reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Aga jesteś najwspanialszą mamą na świecie.
A takiej osobie to powiedziałabym do słuchu.
Przecież dzieci to skarb i wiadomo są chwile trudne, ale tak jak napisałaś - przecież nie będziesz siedzieć i płakać.

reklama
Dobry wieczor dziewczynki, u mnie bieganina taka jak lubie:tak: Dzis zalapalam sie a zakupy a jutro znowu, musze wymienic bluzke ale od poczatku. Wczoraj jechalam z siostra do duzego centrum i kupilam sobie przepiekne buty zakochalam sie w nich od pierwszego wejrzenia:-D i na szczescie byl moj rozmiar wiec sie nie zastanawialam dlugo, potem udalo mi sie kupic taka spodnice jaka chcialam wiec juz mysle super, wzielam jeszcze bluzeczke i tu w domu okazalo sie zonk, spieszylam sie i juz nie przymierzalam a w domu...zapielam sie spokojnie ale na cyckach material naciagnniety;-):baffled: Wiec ze dzis bylo w planach kino to po drodze wstapilam do sklepu wziasc rozmiar wieksza, a ze nie bylo takiej samej to wzielam inna ale wieksza i mykusiem na Epoke lodowcowa, a do tej wiekszej okazuje sie ze wogole nie wchodze...i badz tu madry...jutro jade z jackiem choc baba pewnie wzrokiem mnie zabije:tak::baffled: ale coz jak sie nie ma w glowie to bedzie sie mialo w nogach...

Maly szaleje a w takie upaly jak dzisiaj strasznnie spiacy spi 2 razy dziennie po 2 godziny a to do niego niepodobne teraz...ma juz 6 zebow i chyba ida nastepne:tak: jak ich nie bylo to nie bylo a teraz wychodza jeden po drugim.

zycze wam slonecznej i cieplej pogody!!!!

Witajcie!
Zacznę od pogody - mamy taką samą. Leje, pochmurno, barowo...

Magdziunia
zdróweczka dla Sebcia. Mam nadzieję, że 3-dniówka już się skończyła i wysypka znikła.
Kaka szalej szalej. Remonty fajna sprawa!:tak:
Czarna ja się cieszyłam z nowego własnego sprzętu dopóki mi dziecię nie ruszyło w świat. I już nie bardzo posiedzi. Podziwiam, że ogarniasz to wszystko :)
Magda no nieźle się olatasz. Może tym razem przymierz w sklepie? :happy2:
Mirabelka góry są suuuuper. Zastanawiam się czy na wrześniowym pobycie w pl nie uderzyć gdzieś na chwilkę. Bo my urlop to planujemy na przyszły rok dopiero :dry: Ale ja myślałam, że na astmę to właśnie nad morzem lepiej. Hmmm.
Aga a tutaj standard widoki kobitka z 2-3 dzieci, wózki podwójne są bardziej popularne niż pojedyncze. I nikt nie chodzi "zatroskany" koło nich tylko się do dzieci uśmiechają.
Acha! Ja smycz też kupię i będzie mi dyndać i powiewać co kto o tym myśli. Specjalnie pójdę w moim Rzeszówku na długaśny spacer głównym deptakiem z młodą na szelkach i niech ktoś coś powie...:happy2: To dla jej bezpieczeństwa i mojego spokoju.

A mnie wzięło na zabwki K's kids (to ta seria z panem metką) i szukam co łakomych kąsków na allegro. Dziadki przyjeżdżają w przyszłym tygodniu, to niech coś wnusi przywiozą:tak:
A Tuśka dziś skończyła 9 miesięcy i z tej okazji stanęła sama na nózki. Heh. Teraz będzie jeszcze lepiej się działo:-D
Pozdrowionka!

witam się na chwilke z rana, młody szaleje już od rana, ukrop straszny, a ja robie porządek ze zdjeciami

Witam
A u nas powróciło lato:-p:-D:-D:-D:-D:-D
Evelajna Gratki dla smerfetki za skonczony kolejny miesiac i nowe osiągniecia:tak::tak: Ja juz mam dosc zabawek!!!!!
Wesolutka kurde próbuje sobie przypomniec jak to sie zmienia ale na sucho nie pomoge. Spróbuj juz ten film co masz zmienic. Zaloguj sie na YT odpal ten fil i z prawej strony jest pasek szary z twoimi danymi (to jest mój wzór)
czarnamama79
30 cze 2009
(mniej informacji)
Kategoria: Ludzie i blogi
Tagi: MOV00137
URL
tu jest adres do kopiowania
Umieść
tu tez jest adres a z boku jest GWIAZDKA*
Kliknij na ta gwiazdke tam mozna tez mienic chyba rozdzielczosc
Aga hehe zaraz zwolenniczki Super Niani cie napadna za te szelki i smycz:-D:-D:-D
Magda ja podobnie ostatnio kupowałam spodnie:-D:-D:-D No i gratki dla zębolka to sie chłopok rozszalał

O czarna widzę, że rzucasz palenie :-)
Ja tylko na chwileczkę, bo mam gości, a weekend jedziemy na 2 tygodnie na Mazury do rodzinki.
Izunia aniołek kochany.
Ja też jakoś się trzymam, tylko kaca leczę.
Mała odstawiona, to mamusia szaleje.
Miłego!

no u nas też gorąco, chociaż popołudniu deszczem straszą
szelki to wcale niegłupie rozwiązanie, a przy dwójeczce agi to już wogóle
mi też kilka razy zdarzyło się kupić ciuchy bez mierzenia i zazwyczaj nie trafione z rozmiarem :-) bo chciałam zaoszczędzić czas na mierzeniu
malena chyba w miarę szybko poszło wam odstawienie? mam nadzieję że nam się też uda w miarę szybko, tak we wrześniu bym chciała

spadam z dzieciakami na plac dla skatów ;-) przy molo, pozdrowię od Was zatokę Gdańską :-)

reklama
Witam Was i ja :-) dawno mnie nie było ale mąż w końcu wrócił z usa i tak jakoś czas nam zlatuje dzień za dniem ;-) czasem Was poczytam ale z napisaniem czegoś jest już gorzej. U nas dziś upał wręcz nieznosny. A w planach obiadek w sfinksie- uwielbiam - paluchy krabowe w sosie pieczarkowym mmmmmm :-D

Do góry