reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

nie ma to jak pomarudzic;-)chyba wysle mamie te listy.a tak powaznie to nie chce jej widziec.ona jeszcze do mnie ze moglabym poprzegladac w piwnicy rzeczy z Warsawy.ja sie pytam jak???no to ona ze przeciez maly spi 2 godz dziennie.ok tylko te 2 godz trwaja 2 godz a nie caly dzien.jak jej powioem ze chce posprzatac to znowu powie ze 2 godz do jasnej ciasnej????to ona ze jak nie spi to moge nianie wlaczyc i pojsc do piwnicy....hehehehe wyobrazacie sobie.przeciez ja drzwi nie zdaze zamknac i bedzie ryk.to po co mi niania wogole hehe.normalnie to juz sie smieszne robi.jaka to ludzie skleroze maja z wiekiem i patrza tylko na swoja d.....wrrrrr:wściekła/y:

reklama
No ja tez jak mały tylko zasnie to biegne z psem, robie pranie itp, ide sama cos zjesc albo posprzatac czy sie wykapac... Tylko ze moj mały to czasem pospi jakas godzinke, a czasem strzeli sobie 15-minutówkę i dalej rozrabiac :-(

My niestety babci nie mamy przy sobie i nikogo innego też nie więc ze wszystkim musze radzić sobie sama. Adam wychodzi o 7 a wraca o 20. No ale jak tak poczytałam to to widze że niektóre to nawet mając babcie blisko to tak jak by jej nie miały. Ech
No a my oczywiście byliśmy u fryziera z małym. No i ma 1cm jeżyka. Adam sie śmieje ze wygląda jak mały bandyta:-D Ale strasznie mi sie podoba i pewnie mu wygodniej bedzie. Wrzuce zdjęcia na fotkowy to same ocenicie:happy:

Hej. U nas leci powolutku. Weekend był upalno-deszczowy. Dziś słoneczko ale chłodno. Mam do Was pytanko. Jak sie zapatrujecie na obcinanie włosów naszym maluchom. Przyznam szczerze ze ja bym chetnie Maksiowi obcieła. Po pierwsze ma juz takie długie ze mu wchodza do oczu i mu przeszkadzaja. A po drugie to wszyscy mnie zaczepiają na ulicy i mówią "o jaka ładna dziewczynka". Słyszałam o tym że nie można obcinać dziecku włosów do roku czasu. Ale dlaczego to nie wiem. Ja w to nie wierze ale boje sie że mnie rodzina zlinczuje. Jakie macie na ten temat zdanie? No i czy któraś już obcinała włosy swojemu maluszkowi?
Witaj, pierwsze słyszę żeby nie obcinać do roczku!!!! Jestem fryzjerką i im wczesniej i częsciej bedziesz obcinać dziecku włoski tym mocniejsze będą. Długi włos obciąża cebulkę włosową. Obcinaj i nie oglądaj się na nic. Pozdrawiam

witam wieczorem.ja wlasnie mlodego spac polozylam.oczywisice sie bawi teraz a nie spi ale mam go juz tak jakby z glowy.martwi mnie to jego niejedzenie.rano o 9 zjadl 150 kleiku, o 14 100 ml misiowego ogrodka i teraz 150 kaszki:baffled:no i 2 chrupki....jak na niego to 2 posilki za malo i o polowe mniejsze:-(kurcze tlumacze sobie ze jest ok tak jak wyczytalam ale jakos sie martwie.
dostalam dzisiaj probke kaszki z bebilonu.wlazlam na ich strone i zagralam w jakas debilna gre i mi wyslali;-)
Gra Kaszki Bebilon / Kaszki Bebilon / Bebilon
jakby ktos chcial
szkoda ze tylko raz mozna dostac hihi:)chyba ze na sasiadow bede grac to godzina gry i tydzien jedzenia za darmo:-D
ja zaraz jakis film wciagne bo nudno jakos
CZAROWNICE a Wy gdzie????;-)

tu jestesmy

u mnie dzisiaj tak spacer do tescxiowej do miasta, wziełam chrzesniaka i plac zabaw, obiad, młody i ja drzemka, potem teście z chrześniakiem przyjechali, więc rowery i takie tam

Asiu ładnie dał sie mlody we wznaki, teściówka też gada podobnie, ale pogada

reklama
Musze sie wam czymś pochwalić:-) Zmieniamy mieszkanie. My teraz wynajmujemy mieszkanie w którym jest pokój z aneksem kuchennym i drugi mały pokoik. Płacimy za to 1500zł. Fakt że jest na strzeżonym osiedlu. Z placem zabaw dużo zieleni, niedaleko lasu. I nie chcieliśmy nic zmieniać. Ale dziś chodziłam z małym i zauważyłam ogłoszenie na osiedlu o wynajem za 1200zł. Więc zadzwoniłam i umówiłam sie na obejrzenie. Słychajcie mieszkanko piękne. Na poddaszu dwa OGROMNE pokoje, kuchnia z anekcem jadalnym ogromny przedpokuj i duża łazienka. W sumie ok 80m ale ze skosami, bez skosów ok 56m i za 1200zł. A teraz mamy ok38m za 1500zł. Byłam w szoku że tak tanio. Ale gość powiedział że wyjeżdża na długo do Wilna i że mu zależy. No i sie zdecydowaliśmy od razu. Z tym że my mamy tu miesiąć wypowiedzenia więc do końca sierpnia. Ale den gościu powiedział ze spoko poczeka. Ale sie ciesze bardzo.:-D:-D:-D A no i zapomniałam dodać ze to jest na tym samym osiedlu tylko dwa bloki dalej tak że super.

Ostatnia edycja:
Do góry