reklama
Sobie i Wam wszystkiem, życzę już samych dobrych wieści na tym forum
Dorotka to cudownie, że wszystko jest ok...ale to co robią z Tobą Ci lekarze jest karygodne. Raz masz wieści, że jest ok a raz, że nie...
Cudne takie informacje z samego rana
Dorotka to cudownie, że wszystko jest ok...ale to co robią z Tobą Ci lekarze jest karygodne. Raz masz wieści, że jest ok a raz, że nie...
Cudne takie informacje z samego rana
Antuanet24
Październikowe mamy'08
dorotka123456789 cieszę się że wszystko jest w porządku!!! Teraz dbaj o siebie i dzidziusia, odpoczywaj ile tylko się da.;-)
Ja też jestem zadowolona z wizyty- nasz dzidziuś ma już 38mm i wierci się jak tylko może:-)Aż się wczoraj popłakałam jak zobaczyłam jak mi macha <przynajmniej dżinek mówił że macha mamusi>Serduszko bije tak więc jestem taka szczęśliwa że spać nie mogłam. Poza tym lekarz powiedział że już na następnej wizycie jak się dzidziuś pośladkami do nas nie odwróci to będzie widać płeć.;-)Miłego dzionka.Pozdrawiam.
Ja też jestem zadowolona z wizyty- nasz dzidziuś ma już 38mm i wierci się jak tylko może:-)Aż się wczoraj popłakałam jak zobaczyłam jak mi macha <przynajmniej dżinek mówił że macha mamusi>Serduszko bije tak więc jestem taka szczęśliwa że spać nie mogłam. Poza tym lekarz powiedział że już na następnej wizycie jak się dzidziuś pośladkami do nas nie odwróci to będzie widać płeć.;-)Miłego dzionka.Pozdrawiam.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
dorotka123456789 cieszę się że wszystko jest w porządku!!! Teraz dbaj o siebie i dzidziusia, odpoczywaj ile tylko się da.;-)
To sie strasznie ciesze ze u ciebie jest oki moja dzidzia ma 1 cm ale ja mam niecaly
7 tydzien i jak 27 marca pojde to bedzie juz 9 tydzien to pewnie cos urosnie,
ale najwazniejsze ze bije serduszko.
Ja z tego przejecia to pol nocy nie spalam ale to nic zaraz jak odejde z kompa
zjem sniadanie i bede lezala wiec bede odpoczywala.
Mam kategorycznie lezec nie wiem jak dam rade ale dla mojego dziecka dam rade.
Dziekuje dziewczynki za dobre slowa Aha ia jakie macie domowe sposoby na mdlosci bo ja juz nie moge wytrzymac od wczoraj
Dorotka
trzymajcie sie dzielne
ale sie poryczalam ze szczesciaWiec sie odzywam moje dziecko ZYJE bije SERDUSZKO
Moj gin mnie zbadal na kozle i mowie ze jest oki pozniej usg i po sekundzie
mowi czego pani chce jest pieknie bijace SERDUSZKO to ja nie dowierzalam
wiec poscil mi dziwek i to byl najpiekniejszy dziwek jaki kolwiek slyszalam
Mam malego krwiaka i przepisal mi zastrzyki na podtrzymanie tabletki tez
i mam kategorycznie lezec tylko do ubikacji wstawac i po domu moge sie
troche przejsc ,
Boze jak sie ciesze
trzymajcie sie dzielne
Cześć przyszłe Mamusie!
Czy macie może jakieś domowe sposoby na ciążowe problemy??Wiedziałam, że w tym stanie mogę czuć się nienajlepiej ale nie wiedziałam że aż tak! Mam już chyba wszystkie objawy ciąży: okropne mdłości, ból głowy, zmęczenie,okropna zgaga, nie mam ochoty nic jeść(a to chyba najgorsze mo moje maleństwo potrzebuje duuuużo witamin) a do tego od paru dni wymioty. No i ogólnie złe samopoczucie.Ale najgorsze jest to że to nie mija tylko tak przez cały dzień! i do tego strasznie marudzę!
Może któraś z was wie co pomaga znosić te dolegliwości(poza faktem oczywiście że to wszystko dla moje kochanej kruszynki:-))?
Czy macie może jakieś domowe sposoby na ciążowe problemy??Wiedziałam, że w tym stanie mogę czuć się nienajlepiej ale nie wiedziałam że aż tak! Mam już chyba wszystkie objawy ciąży: okropne mdłości, ból głowy, zmęczenie,okropna zgaga, nie mam ochoty nic jeść(a to chyba najgorsze mo moje maleństwo potrzebuje duuuużo witamin) a do tego od paru dni wymioty. No i ogólnie złe samopoczucie.Ale najgorsze jest to że to nie mija tylko tak przez cały dzień! i do tego strasznie marudzę!
Może któraś z was wie co pomaga znosić te dolegliwości(poza faktem oczywiście że to wszystko dla moje kochanej kruszynki:-))?
A
agamir
Gość
Dorotka12345 gratuluje ci z calego serca. Trzymaj sie ja tez leze ale dla malego zrobie wszystko
reklama
A
agamir
Gość
Czesc Natusia gratuluje. Ja wlasnie zmagam sie ze strasznymi wymiotami przez ktore schudlam 4 kg ale dziewczyny poradzily mi cole pomagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. myslalam ze nic mi nie pomoze a to pomoglo
\
\
Podziel się: