reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hej ja sobie poleguję po śniadanku dziś jajeczniczka była.
Ale czas się zbierać do sprzątania i układania.
Mąż właśnie coś działa z szafą. Będziemy przenosić rzeczy swoje aby zwolnić miejsce dla maluszka.
Koszmar, bo końca nie widać tego wszystkiego a ja mam wrażenie, że czas teraz przyspieszył ... a ja nie zdąrzę.
Oj :szok::szok::szok:

reklama
A ja dziś sama w domku bo M pojechał na szkolenie i nie wiem kiedy wróci:-(
A akurat słońce wyszło więc i ja bym poszła na spacerek ale samej to mi się nie chce.
Dziś mam zamiar wyprać ciuszki dla Bartusia i je poprasować żeby miał już wszystko gotowe.
W poniedziałek w końcu wizyta u mojego gina więc może coś mi poradzi na te moje bóle:no:
Idę zrobić sobie jakieś śniadanko bo jeszcze dziś nic nie jadłam:sorry2:

A ja lecę rosołek nastwić w między czasie.
I dalej do sprzatania.
Miłego dnia dziewczyny.

U nas pochmurno się zrobiło a rano było słoneczko .... oby nie padało.

Blond dobrze że już ostatnie wesele bo teraz będziesz odpoczywać
Aniaa za długo wytrzymalaś w tej pracy, tym bardziej że tego nie docenili i jeszcze Cię denerwują
Magda do poniedzialku jeszcze troszkę, zobaczysz jak będzie się mała czuła i wtedy zdecydujesz czy ja poslać czy zostawić jeszcze na trochę w domku

Witam się i ja
A ja już po śniadaniu i nawet caly dół posprzątalam a gorę zostawię na przyszly tydzień bo już mam dosyć
M pojechal z kumplem na fuchę więc jesteśmy same nawet nie wiem o ktorej M wróci, niedługo biore się za obiad dziś wątrobka drobiowa z ziemniaczkami i surówka z czerwonej kapusty:tak:

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif

Mnie sie gotuje barszczyk bialy z biala kielbaska....mmmmmmmm ale zapach!!!!!!Od kilku dni mialam na cos ochote ale nie wiedzialam na co, tzn teraz juz wiem:-D
Komurka wysprzatana, moge znowu naznosic tam gratow;-)Zocha u sasiadki bawi sie z jej synem, zaraz beda po nia szla bo tez uwielnia barszczyk.
Pogoda taka sobie, ani cieplo ani zimno, wazne ze deszcz nie pada.
Uciekam piec ciasto, a co - od listopada dieta....;-);-):rofl2::happy::laugh2:

Dziendoberek;-)
Ja zaraz tez biore sie za obiadek watrobka ziemniaczki i cebulka:tak:
Moj kosi trawe dzieci sie bawia a ja szuka na allegro jakis bluz i koszul dla mezusia bo idzie jesien i czas zrobic wymiane w szafie bo te zeszloroczne nieciekawie juz wygladaja wlasnie poukladalam mu na polce i widze ze cos by mu sie przydalo:tak:
Ja zaszaleje po porodzie :-D
Madzia i moja cora mi sie dwa dni temu pokladala na szczesie herbatka z miodem, pol dnia w lozeczku i wit C pomogly:tak:
Aniaa uciekaj na L4
Blond to ostatnie wesele i tez odpoczynek:tak:
Malaulka dobrze ze twoj ma jakas dorywcza prace bedzie dobrze!!

A u nas pogoda nawet nawet sieci sloneczko i planujemy grilla moze nawet ostatniego w tym roku:confused:
A i dostalam eska od Dorotki ze juz naszykowana na wesele i ze Oliwcia malo ruchliwa ale sie nie martwi bo czasem ja pokopuje wiec pewnie jest ok.
Wlasnie mnie tez moja tylko nozkami w zebra daje od czasu do czasu a tak cisza nie wiem czy sie martwic?? bo ja czuje co jakis czas.Troszke sie denerwuje ale ona ma w koncu coraz mniej miejsca i nie bedzie juz tak fikala jak kiedys-prawda ???tak sobie tlumacze:baffled:

Moj tez dzisiaj spi chyba bo prawie go nie czuje, ale to dobrze niech sie wyspi biedny przed weselem.o i kopnal:tak:
ja dzisiaj nic nie gotuje bo czeka mnie gooora jedzenia:-p
za godzinke wychodze.a teraz jem zupka amino:sorry2:bo juz nie mam czasu nic wymyslac
i slonce wyszlo u mnie:tak:
to do juta kochane:***
trzymajcie kciuki zeby nic sie nie stalo;-)

U mnie to samo - leniwiec mały.
Ale czasem da znać mamusi, aby się nie martwiła.

Zaczyna słoneczko wychodzić, to dobrze bo może jakieś pranie wstawię.
U mnie miał być rosołek, ale wyszła pomidorowa :-p:-D

reklama
Witam weekendowo:tak:
Aniu odpocznij...ja tez tak lapie doly, jak jest za duzo na glowie to nigdy nic nie wychodzi.
ja ostatnio uslyszalam w Trojce taka 13 letnia dziewczyne i sie zakochalam normalnie...
Wrzuta.pl - Basia Giewont - Młoda Uroda
musialam sie z Wami podzielic;-)jest taka slodka ze nie moge:tak:
ja za chwile zjem jakies sniadanko, pozniej, kapiel i znowu jaja z malowaniem paznokci u nog:-Dbo dzisiaj ostatnie wesele. nie wiem czy mam sie cieszyc, bo jak ja sie z chlopakami pozegnam:-(a na moje miejsce juz kolejna czeka. tyle ze z nogami jak moje rece i o glowe wyzsza...:zawstydzona/y:ciekawe czy bede miala gdzie wracac na wiosne...
Moj kicius znowu zostawil mi niespodzianke dzisiaj na sofie:sorry2:bo nowej nie kupilam jak mam sie wyprowadzac...
nie wiem co mam zrobic z koszatniczka jak sie bede przeprowadzac, bo mama jej nie chce, zreszta nie zmiescimy sie do samochodu:-(bo klatka duza...moze w sklepie przyjma...
Spoko spoko w twoim fachu to chyba sie głosik liczy nie nogi:))) Co do zwierzaków. To ejst wlasnie to ze sie kocha jak dzieci ale wielki z nimi problem. Mam nadzieje ze sklep przyjmie koszatniczke? a moze popytaj znajomych moze dla dzieci ktos wezmie:tak:
Cześć dziewczyny.

Ja po śniadanku, męża odprawiałam z domu i zabieram się za porządki. Już się boje tyle tego wszystkiego. Cały miesiąc goście w domu i to z dziećmi. Nie wspomnę że zostawili mi na malowidła ścienne w przedpokoju więc trzeba będzie jeszcze raz malować.:crazy: No ale zrobi się wszystko jak będziemy robić pokoik dziecięcy.
No nic znikam do roboty i życzę miłego dnia.
Nie cierpie takich gosci!!!!!!!!!!!! Mnie szlak trafia jak moje mi tak robia a co dopiero cudze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja rozumiem ze to tylko dzieci tylko ze wiekszosc teraz probuje wychowywac bezstresowa. Ppatqa cos wie o tym. Wiec takim dziecia wszytko wolno:baffled: i niech wolno TYLKO U SIEBIE W DOMKU!!!!
Na razie ide na LB bo coś mnie w pachwinach ciągnie.
Papatki
Kurde i mnie strasznie ciagnie. łaze jak kaczka jakby mnie ktos porzadnie tam skopał:szok::szok::szok:
Dziendoberek;-)
Ja zaraz tez biore sie za obiadek watrobka ziemniaczki i cebulka:tak:
Moj kosi trawe dzieci sie bawia a ja szuka na allegro jakis bluz i koszul dla mezusia bo idzie jesien i czas zrobic wymiane w szafie bo te zeszloroczne nieciekawie juz wygladaja wlasnie poukladalam mu na polce i widze ze cos by mu sie przydalo:tak:
Ja zaszaleje po porodzie :-D
Madzia i moja cora mi sie dwa dni temu pokladala na szczesie herbatka z miodem, pol dnia w lozeczku i wit C pomogly:tak:
Aniaa uciekaj na L4
Blond to ostatnie wesele i tez odpoczynek:tak:
Malaulka dobrze ze twoj ma jakas dorywcza prace bedzie dobrze!!

A u nas pogoda nawet nawet sieci sloneczko i planujemy grilla moze nawet ostatniego w tym roku:confused:
A i dostalam eska od Dorotki ze juz naszykowana na wesele i ze Oliwcia malo ruchliwa ale sie nie martwi bo czasem ja pokopuje wiec pewnie jest ok.
Wlasnie mnie tez moja tylko nozkami w zebra daje od czasu do czasu a tak cisza nie wiem czy sie martwic?? bo ja czuje co jakis czas.Troszke sie denerwuje ale ona ma w koncu coraz mniej miejsca i nie bedzie juz tak fikala jak kiedys-prawda ???tak sobie tlumacze:baffled:
Moja rankiem fikał a teraz tez odpoczywa:tak:I faktycznie nasze maluchy maja coraz mniej miejsca wiec te kopniaczki juz nie beda takie jak wczesniej:tak:

Kaka miłych odwiedzin u tesciowej.

A ja własnie bede jadła obiadek bo pizza przyszła:-D:-D:-D

Do góry