reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Ja troszke sie zdrzemlam,bo padalam z sil;-)
Mikrabelka naprawde goscie to juz nie dla mnie,wymeczylam sie za wszystkie czasy:tak:
Minisia sliczny ten domek.Ja jak bylam mala to wujek mi zrobil tez taki dla barbi,ale bylam szczesliwa:-p.Gratuluje 34tygodnia!!!
Ciril fajnie,ze wszystko ok:-),odpoczywaj!
Kaka tobie rowniez gratuluje 34tygodnia:-)
Czarna widze,ze dzis dzien pelen energii;-)
Gosia fajnie,ze zakupy udane;-)U nas tez na polkach rozowo,w mojej szafie dla malej tez:-DDzis na wrzesniowkach przeczytalam,ze nastepna miala urodzic corke,a tu synek wyszedl:szok::szok::szok::-DTroszke sie boje...

Minisia to ci sie udało kupic ja tez lubuje sie w takich stroikach:)))

A do mnie zadzwonili od tych tapet ze juz druga dostawa i mojej nie ma:(((tzn tej co ja chce i co teraz???? wiec wybrałam inny wzór tzn Niki bo to dla niej:tak: Dzisiaj mieli wysłać kurierem wiec mozliwe ze czwartek bede miała pracowity:rofl2::-D:rofl2:

minisia ten smok jest fantastyczny, fajnie że udało się kupić
motylek tez czytałam o tej niespodziance z płcią u wrześniówki i znów zaczynam mieć wątpliwości czy na pewno u mnie córcia ;-)

reklama
Beza fajnego masz brata
czarna chyba na koniu sie nie potkne
Ciril lez jak najwiecej
minisiaale dobrze maja te twoje urwisy, domek pierwsza klasa. gratuluje udanego zakupu

A ja witam po pracowitym dniu, poprasowane, poskładane, porobiłam porządki w półkach, obiadek. Napisałam M stan magazynowy. Potem bylam w pracy po te papiery do zusu i oczywiście na ploty. Nastepnie gin- wypisał mi ten papier do zusu, ale nie badał, bo mam i tak przyjsć za 2 tyg i naszczęśie mnie nie skasował, potem zaliczyłam lumpek dziecięcy, kupiłam body i śpioszki na 56. Potem zakupki. Po powrocie dogadaliśmy siano z facetem, będzie w tym tygodniu bo już koszą, więc stodoła na czas wysprzatana, potem stajnia, sprzatanie wielkie wokół, bo wkurzało mnie rusztowanie i betoniarka. I teraz jestem tutaj.

Do góry