Witajcie!
Zacznę od pogody - mamy taką samą. Leje, pochmurno, barowo...
Magdziunia zdróweczka dla Sebcia. Mam nadzieję, że 3-dniówka już się skończyła i wysypka znikła.
Kaka szalej szalej. Remonty fajna sprawa!
Czarna ja się cieszyłam z nowego własnego sprzętu dopóki mi dziecię nie ruszyło w świat. I już nie bardzo posiedzi. Podziwiam, że ogarniasz to wszystko
Magda no nieźle się olatasz. Może tym razem przymierz w sklepie?
Mirabelka góry są suuuuper. Zastanawiam się czy na wrześniowym pobycie w pl nie uderzyć gdzieś na chwilkę. Bo my urlop to planujemy na przyszły rok dopiero
Ale ja myślałam, że na astmę to właśnie nad morzem lepiej. Hmmm.
Aga a tutaj standard widoki kobitka z 2-3 dzieci, wózki podwójne są bardziej popularne niż pojedyncze. I nikt nie chodzi "zatroskany" koło nich tylko się do dzieci uśmiechają.
Acha! Ja smycz też kupię i będzie mi dyndać i powiewać co kto o tym myśli. Specjalnie pójdę w moim Rzeszówku na długaśny spacer głównym deptakiem z młodą na szelkach i niech ktoś coś powie...
To dla jej bezpieczeństwa i mojego spokoju.
A mnie wzięło na zabwki K's kids (to ta seria z panem metką) i szukam co łakomych kąsków na allegro. Dziadki przyjeżdżają w przyszłym tygodniu, to niech coś wnusi przywiozą
A Tuśka dziś skończyła 9 miesięcy i z tej okazji stanęła sama na nózki. Heh. Teraz będzie jeszcze lepiej się działo
Pozdrowionka!