reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witaj Kasiap79...jak miło powitać kolejną mame pażdziernikową...a już listopadowe mamusie się pojawiają:)

Tez tak macie, ze siły z Was odpłynęły, spać można cąły dzień...a włosy jak mi się szybko przetłuszczają:angry:

reklama
Kaka82... też tak mam to jak depresja:-(nic sie niechce, niemam na nic sił, no ale tak jest na początku pozdrawiam:tak:

Oj, tak. Tak właśnie mam, nie chce mi się szczerze mówiąc pracować a moge bo nie ma przynjamniej jak narazie przeciwwskazań, spać bym mogła całe dnie, ciągle kleją mi się oczka, włosy tez mi się nieżle przetłuszczają. :-(

No nie wiem czy to depresja...raczej ciąża hihii i zwiazane z nią hustawki nastrojów.

Mąż mi powiedział że mam brzuch jak na 5 miesiac...fakt, że brzuszek mam ale co na to poradzę. Ograniczam słodycze do minimum i staram się jeść pożywne dania i co za to moge że głodna ciągle jestem??

a ja Wam powiem ze jezeli chodzi o włosy to mi własnie zaczeły sie ukladac, a wczesniej mialam z nimi problem.

Ja właśnie jestem w trakcie pisania pracy mgr. niewiem jak ją skończe:-( jak dalej będe się tak lenić, spać i nic nierobić:tak:

Ewela24 będzie dobrze. Ponoć ok 4 miesiaca wszystko się normuje - to tak na pocieszenie.

Witam wszystkie przyszłe mamusie.
Szczerze wam współczuje tych wszystkich dolegliwości ciążowych. Na szczęście we wcześniejszych ciążach mnie to omineło i licze że i tym razem tak będzie.

Kaka82 chce Ci powiedzień że wykrakałaś wspóle chodzenie z brzuszkami "razem wybierałysmy sukienki ślubne, hehe fajnie byłoby i wózki"-pamiętasz??????

Echhhh my jeszcze w szoku. Cały czas boli mnie łeb z wrazenia i niedowierzania.:tak::tak:
Co do terminu to wychodzi 30 X czyli na szarym końcu. Ale potwierdze po wizycie u dr która kiedyś tam będzie:-p
Pozdrawiam

reklama
Do góry