reklama
A
agamir
Gość
Czesc Kropka serioooooooooo działa. przez ostatnie 3 dni myslałam ze wyzione ducha nawet siedziec nie mogłam i wypiłam cole i jak ręką odjął to po prostu działa i zjadłam wreszcie cos od 3 dni. Jak maz wracał wczoraj z pracy kupił mi z 10 butelek litrowych aby miała na zapas.
ppatqa
Październikowe mamy'08
doratka123Bedzie dobrze trzymaj się.
agamirTo dobrze że cola pomogła i czujesz się lepiej
Ja siedze w pracy ale udało mi sie znaleźć chwile by tu wpaść ale musze juz uciekać, u mnie mdłosci dalej brak, choc coraz więcej zapachów jest dla mnie nie do zniesienia.
agamirTo dobrze że cola pomogła i czujesz się lepiej
Ja siedze w pracy ale udało mi sie znaleźć chwile by tu wpaść ale musze juz uciekać, u mnie mdłosci dalej brak, choc coraz więcej zapachów jest dla mnie nie do zniesienia.
A
agamir
Gość
czesc pozdrawaim Cie serdeczie . Czuje sie naprawde lepie. A co do zapachów to mam to samo na mysl ze am wejsc do sklepu spoczywczego to juz mi jest niedrzobrz.
A
agamir
Gość
czesc pozdrawiam i gratuluje dzidziusia oby tak dalaj
A
agamir
Gość
czesc pozdrawiam i gratuluje. ciesz sie ze bedziesz mama
M
modroklejka
Gość
Ja po coli czuje sie jakbym połknęła balon.
A poza tym od coli mnie odrzuca, mimo ze przed ciaza nawet ja lubiłam(od czasu do czasu bo zle trawie kofeine)
Zadnych objawów ciążowych nie mam-ani tych przyjemnych, ani nie przyjemnych, wiec gdzyby nie badania i usg nawet bym nie wiedziała ze jestem w ciaży.
Nawet cxasami zazdroszcze tym które ranek witaja w toalecie
A poza tym od coli mnie odrzuca, mimo ze przed ciaza nawet ja lubiłam(od czasu do czasu bo zle trawie kofeine)
Zadnych objawów ciążowych nie mam-ani tych przyjemnych, ani nie przyjemnych, wiec gdzyby nie badania i usg nawet bym nie wiedziała ze jestem w ciaży.
Nawet cxasami zazdroszcze tym które ranek witaja w toalecie
reklama
A
agamir
Gość
odoklejka ne maszczego zazdrościc bo to koszmar. Nie masz siły cieszyc sie ze bedziesz mama
Podziel się: