reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Powolutku i nieśmiało zapisuje się do waszego grona:zawstydzona/y:
Wczorajszy wynik testu troche nas powalił na kolana. Jeszcze jestem w szoku. Kiedyś w planach miało być 3:)) ale niesądziliśmy że tak szybko.:cool2:
Pozdrawiam wszystkie mamusie.
A to mój teścik:
dsc01154uk0.jpg

reklama
Witam serdecznie nowe październikowe mamusie i jednocześnie Wam gratuluję:-) Rzdko piszę przez weekend bo miałam zajęcia dziś na uczelni:wściekła/y:Poza tym znalazłam chyba sposób na moje poranne wymioty: we czwartek i w piatek zjadłam tak na wieczór po kromce suchego chleba, nie popijając go (przeczytałam w jakiejś kolorowej prasie) i już wczoraj ani dziś nie miałam porannej rozmowy z deska klozetową:tak:Szkoda tylko że po południu mnie odwiedziły:angry: Jutro znów na 8 na zajęcia-nie wiem jak to wytrzymam, a tymczasem zmykam spać. Zyczę jak najmniej "rozmów w wc";-)Pozdrawiam ciepło.

Hej witam wszystkie, ja niewymiotuje i niemam mdłości, strasznie mnie jednak zarywają jajniki, czy to normalne?któraś z was tak ma?

ewela24 nie martw sie. ja równiez nie mam wymiotów ani mdlosci i jajniki zarywaly mnie w 5 tyg. lekarz w razie czego przepisal luteine i reka odjal. jezeli nie masz plamienia to nie ma sie czym martwic.
pozdrawiam

Ja nie mam nudności, a tyko boli mnie brzuch( naszczeście dzisiaj nie), mam wzdęcia, jak ie biegunke to zaparcie, odbija mi się, i piersi mam inne. Czy z tym bólem brzucha to normalne, bo ja sie boje wziąść nawet nospe poki do lekarz nie pójde.
Według kalendarza na BB to 6 tydz 2 dzień

Ależ się nas namnożyło przez jeden dzień. Serce rośnie:)

Witam i pozdrawiam weekendowo wszystkie nowe i "stare" październikowe mamusie:-D

Bóle brzucha są czasami nie do zniesienia i możesz sobie na nie wziąć no-spę bez przeszkód. Jest nawet zalecana, bo ma właściwości anty-poronieniowe. A na wzdęcia- rumianek! :) I w nocy śpij brzuchem do swojego chłopa i uchylaj kołderkę co kilka minut:-):-):-)

Powolutku i nieśmiało zapisuje się do waszego grona:zawstydzona/y:
Wczorajszy wynik testu troche nas powalił na kolana. Jeszcze jestem w szoku. Kiedyś w planach miało być 3:)) ale niesądziliśmy że tak szybko.:cool2:
Pozdrawiam wszystkie mamusie.
A to mój teścik:
dsc01154uk0.jpg

Czarna79 jeszcze tak niedawno biadoliłaś, że nie będziesz miała z kim wina pić...

Koachanie!!! Wszystkiego dobrego i szczęśliwych 8 miesięcy. Może spotkamy się na porodówce hehehehehe

Kaka a ty jak sie czujesz bo mnie po tej chorobir glowa dzis strasznie boli :-(
no i zaczelam od wczoraj regularnie rozmawiac z panek KIBELKIEM :-)

reklama
A co do mdłosci to ja chyba na nie umrę;-) tak mi się przynajmniej wydaje.:wściekła/y:

Jeszcze 3 tygodnie i iede na chorobowe...

Do góry