reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hej laseczki :biggrin2:
U mnie tez biało troche, ale doslownie jakies 2 centymetry, ale wole to niz deszcze...

U mnie dalej ból, ale niby troche lepiej. Okazało się, że to od tej ósemki, zaczal sie robic jakis stan zapalny, wiec musze jak najszybciej usunac. Udało mi sie umowic na wtorek do chirurga, wiec trzymac kciuki, żeby wszystko poszło gładko... Boje sie okropnie... A do tego od kilku dni boli mnie ucho, ale to pewnie tez wina tej głupiej 8....

A w poniedziałek wizyta u gina :biggrin2: Mam nadzieje że za dzidziusiem wszystko ok i moze sie dowiem kto mieszka pod moim serduszkiem :biggrin2:

No a teraz pisze dalej prace do szkoly, bo jutro musze oddac...

reklama
Hej laseczki :biggrin2:
U mnie tez biało troche, ale doslownie jakies 2 centymetry, ale wole to niz deszcze...

U mnie dalej ból, ale niby troche lepiej. Okazało się, że to od tej ósemki, zaczal sie robic jakis stan zapalny, wiec musze jak najszybciej usunac. Udało mi sie umowic na wtorek do chirurga, wiec trzymac kciuki, żeby wszystko poszło gładko... Boje sie okropnie... A do tego od kilku dni boli mnie ucho, ale to pewnie tez wina tej głupiej 8....

A w poniedziałek wizyta u gina :biggrin2: Mam nadzieje że za dzidziusiem wszystko ok i moze sie dowiem kto mieszka pod moim serduszkiem :biggrin2:

No a teraz pisze dalej prace do szkoly, bo jutro musze oddac...
Martyna powodzenia i u chirurga i u gina!!!!

Minisia u nas śniegu mało, ale mały mrozek trzyma i przez to czuć zimę:rofl2:

A mnie znowu gardło boli:sorry2:, czuję się jakby mnie walec przejechał i tak dzisiaj dogorywam, za to muszę się pochwalić:
Szymon ma 1 noc za sobą w swoim pokoju, w swoim nowym łóżku :-):-):-):-). Całą noc ładnie spał, dopiero o 5 mnie zawołał i spałam z nim do rana, chyba nie jest źle jak na pierwszy raz :happy2:

Martyna cos Ci ten dzidziuś zdrówka zabiera:)))

Minisia u mnie też typowa zima.

Wiola nie no mały to już dzielny rycerz!!!! I zdrówka dla Ciebie

Ulka super że małej coraz lepiej

Hejka w piękny śnieżny dzień.
Jestem w szoku że tyle śniegu spadło!!! Zaliczyliśmy dziś już stworka ze śniegu zamiast bałwana był kot bo nie wziełam marchewki:))) Jutro albo w poniedziałek wkleje fotki. My zaraz zawozimy dzieciaczki do mojej sis i ruszamy do Wielenia (rodzinne miasto mojego M bo tam idziemy na imprezkę)
Normalnie jak nie lubię zimy tak widok białych drzewek zapiera mi dech w piersi. JEST PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!

Buziam i życze miłych imprezek tym co się dzisiaj bawią

Hejka Babeczki!

Za niedługo egzaminy (znowu....uuuu...) więc się zapowiadam, że zniknę. Co prawda nie nowina:sorry2: Ostatnio jestem i znikam. Szalone życie.

Czarna normalnie... nic dodać/ująć do postów dziewczyn. Aż mnie świerzbi komuś przyłożyć:wściekła/y:
Kaka rany... ale pacan.
Trina ja nie wiem co w tych suplementach dla dzieci siedzi. Badania naukowe to tak jak art. sponsorowane:dry:.
A znalazłam o: EYE Q
Ten eye q to olej z wiesiołka, tłuszcze rybie i wit E. Może taniej będzie dietę młodemu zmienić, bo drogie diabelnie. Tran zwykły na początek.;-)
Ula strasznie mi szkoda Lenki... Żeby już jej przeszło.
Martynka
jeny z dentystą. Trzymaj się dzielnie!

U nas śniegu po pachy. Właśnie odsłoniłam okno w salonie, śniegowa poświata wchodzi do domu, kominkowa poświata wpada do ogródka. Ale klimaty. Miodziooooo.
Jutro idziemy lepić bałwana, a wieczorem tata przylatuje pomagać przy Tusi, a ja do książek!!!! Aaaa!
Ściskam

P.S. Nie cierpię nowych sąsiadów zza ściany. Rasista nie jestem, przyjaciół skośno-okich mam, ale akuratnie te okropne żół...i walą w mięso codziennie po północy, szurają stołami, chodzą w butach na obcasach, drą się jakby komendy batalionowi półgłówków wydawali, drwa piłują czy ciort ich wie. Wrrrrrrr....

Martyna współczuję zębowych problemów. Ja na szczęście przygodę z 4 ósemkami już dawno zakończyłam.... bry

Wanilla super a jak dzisiejsza noc?

Czarna ...brak słów....

Ula i jak Lenka?

A ja wczoraj zaliczyłam wypad z moją teściówką na zakupy. Zaliczyłyśmy Tesco, H&M, ale nie było mojej spódniczki :(, później Ikeę. Jak wróciłyśmy M się pytał czy jeszcze jakiś towar został. :-D Kupiłam parę gadżetów do zabawy z Kacprem i będziemy robić ozdoby choinkowe i świąteczne i może jakieś kartki ;-)A najlepsze że za większość rzeczy zapłaciła ona. Ja tylko za spożywkę :-D Kocham ją :-D
Normalnie zamiast normalnego męża dostałam super teściową :-D A może by ich tak zamienić :-p:-D
Miałam straszną ochotę kupić coś dla dzidziola ale wstrzymuję się do czwartku a później..... ;-):-D Normalnie już się denerwuję przed tym USG a to jeszcze taki kawał czasu

Hi,

pamiętam jak nie mogłam doczekać się końca ubiegłego roku z nadzieją, ze ten będzie lepszy. Może jeszcze nie czas na podsumowania ale wydaje mi się, że był a właściwie jest ciut lepiej jak było.

A takie podsumowanie natchnęło mnie po przeczytaniu o zębowych kłopotach. Ja w końcu i z sobą zrobiłam porządek. Został mi jeden ząbek do machnięcia ale to juz na styczeń sobie zostawiam. Tak więc chyba jak nigdy wszystkie postanowienia noworoczne dopełniłam hehehe

U nas sielkso anielsko. Na dworze biały puch, my w łóżkach po śniadanku (była jajecznica;-)), M oglada tvn turbo, ja klikam z Wami a Hanka walczy z puzzlami.

Z ostatnich fajnych tekstów mojej córki: mama weż mnie opa bo mnie kręgosłup boli:-D (podłapała babcie na bank)

Współczuję egzaminów, mi zawsze psóły radość ze swiąt bo takiewgo stresa miałam ale to już na szczęście za mną a Wam życzę powodzenia.

Jak NIki??

Heloł
u nas podobnie jak u Kaki odpoczywamy po sniadaniu, też była jajecznica, zaraz m jedzie do kościoła a potem wybieramy się do kina, we dwoje :rofl2:

Marma, dziś wołał mnie o 6 dopiero, ale ponoć o 4 jak m poszedł do niego, to spał w poprzek i mu obie nogi z łóżka zwisały :-D

Ciekawe jak czarna po imprezie?

Evelajna ja też nie lubie wspominać okresu studiowania, egzaminy zawsze mnie wykańczały nerwowo.

A do zębologa ja wybieram się jeszcze w tym roku :baffled:, bo potem to różnie może być.

reklama
U nas śniegu po pachy. Właśnie odsłoniłam okno w salonie, śniegowa poświata wchodzi do domu, kominkowa poświata wpada do ogródka. Ale klimaty. Miodziooooo.
Jutro idziemy lepić bałwana, a wieczorem tata przylatuje pomagać przy Tusi, a ja do książek!!!! Aaaa!
Ściskam

P.S. Nie cierpię nowych sąsiadów zza ściany. Rasista nie jestem, przyjaciół skośno-okich mam, ale akuratnie te okropne żół...i walą w mięso codziennie po północy, szurają stołami, chodzą w butach na obcasach, drą się jakby komendy batalionowi półgłówków wydawali, drwa piłują czy ciort ich wie. Wrrrrrrr....
No Ewela ja mam takich ze cale dnie cisza jakby nikt nie mieszkal ale niech tylko gosci maja to masakra co sie dzieje graja na caly regulator, karaoke spiewy rabanie na dworze grill do rana ogolnie impreza jakby sami byli :crazy:

fajnie masz z tata do nas kuzwa nikt nie przyleci:-(

a opis sniegu i kominka mmmmm moje marzenie zima przy kominku ahh moze w nowym domku za rok;-)

Hi,

pamiętam jak nie mogłam doczekać się końca ubiegłego roku z nadzieją, ze ten będzie lepszy. Może jeszcze nie czas na podsumowania ale wydaje mi się, że był a właściwie jest ciut lepiej jak było.

A takie podsumowanie natchnęło mnie po przeczytaniu o zębowych kłopotach. Ja w końcu i z sobą zrobiłam porządek. Został mi jeden ząbek do machnięcia ale to juz na styczeń sobie zostawiam. Tak więc chyba jak nigdy wszystkie postanowienia noworoczne dopełniłam hehehe

U nas sielkso anielsko. Na dworze biały puch, my w łóżkach po śniadanku (była jajecznica;-)), M oglada tvn turbo, ja klikam z Wami a Hanka walczy z puzzlami.

Z ostatnich fajnych tekstów mojej córki: mama weż mnie opa bo mnie kręgosłup boli:-D (podłapała babcie na bank)

Współczuję egzaminów, mi zawsze psóły radość ze swiąt bo takiewgo stresa miałam ale to już na szczęście za mną a Wam życzę powodzenia.

Jak NIki??
Karola wlasnie te podsumowania nasz roczek nie konczy sie z byt dobrze wiec czekam zeby juz byl nowy:wściekła/y:jeszcze miesiac wiec wszystko moze sie zdarzyc poki co :baffled:o tak!

Heloł
u nas podobnie jak u Kaki odpoczywamy po sniadaniu, też była jajecznica, zaraz m jedzie do kościoła a potem wybieramy się do kina, we dwoje :rofl2:

Marma, dziś wołał mnie o 6 dopiero, ale ponoć o 4 jak m poszedł do niego, to spał w poprzek i mu obie nogi z łóżka zwisały :-D

Ciekawe jak czarna po imprezie?

Evelajna ja też nie lubie wspominać okresu studiowania, egzaminy zawsze mnie wykańczały nerwowo.

A do zębologa ja wybieram się jeszcze w tym roku :baffled:, bo potem to różnie może być.
Wanilia ty to masz dobrze ciagle gdzies sobie chodzicie :)):tak:

Marma matko taka tesciowa to skarb!!:-D
ehhh i znow mi zle ze ja nie mam pomocy mama moze by sama przyleciala ale tego nie wiem bo tata pewnie by jej nie puscil:wściekła/y:oboje nie bo zima i dom musi byc ogrzewany:sorry2:
tescie oboje nie bo braciszek wspanialy nie moze byc sam, a rozdzielic ich raczej tez nie da rady:crazy:
ehhh zycie trzeba se radzic samemu
moze do przedszkola mala damy jutro sie zorientujemy Ulka ile placicie za przedszkole???jak to u was jest???bo u nas cholernie drogo!!

milej niedzielki

Ps. Czarna jak Nikki , jak po imprezie?????

Do góry