reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Z tym imbirem to zalezy jak na kogo działa...jak juz wspominałam poroniłam juz dwie ciaze i w drugiej miałam lekkie mdłości...ale nie za bardzo meczące. No i ktoś podpowiedział mi imbir...matko! ale sie po tym paskudnie czułam...zgaga, palenie w żołądku. A zjadłam tylko jogurt z tartym imbirem. masakra. moze herbatki działaja lepiej

Na mdłosci nie pomogę :-p
Dorotka27 to co wiem to neipowinno się mierzyc tempki w ciąży. Tak mi tłumaczono jak stosowałam NPR. wieć mysle że niepowinnas na nią zwracać uwagii.

kaka82 Ty to masz zachcianki. Aż Ciebie podziwiam:tak:

ja colu colu uwielbiam tylko mam po niej wzdęcia:baffled: ale jak tylko jest w zasięgu wzroku to .....

A co reszta dziewczyn mysli o liście????:confused:

Uhhh, to było długie czytanie.... 18 stron odkąd zaglądałam ostatnio:-)

Czarna, dopisz mnie do listy. Dziś (wczoraj) wreszcie ustaliłam termin - 06 październik
To było moje już 3 usg! Sami się tak garnęli do robienia w szpitalu więc nie protestowałam hihi. Pogapiłam się jak tam sobie rupieć rośnie.
Swoją drogą to fajnie by było mieć takie podręczne usg na usb i pod komipk co wieczór- takie science fiction:-)

Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet :)))
Dzisiaj temp ok, 37.00, więc się uspokoiłam

Ratunku, nie pamiętam kiedy byłam taka chora... nie wiem co robić, a najgorsze że lekarz też nie!!!
Zjadam czosnek popijam mlekiem z miodem, ale to już 3 dzień i jest coraz gorzej.
Mam wyrzuty sumienia, bo to chyba przez wycieczke do sklepu w najgorszy wiatr... Głupia głupia baba!! jak coś się stanie to sobie tego nie daruję :((

Future spokoj nie a co się dokładnie dzieje? Może na pogotowie podjedz? Nie mozesz się obwiniać bo nei robisz tego celowo.

Mam po pierwsze przeokropny katar i zawalony nos - od samego dmuchania boli mnie głowa, kicham, i co rano budzę się z bólem gardła, który w ciągu dnia słabnie.. Biorąc pod uwagę, że juz przed chorobą byłam totalnie osłabiona i rozleniwiona to teraz nie mogę się wręcz ruszyć...

Future, ja też właśnie przechodzę przeziębienie, ale już na szczęście mija. U mnie podziałało mleko z czosnkiem i miodem, syrop z cebuli i herbatka z sokiem malinowym. Jeśli nic nie pomaga wybierz się do lekarza, on przepisze ci jakieś leki, które nie zaszkodzą Maleństwu.

reklama
Future jedz to co ma wit C i trzymaj sie ciepło
Ja dzisaij mam przypływ energii, robilismy z M wiosenne porzadki koło stajni więc cały dzień na dworze, a od ojca na dzień obiet dostałam kawe:-D, juz bym im chętnie powiedziała,ale jakjuz tyle wytrzymaliśmy to i do świąt wytrzymamy. Acha i znów od ojca usłyszalam że powinniśmy juz zacząc jezdzic po zimie i zabrac się ostro za konie,i że juz powinnam małego( naszego już 3 letniego źrebaczka) przygotowywać pod siodełko. Oj migam sie od jazdy ciekawe dlaczego:-D

Do góry