reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A co do mdłosci to ja chyba na nie umrę;-) tak mi się przynajmniej wydaje.
Jeszcze 3 tygodnie i iede na chorobowe...
IDZ IDZ NA CHOROBOWE a wymiotujesz juz czy nie ?i dlaczego
dopiero za 3 tygodnie idziesz na chorobowe a nie juz ?;-)
A mnie dzis pan kibelek na rozmowe wzywa i strasznie boli mnie od rana glowa masakra
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzięki Dorotka123456789 dziś już lepeij...a wczoraj nawet siły nie miałam, żeby tu zajrzeć...ale jak się dowiedziałam, że moja pspipsiólka też w ciaży to od razu buzia mi się uśmiecha
A o kim mowisz jak mozna zapytac ? kogos z forum STARACZEK ?
IDZ IDZ NA CHOROBOWE a wymiotujesz juz czy nie ?i dlaczego
dopiero za 3 tygodnie idziesz na chorobowe a nie juz ?;-)
Za tydzień wraca laska którą zastępuję. Potem muszę jej dać czas na przejęcie obowiażków - myśle, że 2 tygodnie wystarczą po roku nieobecności. Za 3 tyg mam wizyte u gin i wtedy juz sobie wezmę zwolnienie bez komlikacji żadnych.
monia_wawa
Zaciekawiona BB
Witam
Ja na razie czuję się dobrze... Od czasu do czasu tylko boli mnie brzuch, na szczęście to są "ataki" kilku minutowe...
Pozdrawiam wszystkie nowe mamusie, które dołączyły do nas w ostatnich dniach... i te "starsze"oczywiście też...
Ja na razie czuję się dobrze... Od czasu do czasu tylko boli mnie brzuch, na szczęście to są "ataki" kilku minutowe...
Pozdrawiam wszystkie nowe mamusie, które dołączyły do nas w ostatnich dniach... i te "starsze"oczywiście też...
Witam
Ja też tak mam...kłóje mnie podbrzusze od czasu do czasu ale tylko na chwilkę...ciesz się, ze nie masz mdłosci.
Ja jakos z WC nie mam bliksiego kontaktu ale kilka razy o mało co i by uszło np na ulicy...staram się głeboko oddychać i to pomaga.
monia_wawa
Zaciekawiona BB
KAKA82 mdłości miałam do piątku, ale ani razu nie wymiotowałam... W sobotę wszystko przeszło jak ręką odjął...
reklama
Podziel się: