządkach bo teściowa Ci ucieknie jak zobaczy Twoja werwe:-p:-p:-p ODPOCZYWAJ!!!!!

Wiola no ja chce w sobotę uderzyc do kina na ten film:tak::tak: będę miała przez weekend siostrzenice więc jednym zdaniem opiekunki:-p:-p:-p może zajmą sie dziećmi przez 2h;-)
I poprawy humorku malutka

Pati ale pokrzywka nie jest na tle alergicznym tylko wirusowym:sorry: wiec wątpie by wina były psy:tak::tak::tak:

Do góry