reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Maluchy jak tylko zorientowały się o co chodzi z tym raczkowaniem, pozwalają sobie na coraz więcej:confused::confused::confused:Plecy mi odpadną, nie zliczę ile razy się schylam po nich. Nie chcę ich trzymać w kojcu, niech dzieciaki sie rozwijaja, tylko czlowiek docenia teraz chwile kiedy nie łazily:-D:-D:-D
Oj tak a pamiętam jak ja mówiłam na początku, że chciałabym aby mały już chodził ... :-p a teraz tęsknię za chwilami kiedy tak leżał sobie i spał ;-)

reklama
czarna coś w tym stylu
mirabelka brat na medal

witam u mnie dziś pracowity i na powietrzu. Byłam u krawcowej dałam spodnie do zważenia te co kupowalam z miesiąc po porodzie i sukienke którą miała na slubie w 8 miesiacu.

czarna no właśnie, żal że tak zleciało, od lutego planowaliśmy urlop a to tak szybko minęło i znów w chacie
magdziu super że ok u pediatry i możecie spacerować
aga niedługo na spacerach będziesz miała wesoło jak zaczną chłopaki w różne strony się przemieszczać ;-); super że sąsiadka pomaga
ppatqa o! pracowity dzień, coś nowego ;-):-) a serio to nie dziwię się że zwężasz wszystko jak co dzień takiego speeda masz i ciągle w ruchu

u nas dziś lenistwo i plac zabaw, na forum też leniwie :confused:

Witam z rana - pogoda cudna, ja dziś wybieram się do siebie do pracy na chwilunię podstęplować książeczki ubezpieczeniowe przed wyjazdem.
A później jade do rodziców, do babci - na świeże powietrze i chyba tam spędzę cały dzionek.

Także wpadłam życzyć miłego dnia.

Dziewczyny jak umieścić filmik na you tube aby fajnie go było widać bo umieściłam i rozdzielczość chyba nie dobra bo obraz jest taki trochę rozmazany, w jakim programie zmienić rozdzielczość i jak albo nie wiem??Pomóżcie

Hej Laski. Ja dalej przy remoncie. Nie wiadomo gdzie rece włożyć. Nawet nie mam siły poczytac. Pozdr Was,

Witam się i ja.:tak:Dziewczyny, padnięta jestem:confused:
Maluchy jak tylko zorientowały się o co chodzi z tym raczkowaniem, pozwalają sobie na coraz więcej:confused::confused::confused:Plecy mi odpadną, nie zliczę ile razy się schylam po nich. Nie chcę ich trzymać w kojcu, niech dzieciaki sie rozwijaja, tylko czlowiek docenia teraz chwile kiedy nie łazily:-D:-D:-D
Ja chyba na żadne wakacje nie pojade, sama z trójką to raczej nie dam rady...:-:)-:)-:)-(, no i jakie koszta. Zabieram tylko młodego na basen, bo mi go szkoda. Wołam sąsiadkę do bliźniaków i tą godzinę z nimi zostaje...
Ja tylko sobie moge wyobrazić mojego Samusia x2 i juz mi ciebie szkoda:-D:-D:-D Ale i tak sie ciesze ze nastał ten etap, jeszcze troche i beda łazic na dwóch:-p:-p:-p
Witam z rana - pogoda cudna, ja dziś wybieram się do siebie do pracy na chwilunię podstęplować książeczki ubezpieczeniowe przed wyjazdem.
A później jade do rodziców, do babci - na świeże powietrze i chyba tam spędzę cały dzionek.

Także wpadłam życzyć miłego dnia.
A u nas pochmurno i tylko czekam jak lunie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czarna no właśnie, żal że tak zleciało, od lutego planowaliśmy urlop a to tak szybko minęło i znów w chacie
[

u nas dziś lenistwo i plac zabaw, na forum też leniwie :confused:
No własnie wszytko co dobre szybko sie konczy:-:)-:)-(
Dziewczyny jak umieścić filmik na you tube aby fajnie go było widać bo umieściłam i rozdzielczość chyba nie dobra bo obraz jest taki trochę rozmazany, w jakim programie zmienić rozdzielczość i jak albo nie wiem??Pomóżcie
Kurde wiem ze w momencie jak zgrywasz jest pod spodem opcja w jakiej rozdzielczosci ma sie wyswietlac , ale po zgraniu to juz nie wiem:no::no:

Kaka to w koncu remontuje Ty czy twój M:-p
Ale za to jak piknie bedziesz miała:tak::tak::tak::tak: Ja swojego "remonciku" tzn kosmetyki nie moge sie doczekac:cool2:

Nosz qrw... co za pogoda tak mamy ciemno ze musze swiatło palić:angry::angry::angry: A dziś mały w nocy obudził sie z mega zapchanym nochalem i tak sie męczył:-:)-:)-( Ale nie dziwota majac taka pogode i takie skoki temp Coś mi sie wydaje ze za 10 lat w PL wcale nie bedzie lata:-:)-:)-(
Planów na dzis brak no moze wypad po zapasy do tesco

Hej, dawno mnie nie było...

Dopiero dziś piep... Netia mi podłączyła net, a z pracy nie mam kiedy napisać. U nas sporo postępów, opiszę na odpowiednim wątku. W życiu nie nadrobię z czytaniem Was :-(

W pracy lipa totalna, jedynie kasa mnie tam trzyma, ale powoli się rozglądam za czymś innym.

Miłego wieczoru...

reklama
aga niedługo na spacerach będziesz miała wesoło jak zaczną chłopaki w różne strony się przemieszczać ;-); super że sąsiadka pomaga
Nawet nie chcę o tym myśleć!!:szok::szok::-DNo cóż, podobno są smycze dla dzieci, więc będę musiała takowych użyć, śmiesznie pewnie to będzie wyglądało, ale trudno.Ważniejsze jest dla mnie bezpieczeństwo maluchów.:tak::tak:Tyle, że jak zwykle bedę na siebie zwracac uwagę. Już teraz kiedy idę z bliźniaczym wózkiem to wiele osób mnie zatrzymuje. Najgorsze jest to, że jak idę na spacer z całą trójką to słyszę: oj współczuję Pani!!! ja bym się załamała, tyle dzieci... itd.Ku....wa a co mam usiąść i płakać??!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry